Жлобське "православіє"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 2 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

подивіться логотип у правому верхньому кутку екрана в роліку - і все стає зрозумілим без зайвих коментарів. ;):))

п.с. Я до речі знаю людей, які організовували масовку. До речі вони (організатори масовки) з людьми в повній мірі не розрахувались, за що і мали скандальчик від замовника НТВ. Але то тема іншої розмови. На економічні теми та здебільшого на теми криміналу.
    http://www.youtube.com/watch?v=-v02eG7O_E0

2. forester

forester Well-Known Member

А вот комментарии бы не помешали. Ну, посмотрел я на логотип, ну увидил, что снимает телеканал "русский взгляд" и... что из этого?
    Представил прессконференцию, где у выступающего расположено куча микрофонов с различными логотипами на них. И, вот пан Гранд микрофону с логотипом "ВВС" верит, а микрофону с логотипом "Россия" не верит...
    Смех, да и только.

3. ГРАНД

Саме так. ВВС вірю, а будь якому кацапському телеканалу -ні. Дуже скомпроментовані ваші канали.

4. forester

О чём и речь. Вы спорите с источниками, а не с высказанными мыслями, оттого Вы такой и нудный.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Який чудний цей Ґранд! Ви уявляєте, БіБіСі вірить! От недоумок!

6. forester

У Вас проблемы с пониманием прочитанного? Так вот, лично для Вас - весь прикол в том, что вышеупомянутый господин пытается давать оценку комментарию попа основываясь только на логотипе установленном на экране, а не на том, что он говорит.
    Я пояснил, но не думаю, что Вы всё равно поняли.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та куди з моїм інтелектом зрозуміти наступне, на рівні Гегеля
    Дійсно

8. ГРАНД

Аннотация

В своей книге известный советский историк-религиовед Ефим Фёдорович Грекулов, основываясь исключительно на подлинных источниках, предлагает вниманию читателя несколько очерков, посвященных истории русского духовенства. Эти очерки, знакомя читателя с различными скрытыми бытовыми особенностями духовенства, являются достаточно показательными для обстоятельной оценки этого явления российской истории.
    Книга представляет интерес для самых широких читательских кругов.

«Нравы русского духовенства: пьянство – обжорство – содомия – блуд – педофилия – ростовщичество».

9. Семен Семеныч

Семен Семеныч Well-Known Member

Возникает резонный вопрос, что же такого сделал Махмуд Аббас, что укрепило единство православных народов?

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що всю причину гріхів на іудеїв списав.

11. ГРАНД

Можливо я і нудний. Навіть скоріш за все що нудний. Але спорю саме з дежерелами які подають думки саме цих попів і ігнорують думки інших попів. Це називається ангажованість джерела. Є таке поняття як репутація, і особливо для ЗМІ. Так будь яке ЗМІ в Вашій країні (а особливо телевізійні)мають вкрай негативну репутацію. і полягає той негатив саме в тенденціозності, вибірковості, і саме головне у відвертій брехливості. Самий-самий рейтинговий телеканал вашої країни за такими мірилами та репутацієї в порівнянні з БіБіСі просто бульварний рупор. Або просто тупо пропагандистський. І аж ніяк не інформативний.
    Ну а про репутацію московського православія і говорити не приходиться. Вона навіть не на нульові відмітці, а далеко в мінусах.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Почему Вы такой безсовестный человек?
    Ведь очень не красиво издеваться над религиозными чувствами людей.
    Никто ведь тут из православных Вашу веру не чипляет.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Про витоки цього "православія" з моєї книжки

14. ГРАНД

Рівно на стільки безсовісний, на скільки й Ви.

А красиво коли люди знущаються над ісламом, католицизмом? Це називається "за що боролись на те інапоролись". Чи може хочете доказів знущань людей православних над іншими релігіями?

Тут дві перепони.
    1.Ніхто не знає моєї віри. Бо як би знали , то кацапи би від душі відтоптались.
    2."Православіє головного мізку" - це винахід самих православних.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, что ответить?
    Промолчу.

16. STK

STK Дуже важлива персона

Це яку?

17. Полковник

Полковник миється в бані

В том то и дело, что ни яку.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не їхню, ханську.

19. Свидетель

Свидетель Well-Known Member

- я вас всех помирю :) :
    - православие , католичество - всё грех ... протестантизм - чуть меньший грех ...
    - и ваще апостол Павел изрёк :
    - Бог не живёт в рукотворенных храмах ...

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В РПЦ свій бог, ще ханом в Сарай-бату затверджений.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)