зі Львова до ОДЕСИ

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем borkhes, 8 вер 2010.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Львів-Тернопіль це найгірша дорога в Україні

• Подобається Подобається x 1
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Львів-Тернопіль - це найгірша дорога у світі. :)

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ніколи не їздив по цій дорозі але дуже сумніваюсь що вона найгірша....
    В нас вже ямки битою цеглою "пломбують" і навіть глиною....

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Мене теж ці нарциси не вразили. Може, ми просто вже пізно там були, нарциси здебільшого відцвіли... (Ми були там на травневих).

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Ну я не порівнюю з якимись сільськими грунтовими дороги.

Але траса зі Львова на Тернопіль (траса між двома обласними центрами!) - це повний кошмар! Особливо порівняно з трасою зі Львова на Київ.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я теж не про сільські)))....я про дорогу Червоноград-Львів, Рава-Руська-Львів теж не не набагато краща...то вже взагалі міжнародна)))
    А в селі в нас ше слава богу дорога значно краща....знаючи фарватер сотню можна йти....

Доречі був недавно в Тернопільській обл. (Почаїв, Кременець, Шумськ, Остріг) Дороги просто в чудовому стані....чого на Львівщині така сра..а :dntknw:

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

Зі Львова на Київ дорога люкс...до Житомера...а з Житомира до Києва теж "спостерігається значна ямковість" ( ну два місяці тому точно спостерігалась) :)

• Подобається Подобається x 1
  6. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Кто знает, в Одессе район Фонтаны, Золотой бульвар - как место? И какое там море?

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ціхо, бо бозя покарає і відправить жити в Дрогобич... (с) :)

• Подобається Подобається x 2
  8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не дам Дрогобыч в обиду! Там самый прикольный и красивый кот живет. Зовут Сава. Хозяйка -Shine.:good:

• Подобається Подобається x 3
  9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Пiсля того як я проїхав з Польщі у Молдову по Україні я впевнений, що у Західної Україні доріг немає взагалі, є напрямки. :crazy: За Львів-Тернопіль нічого не скажу, але Рава-Руська-Львів-Чернівці - суцільний жах. о_О Навіть у Молдові дороги були краще, що дуже здивувало. Коли виїжджав зі Львова до Франківска, машина що їхала поперед мене розірвала шину в ямі. Як ви там їздите?:scratch_one-s_head:

10. Shine

Shine Well-Known Member

Жити - не кара:), а їздити:ireful1:

11. Pesca

Pesca New Member

хоть ответ и запоздалый, но поездки еще никто не отменял).
    Только вчера очередной раз проехала по этому пути, хорошие участки только около Стыя, и вся киевская трасса из Одессы.
    На остальных 90% дороги готовьтесь к ямам и ухабам, где больше, где меньше. И ни в коем случае не ехать по объездной Рогатина, там жесть, игнорировать знак и вперёд через город.
    Да, и ехать лучше с пятницы по воскресенье, так как меньше грузовых на шоссе, особенно это касается Винницкой области - сильно съедает скорость и время пути.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А какой умник в Одессу едет через Рогатын? Неужто прямой дороги на Тернополь уже нету? о_О

13. Pesca

Pesca New Member

VasMT, мало ли как люди захотят поехать, может и через Рогатын))
    Я ехала по направлению в Стрый, поэтому говорю за этот участок дороги :)

14. Olenall

Olenall миється в бані

подорожувати кругом цікаво, даже люблю завітати в ті міста де були, коли гарна компанія, комфортна машина, надійна страховка, я довіряю австрійській, то можно їхати і неділю. , а якщо швидко то до Київа, а там до Одеси гарна траса

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Видать ехали впервые. Ибо постоянному ездцу на ум не взбредет выбрать этот участок дороги. Лучше уже было махнуть через Франковск. Но то такое...

16. ode

ode New Member

Может у кого то есть впечатления от недавнего путешествия в сторону Одессы ? Как дороги , расскажите ..будь -ласка

17. bostvl

bostvl Well-Known Member

Через Стрий на Франківськ наразі найкраща дорога. До Стрия точно :)

18. ode

ode New Member

Дякую за відповідь :)

А до Мукачева з Одеси які дороги зараз найкращі в ваших краях ? Їхали в травні місяці двома маршрутами , то було страшне :sad:

19. smetvlad

smetvlad Member

Добрий день. Можливо хтось підкаже, як найкраще їхати зі Стрия на Херсонщину (Скадовськ)? Коротшою дорогою Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань чи довшою Львів-Рівне-Житомир-Умань? Чув, що через Хмельницький дорога дуже погана. Який стан траси Київ-Чоп, Киів-Одеса, околиць Миколаєва, Херсона?
    Дякую

20. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ч/з Тернопіль.
    Я торік викинув 600грн зайвих за поїздку ч/з Житомир. Дорога, звісно, краща. Звідси і більша швидкість, більші витрати пального, та й гак у кількасот км. Одним словом, зайвих 600грн нафтотрейдерам.
    Потихеньку ч/з Тернопіль. Єдине, мабуть краще Золочів проїхати ч/з місто.

а де твій аватар? :)