о да! Овечкин просто красавчег!!! а как нам вторую шайбу закатили - просто молодцы - я за красивую игру! финал прошлого ЧМ даже досмотреть не смогла - так переживательно!
Вы верно заметили. Об этом канадский тренер говорил игрокам перед матчем, что они в третьем периоде сдохнут, поэтому все решать надо в первом.
Свою злобу в серці будете носити 4 роки , може в Сочі відіграєтеся.А може і ні... А ЧС - це лузерські турніри для ура-патріотів з рф . Хокейний світ на період ЧС тайм-аут не бере - Кубок Стенлі є НАБАГАТО важніший. КС і ОІ рулять , а ЧС так "дурилка картонна" ...
мне кажется, что для болельщиков не особо важно! а назвать МЧ - дурилкой картонной - оч. смело, не правда ли?! чего то я не заметила ни на оддном ЧМ пустых мест ну и проиграть канадцам на родной земле... как то тоже не плезир...
Извините,я слабо разбираюсь.Чехи,фины,шведы тоже в Кубке Стенли принимают участие? Или всё-таки в ЧС?
Для Канади і США іграків і "сочуствующіх" Кубок Стенлі є основний.Він є самий головний. Вс решта другорядне.До КС прикована вся увага. Канадські іграки які грають на ЧС це 3й або 4й склад + кілька іграків вільних/між іграми NHL . Якщо канадські газети пишуть про ОІ перемоги і поразки на перших сторінках , то інформація про ЧС йде в рубриці спорт разом з евпейськими спортивними новинами. Інтерес в Канаді до ЧС це 1/4 інтересу до ОІ. Якщо для РФ ЧС це "біґ діл" , то для Канади і США інтерес небільший як ігри дворових команд.
Началось, последний наш шанс завоевать медаль, мужская эстафета, биатлон ---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 22:59 ---------- Все, проиграли, но какая гонка была, и как же Бьорндален уедет без золота. А какая борьба была за серебро
Я в біатлоні вболіваю за норвежців, тому результатами задоволена. Ну а щодо наших, там можна було розраховувати хіба на диво якесь. Дива не сталось.
Ухххх! ..за останні 10хв. можна було серцевий приступ дістати.... Канада звичайно виграла , АЛЕ СЛОВАКИ МОЛОДЦІ. 3:0 розслабуха , Канада виграє.... І тут 52хв. і зразу 56хв. словаки забили... І до останньої секунди було напруження.... Канада виграла 3:2 , але симпатії на боці словаків. ...канадці пішли в роздягалку діставати ....(цвірінь) Камера показала злого Майка Бебкока (головний тренер) , який зразу після фінальної сирени розвернувся і пішов. Зараз по ТБ(канадському) йде обговорення матчу , коментарі всі хвалять словаків і хаять канадців ..... В неділю Канада -США..... буде горячо. Go Canada go!
Таке враження, що Канада взагалі виграЄ Олімпіаду. Поки що на першому місці. 2010 Olympics: Complete medal standings Countries GOLD SILVER BRONZE TOTAL Canada 10 7 4 21 Germany 9 11 7 27 United States 8 13 13 34 Norway 8 6 6 20 South Korea 6 6 2 14 Switzerland 6 0 2 8 China 5 2 4 11 Sweden 5 2 2 9
Вже деякі висновки щодо виступу збірної росії дехто зробив. Українські атлети нажаль також не потішили нас хоча б однією медаллю. Кажуть ще є якісь примарні шансі...
Так думаю, что Медведев и Путин сделают выводы, там есть за что, а вот что делать с украинцами при отсутствии финансов и баз подготовки...?
При наличии Карпат странно не иметь хороших лыжников.Хотя,в России гор по-больше,но результат тоже не особо...
Проблема в тому що спотсмени прикладаються мало....не можна сказати що ліниві , але недостатньо над собою працюють і не має цього бажання - ВОЛІ до ПЕРМОГИ.... В СССР ( в любові до нього мене не запідозриш) ця воля була і особливо в хокеї..... ЧИ КГБ боялися , чи боялися що більше не поїдуть , а кому і за "державу обідна" було - але мотиви і перемоги були... А зараз так - "...получится то получится ...а ні-то ні" .
Наші добре виступають у Ванкувері... розуміють, що бюджет України тре берегти, а не розтриньквати на преміальні якигось спортсменів.