Воістину воскрес!!! Так як я зараз жию за центральноєвропейським часом, то святкую нині (маю надію, жи 1 мая буду тото вдома святкувати))). За яких півгодини з жонов буду вирушати у Варшаву до знайомої в гості. Отам вже й посвяткуємо)))
Воістину Воскрес! На Великдень треба відвідати усіх родичів. Бо якщо будете сидіти вдома, то вони прийдуть до вас.
Папа Римський Франциск привітав християн східного обряду з Великоднем. «Складаю якнайщиріші привітання нашим братам і сестрам Східних Церков, які сьогодні святкують Великдень згідно з юліанським календарем. Нехай же воскреслий Господь наповнить їх світлом та миром та втішить спільноти, які живуть в особливо важких обставинах», – сказав Папа Римський.
@Silver bullet, я ще розумію @manur -а, бо він на тотих заробітках вже трохи став європейцем А звідки такі риси у вас?
Якщо б до нас зібралась чоловікова рідня в кількісті 13 голів ще і з дітьми, то мене можна було б після того нашествія в санаторій здавати. Що таке в міській квартирі збирати громаду? А так ми набрали свячених пасок та крашанок, м'ясного, спиртного, сіли в машину та поїхали в село. Зайшли до тих, зайшли до сих, поцмокались, трохи посиділи, потім приїхали до батьків, в них я пожарила рибу, почистила картофани і там вже посиділи до вечора та розговілись як треба. Невістка такий торт з маком та шоколадом спекла, що просто в роті танув. Ввечері завантажили в машину молока та бабусиних пасок и поїхали додому)) Оце я розумію Свято.
Ми теж так робили коли жили у Львові, а тут в Чикаго всі до нас бо тількі я вуджу шинку по наших галицьких рецептах і дружина пече вдома паски, а так вся родина і знайомі купляють всьо