Нещодавно відкрив для себе зовсім новий продукт, з я ким раніше мав справи, але спробував і поки цілком задоволений. В них і асортимент гідний і ціни дуже вигідні. Тому раджу розглянути такий варіант Масла автомобильные Selenia. Цены в Киеве, в Украине. Купить. Сравнить цены в интернет магазинах
Колись відкрив для себе сінтетичне мастило, жив тоді на багато далі на північі: MEGUIN MEGOL SUPER LEICHTLAUF DRIVER SAE 0W-40 5л Після того як перейшов, авто у зимку (-30) заводив ключем.
Я купляю ось таке Моторное масло Mobil 1 5W-30 0.946л - купить оригинальные автозапчасти в Киеве, Полтавах, Ужгороде, Павлограде, цена в каталоге интернет магазина автомобильных запчастей UkrParts . Тут воне не дуже дороге та його якість на високому рівні , якщо хочете то можете навіть замовити доставку собі додому , це вигідна пропозиція.
Я ось це купую Моторное масло Mobil 1 5W-20 0.946л - купить оригинальные автозапчасти в Киеве, Константиновке, Львове, Черкассах, цена в каталоге интернет магазина автомобильных запчастей UkrParts , це гарній бренд за невелику ціну , а ще на цьому сайті придбав зі знижкою.
Я користуюсь фірмовим bmw high power special oil, замовляю на сайті https://ad-oil.com.ua/, доречі там можна моторне мастило купити не тільки для автомобіля, а й для інших видів техніки (кар'єрна техніка, сільськогосподарска техніка тощо). Радує, що завжди оригінальний продукт!
Привіт! На рахунок того, яке мастило обрати для певного виду агротехніки, краще звернись до спеціалістів на сайт ferm.in.ua і вони допоможуть підібрати все, що стосується фермерства, в тому числі і мастила!