Шакали завжди коло сильнішого шакала крутяться... А Шерхану до людини ой як далеко....Хвіст піджав і на "Север"
[CENZ][/CENZ]Відповідь по Червоній Армії буде як у Прибалтиці та колишніх "братніх" країн соціалістичного табору-так окупанти!![CENZ][/CENZ]
Брехня. Відповідь буде - так, визволителі. Не вірите? А Ви у громадян України спитайте... У всіх ,на референдумі...
Особливо якщо пригадати "першу совєтізацію" Балтії. Досі для мешканців країн Балтії дата окупації - це "День чорних стрічок".
Від чого? Від життя? Від майна? Визволителі? Вони показали,ким є,за два роки свого перебування в Західній Україні...і особливо,коли накивували геройськи пятками перед Вермахтом... Ось фото.. Це власними очима бачили мої бабусі,які шукали своїх родичів...в Золочівській і Тернопільських тюрмах. Тоді ті нелюди геройськи втекли...але повернулись в 44-му... Мерзота,яка здатна лише красти,вбивати,гвалтувати. Осатаніла шваль,яка відкинула нас на сотні років назад у всіх сферах...в першу чергу в духовності....людскості... Нелюди,дякуючи яким,в нас зараз може процвітати отаке... Комунізм процвітає... Зверніть увагу на параграф 2, пункт 2 та 3
Осатаніла шваль,яка відкинула нас на сотні років назад у всіх сферах...в першу чергу в духовності А сожно поконкретней,кто "осатанелая шваль". Бойцы РККА ,тысячи которых погибли в боях с нацистами на территории ЗУ,или может медики ,присланные по направлению лечить мирных жителей? Они?
Василю,мені досить того,що зараз я змушений любими методами втікати з вашого мерзотного комуняцького раю. Щоб моя дитина не потрапила сюди. А на своє питання шукайтек відповідь в своїх смердячих кумирів комуняків. А про визволення можете почитати отут Правда...воно не закінчилось 91-м роком.
І тому Ви вдаєтесь до статті сумнівної якості, яка продукує чергову брехню? Гадаєте це якось примножує "заслуги" НКВС? На брехні, Романе, нічого хорошого збудувати не вдастся. Тільки ненависть.
Сумнівної? Я забрав дитину з лікарні закатовану,з вибитим зубом,заколену до рослинного стану. З лікарні,де не мають поняття про медицину...внаслідок отого визволення.... В країні,де відсутнє саме поняття медицина. Мав можливість порівняти... Centrum Zdrowia Dziecka в Варшаві... Клініки у Вроцлаві і Кельцах... І нарешті Грайсвальд... Повірте...нам як до неба. Я їздив в Розділ,дивитись які умови в закритому інтернаті,куди вона могла попасти.Бачив власними очима,ЩО там відбувається. Я знайомий з Наталкою Зубар,розмовляв з нею. І це називається сумнівним?!!! Це Ваша Україна,Василю.В якій мені нема місця. Не уподібнюйтесь до ваших смердячих кумирів. Зрештою,маєте рацію. Нічого крім ненависті і БОЛЮ не залишилось. До тої системи,яка нас викина за борт.Життя,суспільства...всього.
цікаво, а кого ви Василю вважаєте брехуном? Ромка? чи тих замордованих людей? невже вони інсценували свою смерть, підставляючи "невинний" комуністичний режим......
Ні, не це. А оце, що Ви запропонували мені для перегляду та вивчення. Для розуміння того, що відбувається в Україні КМО товариство "Меморіал" ім. Василя Стуса пропонує подивитися документ - Угоду між НКВД та Гестапо 1938 року й звернути увагу на параграф 2, пункт 2 та 3 цієї угоди. А далі йшла чергова фальшивка, читай брехня, зліплена далекими від історії людьми та старанно підсунута нечистим Меморіалом під страждання дітей.
А ви не задумувались,ЧОМУ страждають ці діти? ЧОМУ в жодній з ЦИВІЛІЗОВАНИХ держав немає такого поняття,як дитячий будинок? Там це суперечить поняттю мораль. А в цьому суспільстві відсутнє таке понятття. Бо совдеп.
І тому Меморіал, замість того, аби перейматись мораллю, становищем дітей чи вкраденими у дітей грішми, запостив статтю американця, шестирічної давнини, підкріпивши на голубе око черговою брехнею.
В 88-90-х роках,в "Спадщині" я приймав участь в розкопках і перезахороненнях жертв масових розстрілів енкаведистів. Ми збирали спогади людей,що пережили табори. І скажу...в кожному слові того,хто захищає ту потворну систему нічого,крім підлої брехні нема. Угу...а парад в Бресті теж фальшивка? А спільна окупація Польщі теж фальшивка? Тіф совдепівські підсирайли вже зовсім клепку втратили...