ті умовноті, абсурд. церква, то будівля, а у біблії сказано, що ми носимо церкву у собі, там де ми, там і церква.
Угу,здається мені,що вони трохи той...перегинають. Деякі їхні умови,просто вбивають.Захожу в Кафедральний собор(нал.московським попам),а там написано,що люди не з православними іменами типу не "обслуговуються".Там, взагалі багато статей,по яких виходить,що ти не людина.
я не вважаю, церквою чимось особливим, бо її роблять ідолом. та й багато чого вони переробляють на свій лад. не люблю туди ходити.
Оп!! По чуть тише)) Не везде)) Так что церковь - церкви рознь, все зависит от настоятеля, так что не делайте выводы по отдельностям
Трохи здивували мене деякі дописи.. Сама була пару раз в Почаєві (і не тільки там), і залишалась задоволена, окрилена і очищена (хто за чим їде). Особливо мені сподобалась поїздка, яку організовували семінаристи. Провели докладну екскурсію і в Почаєвській Лаврі, і на скиті св.Анни, ще й попали на Богослужіння в монастирі, де й видавали (без застави) спідниці тим, в кого вони були закороткі. А що дивного!? І при чому тут московський патріархат? Нас, туристів, в Європі теж не впускали в храми з оголеними плечами і колінами! І це - нормально, ненормально приходити одітими як в нічний клуб, всюди є свій дрес-код.. п.с. такі поїздки заставляють задуматись над нашим земним життям, звільнитись від гріху, і в першу чергу - замислитись над спасінням душі, бо вона вічна, а ми тут просто гості... Хотілось би, щоб всі це зрозуміли, а не ходили для того, щоб "людей посмотреть и себя показать"..