Давайте ближе к теме: И что?Какой же нормальный чел в наше время будет строится в доль самого загруженного шоссе? Это было моднов в 90-х ,типа как сейчас на трассе Киев -Чоп. Нормальные челы любят тишину и спокойствие,по ближе к природе.
В Москві вздовж шосе за МКАдом, убогі хатинки, гірші чим вздовж шосе за Львівською кільцевою. Відповідно можна припустити що і подалі від шосе співвідношення таке ж. Порівнювати Кончу-Заспу і 80 км того шосе, навіть несерйозно
Да понятное дело!На Рублевское шоссе Вас и не пустят (как и меня кстати). А это очень хорошо ,что во Львове на кольцевой хорошие дома стоят.Значит все будет гуд!
Человещище!Ві в конце то в концов ответите мне или нет? А такие картинки я и сам могу Вам напостить и про Россию и про Украину!
Все умные люди строят будынки подальше от МКАДа. Там природа и воздух чище. ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ---------- Да,помню ездил в 2011 зимой в Славск европейскость прям прет. Старый подъемник на котором страшно на гору подниматься,очередь из сотни человек на него,старый разбитый,заваленный фекалиями сортир,к которому страшно подойти, и т.д Европейскость ,просто пипец
До чого тут Славське? Це не Прикарпаття по-перше. По-друге це низькопробний "курорт" для всяких нищебродів.
О! Второй господин Грон образовался. Мильонщик. Свою 30-и метровую яхту прям на Синевире держите? У 5-и этажной виллы на берегу?
Ну ,ладно. Это Карпаты. Город во Львовской области. Меняет суть??? Я там был один день послепоследнего визита в 1998 году,так что для нищебродив или нет этот курорт- точно не скажу. То что видел-то видел.
Тю, треба бути сильно упакованим щоб не їздити по шарагам усяким? Міняє кардинально. Верховина одна, Буковель інший, Космач ще інший, в Закарпатті свої нюанси, Горгани теж мають свої відмінності. Карпати дуже багатогранні. Як можна з Люберців такі нюанси розрізняти? Дехто й не памятає як він з поїзда виліз. А потім очухався - і знов у Москві. Сколе і Славське - це практично приміські зони відпочинку Львова. Нічого там взагалі робити в цьому гадюшнику.
Так до Люберец я достаточно во Львове пожил и периодически бываю на ЗУ,так что в курсе. А насчет как и кто из поезда вылазит,так видел я ,как ваши гастеры выползают из поезда № 74 на Киевском вокзале с утра. Не все конечно,но есть интересные персонажиТак что лучше не надо о том,кто какой из поезда вылазит.
Я вам таємницю відкрию, у Львові про Карпати знають дуже мало. Я вас тут бачив раз 5, і ви весь час про гастерів говорите чомусь.
В Сколе - стопудово. Там нєфіг шо робити. ПГТ оточене горами, до яких не дійдеш з автобусної чи вокзалу... Зато пам"ятник Андрію Степановичу поставили, півтори місяці тому... Тепер там теж є чувак, який поредок наведе... Кордуплястий, правда, пам"ятник... Але є...
Стаття 1 пункт 6 Закону України "Про культуру" "..культура - сукупність матеріального і духовного надбання певної людської спільноти (етносу нації), нагромадженого закріпленого і збагаченого протягом тривалого періоду, що передається від покоління до покоління, включає всі види мистецтва, культури, спадщину, культурні цінності, науку, освіту та відображає рівень розвитку цієї спільноти." Це не дивно, що в пострадянських країнах базова система цінностей спотворена, а розуміння культури завжди зводилась до кількості "русской водки, черного хлеба селедки", або великого чорного лексуса" з рабом за кермом. Я звичайно не персоніфікую.
А якою вона повинна була бути, якщо майже вся партійна еліта свого часу не вилазила з тюрем і каторги? І за що? Вбивства, пограбування, террор і т.п... ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ---------- Ви мені анекдот один нагадали - "Вчора Пушкін у парку на дереві сидів і всех на х...р посилав""