На форумі є тема "Молитви, які допомагають". Зверніть увагу. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=498284&postcount=31
Ну щось приблизно так (розказую по памяті тому можуть бути неточності): Береться якась глибока миска куди наливається вода, той свячений віск з трійці потрібно розтопити в якійсь посудині (металічне горянтко напридклад). Коли віск розтопився потрібно тримати ту миску над головою пацієнта повільно виливати віск в ту воду і промовляючи при тому вголос молитву Богородице Діво (Може Отче Наш + Богородице Діво, може ще якась комбінація, вже не памятаю). Як закінчили, миску можна забрати, похлюпати тою водою на віск щоб він вистиг. Потім той віск можна взяти і роздивитись утворені фігури. Віск зімяти в груду і знову топити. Зливати так потрібно три рази підряд. Після третього разу коли забрали віск, воду перехрестити (раз чи три ) і дати попити з трьох сторін. І це все потрібно робити три дні через день. (Наприклад Понеділок, середа, четвер). Ну от це все що памятаю, можливо щось випустив, можливо щось перекрутив але приблизно щось таке.
victorys Про яйця правду писав, яя катають по хворим місцям, потім ховати ( не пацієнта )використані яйкі. Так от лиття воска нещастя всякі можуть здажицця.Во всякому разе досвід або кваліфікація потрібна. Тема кудись не про здоров'я пішла
мені моя ж бабка і зливала коли я в дитинстві побачив мужика без носа мене трохи від того перекосило боялися шоб заїкою не став вот і злили. вроді не став це просто навіювання, прочитайте десь в неті як воно робиться та й злийте з умним видом
В інтернеті можна багато чого нагуглити... Фігня для тих, хто перебуває в сихіатричній клініці. Їм в основному крім спецзасобів та електрошокерів нічого й не допоможе. Так само, як вода має властивість поглинати інформацію, так само це стосується яєць та воску. В першу чергу потрібно мати свячену воду, яку наливають в тарілку або іншу не дуже глибоку посудину.. Для достатньої кількості до свяченої води можна додати звичайної, вона своєї сили від цього не втратить. Тримаючи посудину з свяченою водою на головою і в думках, читаючи молитву "Отче наш" з акцентом на словах "Хай буде Воля Твоя. як на небі, так і на землі", виливаєте у воду навхрест розтоплений віск. Моялчись "Хай буде Воля Твоя. як на небі, так і на землі", Ви повинні усвідомити, що мова йде про те, що Ви хочете. щоб буля Воля Божа, а не людська. Після цього все це виливаєте будь-де, шкоди нікому воно не принесе. Суть цього процесу в чому? Клітини мозку /нейрони/, як і багато інших клітин людського організму, мають свою амплітуду та частоту коливань. Якщо дитина має переляк, створюються патологічні вібрації. які поширюються в простір, в тому числі проникають в освячену воду, яка знаходиться над головою та віск. Освячена вода, сповнена Силою Святого Духа, без сумніву нейтралізує патологічні вібрації. приводячи роботу клітин головного мозгу в стан гармонії. Віск, будучи в рідинному стані теж поглинає ці вібрації і по мірі затвердівання, знімає патологічні вібраці клітин головного мозку і дитина заспокоюється. Я не розумію, чому все. що ми не розуміємо і не хочемо елементарно аналізувати. приписуємо нечистій силі...? Невже декому подобається приймати позу страуса з головою в піску. Ваша віра без діл мертва. Може Ви думаєте, що піднімете руки вверх і Бог Вам всьо дасть. То давайте закриєм лікарні... Навіщо освячувати воду, якщо від неї користі немає.. Елементарні речі, а стільки дурниць пишете. Степаничу я не дивуюсь, йому професія не дозволяє інакше думати, але інші можуть хоч трохи щось глибше аналізувати, чи ні?
Все то фігня фігнею...ніякі виливання воску (яєць) не вирішуть проблему...Колись була мала-дурна і ходила потих всіх "знахарках" і думала, що вони виливши віск вирішать всі мої земні проблеми...то все є бізнес, заробляння грошей на довірливих людях...
А воском ніхто проблеми не вирішує, а знімає переляк, страхи та діє, як допоміжний засіб при лікуванні від захворювань нервової систеим. Для вирішення проблем людина має голову. Якщо голова не допомагає, то віск тим більше.
Зливали мені в житті 3 рази: 2 без мене (над одягом), це було коли я мала років так 14, коли мене мій же пес покусав так, шо я після того собак страшенно боюсь, мала страх, але той страх зі мною ж і лишився... Третій раз ходила вагітна десь на 4 місяці (бо була дуже агресивна ), сказала мені та жіночка 50% правду і 50 неправду, ше сказала, що буду сина мати (а я так хотіла дівчинку...), і народилась Дануська - моя донечка найдорожча!
Кожній людині властивий страх від собак. Я теж боюсь собак, хоч останнім часом шугаю при першій нагоді. Одне діло мати природній страх, знаючи про можливу небезпеку від собак, інше діло спати в страсі та кричати ночами... Стосовно перебачення по воску - це пусті розмови. Ніхто по воску не може сказати хто народиться. От через таких "чудотворців" і втрачає свій сенс лікувально-допоміжна дія воску...
Шановний, я ж написала, шо стала боятися собак після того, як мене покусав мій ж пес! До того не боялась їх зовсім!
Не знаю як віск, а от я...я відкатати чоловікові можна було.... ногою. І звичку лякати відбили би, і не дьргались би Жартую, звісно, хоча.... щось в тому є. Нє? А по темі- переважно всі нетрадиційники користуються одним і тим же способом, давка на психологію, і не агресивно (агресивно давлять коли разово хочуть виманити грошики), а так ніби сам того хочеш. Поговоріть з тими хто бував у них. Всюди одне і теж. По стану шкіри, волосся і вигляду очей часто можна наближено діагностувати що в людини колись тривожило. Трохи психологічних трюків і Ви вірите що то все розказують іменно про Вас. Adriasia порадив би знайти нормального психолога для дитини і через вправи добитись результату. Правда, знайдуться порадники які будуть казати що віск паралельно до всього треба злити, по причині якщо не допоможе але й не зашкодить. Теж розповсюджена практика