Зимові Олімпійські ігри 2010 у Ванкувері

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Arthur, 4 лис 2009.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Олімпіада "на носі", а наше "улюблене" КТБ "Воля-Бродбенд" таки не повернуло канал "Eurosport"...:cry: Є, звичайно, варіант дивитись Олімпіаду на загальнонаціональних каналах, як українських, так й інших країн; ще варіант є піти до брата в гості на два тижні :))), на перегляд зимових олімп. ігор. Але...то все ж не то. :pardon: Хотілось би вдомцю, файно вмостившись в кріслі, вболівати за наших спортсменів. :naci:,
    переглядаючи прямі трансляції з Ванкувера. І саме "Eurosport" їх показуватиме. Думала собі, що буду дивитись в інтернеті. :preved: Ага, не тут то було. Їхній перегляд в on-line трохи коштує. :sad: Хоча, зважаючи на те, що можна "замовити" канал тіко на місяць, то...може й варто його замовити? Хтось таке колись робив (взагалі, перегляд будь-якого каналу за гроші в інеті)? Якщо так, то які враження (якість трансляції і таке інше)?
    п.с. А може хтось знає якийсь інший канал, який показуватиме Олімпіаду в on-line безкоштовно? Буду дуууже вдячна за інфу :give_rose:
    п.п.с. Олімпіада то моя слабість :blush:

• Подобається Подобається x 3
  2. Gron

Gron тафгай

Декілька років за гроші дивлюсь хокей на http://www.hockeystreams.com/contact_us качество відмінне.
    Спробуйте ще http://www.myp2p.eu, чи http://www.channelsurfing.net/.
    Є багато суто спортивних сайтів, за гроші та на шару.
    Але тут писали про цифрове телебачення у Львові, невже немає спорт каналів?
    Заради ОІ можливо підписатися хоча б на місяць.

• Подобається Подобається x 2
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ну не вже (спеціально в Львові) не можна подивитися через "таріку"?
    Навіть це саме польске ТБ , яке буде надавати покази ОІ ширше ніж українське , по тій простій причині що мають більше грошей.

4. pukhnastyk

Є цифрове телебачення у Львові, правда, я телевізор дивлюсь рідко :pardon: Ті спортивні канали, що можу бачити, то є українськими (типу "Мегаспорт") і сумніваюсь, що вони показуватимуть прямі трансляції. А може помиляюсь? :dntknw:
    А от на місяць точно не захочуть під'єднати інший пакет канелів. :sad:
    Тому й зупиналась на виборі прямих трансляцій в інеті.

Останнє редагування: 30 січ 2010
  5. Gron

Gron тафгай

Тяжко Вам буде без звички прями трансляції дивитись.
    Різницю, в с 7 годин, враховуєте?;)

• Подобається Подобається x 1
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Між Ванкувером і Києвом рiзниця 10 годин.
    Це Торонто-Київ 7год. різниці.

• Подобається Подобається x 2
  7. Gron

Gron тафгай

8. pukhnastyk

А чому тяжко? Якість трансляціїї погана чи як? :dntknw:
    p.s. часову різницю враховую :), а для 100% певності де яка зараз година користуюсь сайтом:
    http://24timezones.com/

9. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Хто підкаже де і коли транслюють офіційне відкриття (он-лайн, запис)???
    Бо я щось не знаходжу....

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

Завтра, в 4 годині ранку, має бути пряма трансляція по Першому національному.

11. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

А хіба Воля не запустила Євроспорт? О_о Це ж їхній базовий пакет.

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

пятниця4 ранку- Євроспорт+УТ-1
    субота 18,10 - повтор УТ 1. повтор Євроспорт 10,00, 13,00

13. pukhnastyk

Ні, зовсім небазовий пакет (де є 22 канали), і навіть не той пакет, де є 55 каналів. :)

Так хотілось побачити сьогодні прямий ефір о 04:00, але заснула. :blush: Проте увечері перегляну відкриття Олімпіади.

