Злочини НКВД

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем KARABIN, 20 вер 2012.

1. Фараон

Фараон Well-Known Member

Давайте ближе к теме:

И что?Какой же нормальный чел в наше время будет строится в доль самого загруженного шоссе?
    Это было моднов в 90-х ,типа как сейчас на трассе Киев -Чоп.
    Нормальные челы любят тишину и спокойствие,по ближе к природе.

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

В Москві вздовж шосе за МКАдом, убогі хатинки, гірші чим вздовж шосе за Львівською кільцевою. Відповідно можна припустити що і подалі від шосе співвідношення таке ж. Порівнювати Кончу-Заспу і 80 км того шосе, навіть несерйозно

3. Фараон

Фараон Well-Known Member

Можно "припустить",а можно и посмотреть,что на самом деле!

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

я посмотрел, вздовж Львівської кільцевої приватні будинки кращі чим вздовж МКАДу

5. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да понятное дело!На Рублевское шоссе Вас и не пустят (как и меня кстати).
    А это очень хорошо ,что во Львове на кольцевой хорошие дома стоят.Значит все будет гуд!

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Європа!

• Подобається Подобається x 2
  7. Фараон

Фараон Well-Known Member

Человещище!Ві в конце то в концов ответите мне или нет?

А такие картинки я и сам могу Вам напостить и про Россию и про Украину!

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби шось могли, то давно б зробили. Звиздіти - не мішки носити.

9. Фараон

Фараон Well-Known Member

Так можете или будете мешки таскать?

10. zherech

zherech Well-Known Member

Все умные люди строят будынки подальше от МКАДа. Там природа и воздух чище.

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Да,помню ездил в 2011 зимой в Славск европейскость прям прет. Старый подъемник на котором страшно на гору подниматься,очередь из сотни человек на него,старый разбитый,заваленный фекалиями сортир,к которому страшно подойти, и т.д Европейскость ,просто пипец:)

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут Славське? Це не Прикарпаття по-перше. По-друге це низькопробний "курорт" для всяких нищебродів.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коктебель?

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

О! Второй господин Грон образовался. Мильонщик. :)
    Свою 30-и метровую яхту прям на Синевире держите? ;)
    У 5-и этажной виллы на берегу? :)

14. zherech

Ну ,ладно. Это Карпаты. Город во Львовской области. Меняет суть??? Я там был один день послепоследнего визита в 1998 году,так что для нищебродив или нет этот курорт- точно не скажу. То что видел-то видел.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю, треба бути сильно упакованим щоб не їздити по шарагам усяким?

Міняє кардинально. Верховина одна, Буковель інший, Космач ще інший, в Закарпатті свої нюанси, Горгани теж мають свої відмінності. Карпати дуже багатогранні. Як можна з Люберців такі нюанси розрізняти? Дехто й не памятає як він з поїзда виліз. А потім очухався - і знов у Москві.
    Сколе і Славське - це практично приміські зони відпочинку Львова. Нічого там взагалі робити в цьому гадюшнику.

16. zherech

Так до Люберец я достаточно во Львове пожил и периодически бываю на ЗУ,так что в курсе. А насчет как и кто из поезда вылазит,так видел я ,как ваши гастеры выползают из поезда № 74 на Киевском вокзале с утра. Не все конечно,но есть интересные персонажи:)Так что лучше не надо о том,кто какой из поезда вылазит.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вам таємницю відкрию, у Львові про Карпати знають дуже мало.

Я вас тут бачив раз 5, і ви весь час про гастерів говорите чомусь.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В Сколе - стопудово. Там нєфіг шо робити. ПГТ оточене горами, до яких не дійдеш з автобусної чи вокзалу...
    Зато пам"ятник Андрію Степановичу поставили, півтори місяці тому... Тепер там теж є чувак, який поредок наведе... Кордуплястий, правда, пам"ятник... Але є...

19. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Стаття 1 пункт 6 Закону України "Про культуру"
    "..культура - сукупність матеріального і духовного надбання певної людської спільноти (етносу нації), нагромадженого закріпленого і збагаченого протягом тривалого періоду, що передається від покоління до покоління, включає всі види мистецтва, культури, спадщину, культурні цінності, науку, освіту та відображає рівень розвитку цієї спільноти." Це не дивно, що в пострадянських країнах базова система цінностей спотворена, а розуміння культури завжди зводилась до кількості "русской водки, черного хлеба селедки", або великого чорного лексуса" з рабом за кермом. Я звичайно не персоніфікую.

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А якою вона повинна була бути, якщо майже вся партійна еліта свого часу не вилазила з тюрем і каторги? І за що? Вбивства, пограбування, террор і т.п...

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

Ви мені анекдот один нагадали - "Вчора Пушкін у парку на дереві сидів і всех на х...р посилав""

а де твій аватар? :)