Не все , що не розуміємо , від диявола. Можливо за зливання воску треба взятися вченим. Можливо це впливає на ауру людини . Треба подивитися як ця процедура впливає на мозок, на склад крові і таке інше. А тоді робити висновок.
Не всяку дурницю треба вивчати, але те що від давнього часу люди знають, може потрібно.Те що дивне сьогодні може бути вивчене через багато років.
Колись стикався, попередження збулися, робили мені таку процедуру у Червонограді, коли їхав у дизелі дійсно стало слабо, говорили мені версії, що через самовнушання, але я і не дуже в це повіив і точно нічого собі не внушав. Стикався із монахом, який виливає віск, а церква такі процедури забороняє.
монах - то ще не святий і не показник. Зле він зробив. Розумієте... то є справа хузяйська. Церква каже, а це досвід 2000 років, хочеш мати вічне життя - роби так і так і буде тобі щастя. Ну а як хочеш погубити своє життя у вічності, роби по-своєму. Вибір за тобою і не говори, що не знав. А що до конкретики, то все просто: нащо тобі бабка з воском, якщо маєш Бога і молитву?
Жіночка, яка цим займається казала мені, що такою послугою корисуються в остовному міліціянти та працівники психіатричної лікарні.
Якщо монах ділиться із настоятелем монастиря, єпископом - то можуть на таке закрити очі, он скільки ловили фальшивих священників-екзорцистів. Та і багато народних цілителів ведуть свої сеанси в присутності ікон та хрестів.
Це таки шаманствою Що воно собою являе? Так по рецепту -- розтопити віск і лити на яйця. Обережно, не попечшть собі яйця.
Якщо ви взялись лити віск на яйця, то ВЖЕ вам повпливало на мізки. Як говорилось в одному віршику-- Да ты себя УЖЕ покушал, начиная с головы.
Взага лі то, навіть за законами фізики, якщо яйце деякий час контактує із тілом та отримує певну температуру, може гуснути, але там можуть бути й інші нбанси, які загальному колу невідомі.
У моєї хрещенниці також був переляк. Сталося це по вині лякаря. Ї це не встигли віписати з роддому, як кума потрапила з малою до лікарні. Висока тепрература буда у немовляти. Потім, коли їх уже виписували з лікарні, лікар їх оглядав перед випискою. Поклав малу на пеленальний стіл і як гепне кулаком об стіл, дитя аж здригнулося. Кума запитала в нього, для чого він це зробиа, на що відповід, рефлекси провіряв. Нормальний? Це йому треба так рефлекси провіряти. Після цього мала із-за кожно скрипу здригалась. Їй порекомендували піти до до Фудима. Чесно кажучи не знаю, що він там хрещенніці робив, але вона перестала так всього лякатися. Я й сама до нього їздила лікуватися.