http://www.presa.ua/online/registr_ukr/vhod.php ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ---------- И учтите, что подписку с ноября надо оформить до 10 октября
додав скріни у ту же ж теку на Дропбоксі, після введення поштової адреси та П.І.Б. вже самі думаю розберетесь? бо не хотілось там ще раз регатись )))
dirol дякую тобі і всім хто небайдужий. Прошу відкликатись тим кому не байдужа доля, як одного маленького україномовного журналу так і цілої країни в цілому. Я вас прошу шановне товариство допоможіть мені розповсюдити інформацію про журнал по найбільших україномовних бордах інтернету. Форум, вк, фейсбук,тонент трекер і так далі. Один я мало, що зможу зробити мені необхідна підтримка. Врятуємо один маленький журнал - врятуємо Україну. ---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ---------- Тримайте від мене плюси в карму)
Передплатив. Якщо чесно, маю сумніви, що це врятує Перець, але принаймні за 13 з копійками гривень я отримаю історичні останні випуски журналу
Почніть звідси http://www.presa.ua/online/registr_ukr/registr.php А вже коли зареєструєтеся, тоді зможете оформити оплату, там наче не складно
Та от зареєструватися і оформити передплату нескладно, а от оплатити: Намагаюся оплатити карткою, а воно зволоч не хоче оплату приймати.
Got it 300 років не читав перець.. а майже все дитинство на ньому провів. В дідуся була пачка цих журналів, штук 200... жовті.. старенькі... але читабельні ото ж сміху було... то не до неї, то для доступу на сайт доречі. якщо в когось є час - запрінтскріньте кроки для здійснення проплати, в невеликий посібничок. Щоб розповсюдити це в соц мережах і не мати плювків в спину з запитаннями як здійснити проплату
Олю, то ви собі створюєте довільний логін та пароль для доступу на сайт Не треба там паролю від електронки.
Ох, знал художник О.Козюренко чем опять дело кончится почти через 60 лет. Точно, знал. Олександр Григорович Козюренко (10 (22) лютого 1892, Гнилякове — 28 травня 1959, Київ) — український радянський художник-карикатурист, заслужений діяч мистецтв УРСР (з 1950 року). Батько художника Юрія Козюренка. Біографія Народився 10 (22 лютого) 1892 року в селі Гниляковому (тепер Дачне Біляївського району Одеської області). В 1912–1915 роках навчався в Одеському художньому училищі. З 1920 року працював у центральних українських газетах і журналах «Комуніст», «Більшовик», «Червоний Перець», «Всесвіт» та інших. У роки німецько-радянської війни — художник фронтової преси. В 1943–1959 роках працював у журналі «Перець». Могила Олександра Козюренка Помер 28 травня 1959 року. Похований в Києві на Байковому кладовищі.