Щодо олімпійських змагань, то :cry:...Сумно, вчора грузинський саночник помер на тренуванні, детальніше тут:
    http://www.champion.com.ua/olympic-games/4b75ae4387c0b/

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

"Помер"-це коли від хвороби чи там що. а тут розбився.Як можна було не зробити вищі бортики , ще й колон там понаставляли! Тепер вони вирішили зробити ті борти вищими.невже для того, щоб зробити нормально. треба комусь своїм життям заплатити?

15. pukhnastyk

Оце ж бо подивилась жіночий спринт в біатлоні на 7,5 км. Вийшов несподіваний спринт - перше і третє місця зайняли, м'яко кажучи, "не дуже фаворити" :pardon: - золото здобула словачка Кузміна, а бронзу - француженка Дорін, срібло - у відомої німкені Нойнер. А наші ніяку медальку не виграли - але ніц, то ж тільки початок. ;) В принципі результат хороший - із 88 стартувавших біатлоністок, наші зайняли 11,18, 23 і 34 місця, найкращий результат - у Хвостенко (11). Сподіваюсь, наступні результати будуть кращі. :)

Відкриття Олімпіади показували увечері в скороченому варіанті, якогось вражаючого ефекту воно не справило, імхо. Сподобалось 50/50.

І до речі, вітаю наших сусідів поляків з першою медаллю - сріблом у стрибках з трампліну, яку приніс А. Малиш. :give_rose:

16. Speedo78

Дуже шкода грузинського спортсмена. Молодий хлопець...
    Вічна пам"ять!

http://rutube.ru/tracks/2929460.htm...775faf6087&v=344a3949e6b6b639ad90890d96ffd26c

http://rutube.ru/tracks/2929390.html?v=e870c6bb8272ad536c2533d184537074

Ще раз підтвердує, що олімпіада, хоть і не Формула-1, але, все ж таки, спорт небезпечний. І підготовка організаторів повинна бути просто ідеальною!
    Пам"ятаю, останній раз, перед цим, спортсмен загинув на олімпіаді в Альбервіллі, тоді гіськолижник на тренуванні влетів у трактор, який відгортав сніг.
    --------------------------------------------------------------------
    Малиш в свому стилі! Палочка-виручалочка поляків на зимових олімпіадах!

Кожного разу як проходить зимова олімпіада, я в черговий раз задумаюся: "Чому ми там так слабо виступаємо??? Ми ж маємо хорошу зиму! Гірськолижні курорти, бази! Чудові Карпати! А гірськолижники (якщо вони є) завжди (по традиції) пасуть задніх! Фігуристи виступали добре, лише відразу після розвалу СРСР, задяки радянській школі, а саночники? Ковзанярі? Лижники? Чому вони не приносять медалів???? Та й хокеїсти, в кінці кінці, повинні бути, хай не переможцями, то принаймі постійними учасниками ОІ!" Треба Ахметову ідею підкинути! Не футболом єдиним ... ;)

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ага. :) М'яко кажучи, несподіваний. Щоб Нойнер при однаковій стрільби не з'їла Кузнєцову... Якби не побачила на свої очі - не повірила б. о_О Не менше, якщо не більш дивно, що такі швидкі взагалі - то лижниці як Домрачева, Слєпцова, Йонссон з чистою стрільбою і без медалей... Нда. :dntknw:
    Які бази, для відпочиваючих? :) Я Вас прошу, нема в нас ніц. Де, по вашому, мають тренуватись ті ж саночники? База біатлоністів кажуть на ладан дише, трамплінів ніяких нема, та нічого нема. Такі й результати.

18. Anaid

Anaid Well-Known Member

Я так само згідна що так і буде з результатами,поки нічого не змінеться.

19. Speedo78

Ну так... румуни також мають гори, та й то більші і вищі ніж ми, але на зимових ОІ також особливих досягнень не здобули. Видно у нас те саме відношення. А шкода. Особисто мені дуже встидно! Така велика держава, і з традиціями а на олімпіаді задніх пасе... :cry:

20. pukhnastyk

Якраз саночники мають де тренуватись - у Львові, наприклад. :) Приблизно два роки тому збудували дуже хорошу тренувальну трасу для санного спорту. Так що всі перемоги ще попереду. ;)

а де твій аватар? :)