При цьому всьому спокійно спите? Якщо так, шановна. то віск тут не допоможе. Це не переляк у Вас, а просто страх перед можливою небезпекою. Я теж, коли побачив, як якась жіночка перекрутилась в повітрі від удару автомобіля, завжди намагаюсь триматись подалі від проїзджої частини вулиці.
Перестрах-це теж проблема....І те що Ви пишете про те чи має людина голову чи ні - недоречно...А всі ті що заробляють гроші "таким бізнесом" розраховують на те, що людина від безвиході і відчаю обовязково до них звернеться...
То які проблеми? Якщо всі такі грамотні, хай не звертаються, раз не допомагає. Є офіційні державні медичні установи, клініки, лікарні, медичні центри. Тільки біда в тому, що спочатку пройшовши всі ці інстанції, людина починає шукати порятунку в цілителів і вже по рекомендації лікарів, хоч залишилось кілька днів жити. Правда те саме буває й навпаки, ходить до різних "чудотворців", а потім з останньою стадією раку намагається врятуватись... Хоч в принципі це можливо, якщо брати доьуваги приклад з американським чемпіоном світу по велогонках, в якого була четверта стадія раку, лікарі відправили додомі помирати, а він до сьогодні живе, ще й став чемпіоном світу, серйозно зайнявшись спортом. Якщо дія воску - то фігня, розрахована на довірливих людей, то чому до сих пір його використовують. Пора робити висновки, скільки можна себе обманювати...
Причому тут обман...Це схоже на таке: існує 2 відповіді-моя і неправильна... Кожен пише з власного досвіду...і я ним поділилася..
Ви не досвідом поділились, а зробили невірний висновок після неудачного візиту до цілителя-шарлатана. Якщо Ви чимось займаєтесь роками, тоді можна говорити про Ваш досвід в цьому питанні. А тут який досвід? Це не досвід, а поспішливий висновок.
Ну почнемо з того, що висновок мій непоспішний...і склався він у мене, повірте, не від одного візиту до "шарлатана"...(причому з рекомендації лікаря).. як вже писала-зводиться до одного-є два варіанти...Ваш і Ваш...і по іншому бути не може...
Кілька тижнів мене нічого не лякало і стало легше.. До чоловіка нарешті дійшло, що то серйозно, коли після останнього переляку в мене рука почала тіпатись . Трохи пила меліску. Після неї загалом якось так добре, і засинається легше
я це і без вашої консультації знаю, але офіційною медициною давно доведено, що гіпнозом можна багато чого внушити і яйце тут ні причому
Я не вірю у подібне. Хіба що ці цілителі впливають на людей гіпнозом, а яйця використовують для видимості "магії".
По селах подібну магію застосовують і на тваринах, народ ще в темряві... Гіпноз, думаю, тут ні до чого. Переляки, вроки, пороблення, а вже 21 століття...
Не буду нікого переконувати , бо й сама в це мало вірю.Але мою сестру після маніпуляцій столичних лікарів, довівших її до стану рослини, саме бабка зливанням воску і молитвами повернула її до майже нормального стану.
Вже доведено, що на тварин теж можна впливати гіпнозом. Усі цілителі (я не кажу про шахраїв) володіють гіпнозом.
Ніякого гіпнозу там не було.Я була присутня при зливанні.І мої батьки по цей день вдячні бабі Каті за те, що Оленка стала на ноги. Я б не стала заперечувати того, що ми до кінця не знаємо.