Я це розумію. Власне, я цього говорити сама не хотіла, аби не запідозрили у якомусь вдаваному галицькому зазнайстві. Але мені приємно, що Вам подобається, приємно, що хтось хоче подивитись на наші міста і містечка (і не боїться ), і не тільки хоче - сідає і їде. А от які куточки Донбащщини могли б зацікавити туристів? Що у вас цікавого?
Во первых Святогорская Лавра, потом побережье Азовского моря, потом соляные шахты, завод шампаских вин, Хомутовская степь, Каменый могилы. Приезжайте, у нас есть что показать
Повернувшися на роботу не мав часу відповісти чи завантажити фото в Інтернет. Ось зара маю трохи часу - нарешті виправляюся. Ось цей монастир, невже він погано виглядає? Не буду писати багато, бо не знаю, чи комусь це цікаво чи ні. Скажу тільки що проїхати 6000 км було варте навіть заради того щоб побачити на власні очи ось це: Якщо комусь це буде цікаво, то у мене в ЖЖ є трохи більше фотографий: http://tinyurl.com/33fsf89 p.s. Чомусь зара згадав як дивувалися місцеві побачивши мій номер на мотоциклі (Росія? Москва?? ) і ще більше їх дивувало що я їх розумію і розмовляю українською. Цікаво, що всі як один питали чи маю я якісь коріння на ЗУ, бо їм здавалося що вимова у мене дуже схожа.
У меня тут знакомый ездил, но в США..У них там есть типа звания "Iron ass". Тут тоже такое есть ? Это просто вопрос, от любопытства.
Ні, непогано. Просто я вже на все дивлюсь трохи іншими очима, мабуть. І планую все з розрахунком на коротші переїзди і максимум туристичних об’єктів. Я б також дивувалась. Москаль - а проїхав 6000 км аби на нас подивитись! ))))
Есть и такое. См. http://ironbutt.com Но не в моём случае - я просто съездил в отпуск. Хотя подруга, что была пассажиром... вот этот сайт наверное про неё теперь Больших переездов было 3. Москва-Брест, Камянец-Умань и Ялта-Москва. Остальное было вокруг этих самых туристических объектов. Не совсем так - 6000 это от моего подъезда до него же спустя 2 недели. До Карпат мы с подругой тысячи 2 ехали. ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ---------- Можно чуть подробнее? Я верю, что они у вас карие, например, а не как у меня. А ещё в чём разница?
Наприклад, по кілометражу Москва-Брест дорівнює цілому маршруту для чеського середньостатистичного туриста. ) В мене голубі, тобто, можуть бути такими самими, як у Вас (якщо у Вас не зелені). Різниця в тому, що Ви - молодий чоловік, мобільний, можете розраховувати на здатінсть домовитись, сильний, не сподобається місце - сідаєте і їдете. Я ж людям мушу запропонувати конкретний об'єкт і конкретний сервіс, а потім дотриматись обіцянки і зреалізувати. Окрім того, я складаю маршрути для вікових груп також - тобто людям старшого віку і молоді не можу запропонувати одне і те ж по складності. А ще я не можу везти людей двісті кілометрів через один незначний по цікавості об'єкт. Ну, тут без заперечень... )
Продолжим тему. Предположим заезжаю я со стороны Польши на Украину... Как интереснее ехать будет? Куда хорошо б заехать/что посмотреть? (трассу Киев-Чоп не предлагать )
Со стороны Польши (от Хелма) на Киев через Волынскую область сейчас идет отличная трасса (специально строят под ЕВРО-2012). Вот такая: (Можно заехать на Шацкие озера, если Вы там не были).... А куда Вы хотите попасть в Украине?
Хорошо, а что тогда хорошо б весной посмотреть? Может есть что-то более красивое и цветущее в это время?
Нічого в тому сенсі в голову не приходить. Але гори навесні такі пахучі, не думаю, що Вам буде бракувати якихось квітів. )
Подскажите,пожалуйста,в каком состоянии трасса (ямы и т.п)? Планируем ехать 29 во Львов из Одессы, через Умань, Винницу, Тернополь.