мені сподобалась стаття та рекомендації, може й вам допоможе ..."У наші дні зявилося альтернативне рішення цієї проблеми вибору. Компанія Continental, почала випуск шин виготовлених за новою технологією. У гуму додаються частинки скловолокна, і під час гальмування автомобіля частинки скловолокна відмінно чіпляються за дорожнє покриття і зупиняють автомобіль. .."http://langeron.kiev.ua/remont/116--..html а ще не тільки взимку, а й взагалі не забувати що є АвтоКАСКО 3 в 1 та Виклик евакуатора
Тепер вся гума така! Більшість - точно. М'які боки. Економія, екологія і т.д. Але то - не зовсім для наших доріг. Колись купив Фулду, літо. Одне подер через тиждень об бордюр, друге - через рік на грунтово-кам'яній дорозі. ---------- Додано в 08:12 ---------- Попередній допис був написаний в 08:10 ---------- У 2007-у купили з колегою фінський. З 8-и коліс перевірили при монтажі 5. Всі 5 - криві. Балансувати можна, але поза 100гр. Повернули. З тих пір в бік Нокіану навіть не дивлюсь. Особливо, враховуючи. що тепер вони виготовляються в Росії. ---------- Додано в 08:16 ---------- Попередній допис був написаний в 08:12 ---------- Реклама чистої води. Взагалі, не рекомендую брати до уваги різноманітні українсько-російські "огляди". Все - замовне. Особисто я, вже багато років характеристики та відгуки вивчаю тут. Звісно, з врахуванням наших зим чи доріг. Тільки враховуйте, що там чим менша оцінка, тим краща гума. ... Хоч, дивлюсь, Нокіани серед зимових лідерів!
А толку? На одному дзюра збоку 4-5см після наїзду на камінь, який лежав в траві; на іншому - після проїзду по грунтівці з каменями. Звісно. заклеїти, заварити - можна було. Але їздити на ній - ні. Так, є ще третє, яке також десь порване збоку. Клеїли при мені чотири рази. Не вдалось. Де ззовні виходить повітря - видно. А от де воно виходить зсередини - невідомо! Сумарна латка, десь 10см діаметром. Толку - нуль. Кажуть, може десь по корді і т.п. То воно єдине у мене тепер з камерою. Мова іде, правда, про літо Фулду. З чотирьох коліс, двох не стало протягом року, третє покалічене і одне ще живе. Маю надію, що на другий рік їх доб'ю і викину, як страшний сон. Дякувати Богу, вже маю 4шт літніх Данлопи. Купив і поставив ще перед поїздкою у Європу. Бо на тих каліцтвах було страшно їхати 5-6тис.км. І власне, що в Данлопа теж бік м'який вже! Звісно, не такий, як у Фулди, але і не Данлоп 5-річної давності!
Uniroyal RainExpert, хтось чув про них? це літні Щодо зимових, юзала Нокіани.. потім поняла, що ціна-якість починають круто розбігатись Зараз стоять Гудєри УльтраГріп 8. Дві зими відкатала без зауважень.
Я б дивився на щось більш відоме. Данлопи, Гудієри, Мішеліни. Як показує досвід - краще відразу заплатити трішки дорожче, ніж потім в 1,5-2 рази більше / частіше.
в ціновій категорії тій самій. Читала в неті про них, але хотілось би ше почути живих думок))) Стосовно так, випробувані, але маю до Данлоп невелику притензію)) Боки в них слабенькі.. Постало питання про нову літню, от питаю
Во, передвчора на Стрийській хлоп міняв гуму на зимову просто під час руху View: https://www.facebook.com/ZaxidNet/videos/2129473770652082/