Ніколи не їздив по цій дорозі але дуже сумніваюсь що вона найгірша.... В нас вже ямки битою цеглою "пломбують" і навіть глиною....
Мене теж ці нарциси не вразили. Може, ми просто вже пізно там були, нарциси здебільшого відцвіли... (Ми були там на травневих). ---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ---------- Ну я не порівнюю з якимись сільськими грунтовими дороги. Але траса зі Львова на Тернопіль (траса між двома обласними центрами!) - це повний кошмар! Особливо порівняно з трасою зі Львова на Київ.
А я теж не про сільські)))....я про дорогу Червоноград-Львів, Рава-Руська-Львів теж не не набагато краща...то вже взагалі міжнародна))) А в селі в нас ше слава богу дорога значно краща....знаючи фарватер сотню можна йти.... Доречі був недавно в Тернопільській обл. (Почаїв, Кременець, Шумськ, Остріг) Дороги просто в чудовому стані....чого на Львівщині така сра..а ---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- Зі Львова на Київ дорога люкс...до Житомера...а з Житомира до Києва теж "спостерігається значна ямковість" ( ну два місяці тому точно спостерігалась)
Пiсля того як я проїхав з Польщі у Молдову по Україні я впевнений, що у Західної Україні доріг немає взагалі, є напрямки. За Львів-Тернопіль нічого не скажу, але Рава-Руська-Львів-Чернівці - суцільний жах. Навіть у Молдові дороги були краще, що дуже здивувало. Коли виїжджав зі Львова до Франківска, машина що їхала поперед мене розірвала шину в ямі. Як ви там їздите?
хоть ответ и запоздалый, но поездки еще никто не отменял). Только вчера очередной раз проехала по этому пути, хорошие участки только около Стыя, и вся киевская трасса из Одессы. На остальных 90% дороги готовьтесь к ямам и ухабам, где больше, где меньше. И ни в коем случае не ехать по объездной Рогатина, там жесть, игнорировать знак и вперёд через город. Да, и ехать лучше с пятницы по воскресенье, так как меньше грузовых на шоссе, особенно это касается Винницкой области - сильно съедает скорость и время пути.
VasMT, мало ли как люди захотят поехать, может и через Рогатын)) Я ехала по направлению в Стрый, поэтому говорю за этот участок дороги
подорожувати кругом цікаво, даже люблю завітати в ті міста де були, коли гарна компанія, комфортна машина, надійна страховка, я довіряю австрійській, то можно їхати і неділю. , а якщо швидко то до Київа, а там до Одеси гарна траса
Видать ехали впервые. Ибо постоянному ездцу на ум не взбредет выбрать этот участок дороги. Лучше уже было махнуть через Франковск. Но то такое...
Может у кого то есть впечатления от недавнего путешествия в сторону Одессы ? Как дороги , расскажите ..будь -ласка
Дякую за відповідь А до Мукачева з Одеси які дороги зараз найкращі в ваших краях ? Їхали в травні місяці двома маршрутами , то було страшне
Добрий день. Можливо хтось підкаже, як найкраще їхати зі Стрия на Херсонщину (Скадовськ)? Коротшою дорогою Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань чи довшою Львів-Рівне-Житомир-Умань? Чув, що через Хмельницький дорога дуже погана. Який стан траси Київ-Чоп, Киів-Одеса, околиць Миколаєва, Херсона? Дякую
Ч/з Тернопіль. Я торік викинув 600грн зайвих за поїздку ч/з Житомир. Дорога, звісно, краща. Звідси і більша швидкість, більші витрати пального, та й гак у кількасот км. Одним словом, зайвих 600грн нафтотрейдерам. Потихеньку ч/з Тернопіль. Єдине, мабуть краще Золочів проїхати ч/з місто.