Жлобське "православіє"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 2 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Дуже цікава думка москвина "христянина".
    То може дасте перелік християнських богів? Ну хоча б кількість в цифрах? М-м? "Християнин"?;):))

Затямте шановний. Шаманізм - це і є та релігія яка у вас була з покон віку і саме в шаманізм ваші предки перетворили спаскудивши християнську віру.

2. pes

pes Well-Known Member

да Вы, батенька- политеист=> конкретный язычник, а не какой не христианин...

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не забувайте, що мова йде не про християнство, а про псевдохристиянство-Московський патриархат. Там є декілька богів: Путін, Гундяєв, Кадиров...

4. forester

forester Well-Known Member

Пан явно выдаёт желаемое за действительное. Я, увы, не отношусь к категории верующих.
    Я всегда считал и считаю, что собственные мысли должны быть и у пана Прокипа и у пана Гранда. Пусть даже такие... примитивные, но собственные. И, разумеется, эти господа могут высказывать их публично. Демократия, растудыт её... понимашЬ.

5. ГРАНД

Тепер спостерігайте як він буде викручуватись. Чи засвоїв школу старого демагога та пустомелі Форея добре, чи не засвоїв.;):))

6. ГРАНД

Ну хоч спробуйте повикручуватись, а то не цікаво стає.;):))
    Так скільки у християн богів?

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

;)
    Так зачем Вы тогда высказываетесь в этой теме? Природное желание сказать глупость?
    :rock::rock::rock:

8. forester

А в этой ветке разрешено только верующим высказываться? Так сделайте приписку в названии - делов-то...

Не переживайте. На занятую Вами нишу я не претендую.

9. ГРАНД

Послухайте, при чому тут віруючі чи не віруючі. Це ж елементарна річ. Ази релігієзнавства. я наприклад теж по церквах не ходив і не ходжу, та і не ходитиму. Але що таке єдинобожиє таки знаю. Переконаний що це знають навіть діти. А ви сіли в глибоку калюжу. Признайте і все тут.

10. Norton

Norton камышовый кот

Пане Гранд, до вас питання, чи можете ви пояснити, що таке християнство і що воно для вас потребує...? до речі, що ви маєте на увазі, коли говорите, що нібито, якійсь народ мав змогу спаскудити те, що було спаплюжено до нього?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Спочатку їм монголи допомагали, а потім вони вже самі стали наперсточниками в релігії.

12. ГРАНД

Це релігія така. Віра.
    Ні? Не правильно я пояснив?о_О

Нічого не потребує.Бо я або вірю в цю релігію, або не вірю.

Я мав на увазі те що як би Ви (або не ви) взли наприклад розчіску і після певних маніпуляцій назвали її ідеальним свистком та ще й до того нарікли себе винахідником цього свистка та і розчіски також.

Може і не дуже вдале метафоричне пояснення, але суть передано вірно.

13. Inga

Inga Дуже важлива персона

эт зря Вы так самоуверенно про никого кроме Ефремовой

Берете толстый-претолстый словарь С.И.Ожегова (у меня С.И.Ожегов, издание 20-е, стереотипное, под редакцией Н.Ю.Шведовой)
    открываете стр. 702 и смотрите:
    словари онлайн - в игнор. там много опечаток, и с хазарами тоже не повезло - на всех сайтах одна и таже ошибка (видимо при сканировании)

14. Norton

Norton камышовый кот

суті в порівнянні не побачив, як і відповіді тощо, але, якщо взяти до уваги, що суть у кожного, то є особисто його думка, прийнято... до того вала слів ніколи не виявляли тої суті, про яке конкретно було б бажання розмовляти...

15. Inga

оборот "молиться христианским богам" обычный оборот, имхо слегка ироничный, для человека не относящегося к "категории верующих" :) )))) а потому не стоит так по-детски хвастать знаниями о христинском единобожии

да ведь эта тема - "Жлобское "православие" и создана для стёба той самой категории не относящейся к верующим. ;)

16. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Слово правовославие однако взято в кавычки. Так что речь чисто о РПЦ.

Мне понравился комент на сайте "Эха" о Гундяеве.

17. Фараон

Фараон Well-Known Member

Среди кого?Среди верующих?Или среди пукающих на обочине?

18. forester

Вы хотите поговорить о единобожии в христианстве? "Их есть у меня". С чего начнём?
    "Смешались в кучу кони, люди,
    и залпы тысячи орудий слились в единый вой..."

19. Inga

Согласна. Хотя какую конфессию не возьми - всюду возня. Моя приятельница - католичка, ждет-не-дождется когда у нас в Днепропетровске закончат восстановление кат. храма. Ну, вот с её слов в их католическом королевстве тоже не всё гуд.

А про Гундяева уже и говорить тошно. Он мне категорически не нравился, ещё раньше, когда по ТВ вел воскресные передачи - уже тогда ряса на нем казалась неуместной, ему бы кожанку с маузером да на броневик речухи толкать.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вона й Лютера до "стьобних" віднесла б. А ще були "стьобними" пуритани.
    Чи розуміють люди, що є "віруюча людина"? Є віруючі у вчення Христа, є віруючі в церкву, є віруючі в "народ-пабєдітєль"... А є віруючі в жлобське пристосуванство до умов життя, яким все за межами свого "Я" - "по барабану".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)