І де ж то є? Бо я буквально тиждень тому читала, що не вистачає 50 млн., щоб ту трасу у Львові збудувати... Біатлон далі розчаровує. Тобто наш Дериземля молодець, але якби не 2 промахи, легко був би в медалях... А так як я є великою шанувальницею Бйорндалена зокрема і норвежського біатлону загалом, то подвійно розчарована. Свендсен молодець, але могло б бути золото.
Ого Львів отримав дуже важливу нову спортивну споруду – стартову естакаду для санного спорту, якій немає аналогів у всій Східній Європі. Споруду, що відповідає найсучаснішим вимогам, звели на території Львівського училища фізкультури. Очікують, що вже найближчим часом тут встановлять електронну хронометрію. Тоді на базі ЛУФК можна буде проводити міжнародні змагання та навчально-тренувальні збори саночників найвищого рівня. Чимало фахівців стверджує: великою проблемою для наших спортсменів є саме старт. Тож із появою в місті стартової санної естакади можна сподіватися, що цю проблему вдасться вирішити, відтак наші саночники демонструватимуть кращі результати. Окрім естакади, в неділю також відкрили тренувальну санну трасу на вулиці братів Остроградських. http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2005/02/01/2212/
Я трішки повернуся назад у часі і відзначу гарну ідею відкриття ігор. Мені пощасливилось подивитись повну версію відкриття з усіма традиціями. Свілові ефекти просто вражаючі! Схоже, що задіювались лазерні гармати. Інакше такої картинки не досягнути. Олімпійський вогонь теж дуже непогано вийшов. Запалювали з різних кінців одночасно, в кінці загорілась головна чаша. Дуже гарно!
Сталося так само, як і в жіночому спринті. Ті хто стартували першими мали значну перевагу. В Дереземлі були всі шансі мати нагороду, шкода, але два промахи... По швидкості він пройшов трасу досить непогано.
Эффектно конечно было, только одно "полено" не поднялось. Погода конечно ужасная, обидно за биатлон, рулетка какая то. И комментаторы наши отвратно работают, особенно учитывая, как не информативно работает канадское ТВ. Во время женского спринта было впечатление, что комментатор, где то в баре сидел, потому что комментировал, то что показывали на экране. А прыжки трамплиона комментировал какой то идиот, постоянно путал флаги Чехии и Словении с Россией
Гонка переслідування буде проводитись на основі результатів спринту. В Дереземлі є досить непогані шанси.
не треба забувати про особливість українців провтикати все на останніх секундах... Тримаєм кулаки за Дереземлю
Я, звісно, не "спєц" в санному спорті, але так зрозуміла, що естакада не зовсім те саме, що санна траса. На тій естакаді тренують тільки старт... шось таке. А хочуть збудувати ще власне повноцінну трасу, бо ті тренувальні, що є, як я зрозуміла, не відповідають рівню: Публікації за лютий цього року - http://zik.com.ua/ua/news/2010/02/06/215515 http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=80554 Ну в нього взагалі в цьому сезоні із швидкістю нормально, а от зі стрільбою... Саме тому на спринт я мала більші надії, аніж на переслідування, адже тут тільки 2 рубежа, а в переслідуванні - 4. Тому щось тривожно. Хотілося б медаль, звісно, але, на жаль, не дуже віриться, що Дерезимля пройде 4 рубежа з мінімальними втратами... То Ви яких маєте на увазі? З ким дивитесь ОІ? Я на наших давно вже забила, дивлюсь з італійським Скаєм, вони аж 5 каналів запустили спеціально під Олімпіаду. Врешті - решт, завжди є Євроспорт ще.
а в наших спортсменів зі стартом найбільші трабли. Тому спочатку най старт потренують, а потім вже й трасу збудують, як буде для кого
Вообще то трасса есть в Кременце, но так как нет установки искуственного льда, то тренируются летом, даже международные соревнования проводят, кстати грузин, который разбился, летом проходил подготовку в Кременце. Во времена СССР там еще и трамплины были, международные соревнования проводились
И наши саночники перевернулись на тренировке, может действительно с трассой не в порядке Украинская мужская санная двойка в составе Юрий Гайдука и Андрея Киса перевернулась во время второй тренировочной попытки в Уислере.
От мене "порадували" організатори, коли заявили, що грузинський саночник сам собі винен, а з трасою в них все нормально. Та вона приблизно в такому стані, як база біатлоністів в Тисовці.
Надія на медалі в біатлоні поступово згасає. Дереземля … Ще залишилась надія на естафету. А що там з фігурним катанням, хто знає? Наші, що вже все, вилетіли.
Хоккей!!! Перші підсумки: США - швейцарія - 3:1 Канада - Норвегія - 8:0 Росія - Латвія - 8:2 Як старий любитель хоккею з шайбою ставлю на Росію! Буду тримати за її збірну кулаки.
а я трохи поофтоплю. Звідки пішла традиція тримати за когось кулаки? Чи не від того, щоб у разі поразки тими кулаками їх поколотити?