Так злоті москалики і хочуть, щоби український "Перець" закрився. Так і хочуть. Може би ви подивилися, який рік того видання. Чи думаєте ми не знаємо, що тоді творилося, ХТО працював і ЩО мав писати і КОГО зображати.
Ну, да, конечно. С наганом у виска стояли. ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ---------- Да кроме меня и Эребуса этот журнал в России и видеть-то не видели.
Полковнику, йдіть з цієї гілки, йдіть і не розводьте ще тут націоналістичного срачу. Тут журнал український рятують, яким би він коли не був. Бо ви мені диявола нагадуєте, який людині, яка покаялася, ще довго нагадує її колишні гріхи.:
О, как. Ломали его, значит. Не за зарплату и гонорары товарищ работал? ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- Не, не пойду. Перец - мой любимый журнал. Наша семья его всегда выписывала. В 80-е просто покупал его, когда бывал на Украине. Особенно раздел "страшне перо не в гусака" очень нравился.
Гумористичний журнал "Український перець" закрився в 1945-му році. Вийшло тільки три номери. (навіть назву, злидні, вкрали...) А "Перець" тільки при радянській владі процвітав... Подумати тільки - 3,3 млн. наклад. Ми його в Казахстані виписували.
Та, ладно-ть. У меня в каждой ленкомнате подшивка была, как и иные газеты и журналы на молдавском, узбекском и белорусском языках. В некоторых ротах выписывали эстонские газеты. Смотря кто служил - смотря из каких республик призыв преобладал.
Для ленкомнат може й не було... Доречі, у мене таке відчуття, що така доля чекає на чимало видань. Інтернет вбиває друк, як би то не було прискорбно.
---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- Тримайте Перець [Журнал] (1952-2011) [pdf,djvu] http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=31168 Для ознайомлення) Сам також скачаю
я поширив через свої профілі у ФБ, ВК, твітер, G+, ОК чомусь залупились і не пропустили... А ви (не особисто до вас двох - до всіх, хто тут відписався) де поширили? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2606649&postcount=19 Якщо цього не достатньо - тоді звиняйте, я незнаю ЯК ЩЕ докладніше розжувати? Хіба ходити по хатах і самому все робити...