Жлоби.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2011.

1. bars

bars Well-Known Member

Не тільки тапочки, а і все інше!:)) І в лапках я написав не вашу фразу, а процитував фразу з анекдота. Ото ж я і кажу, що ви слухати, як і читати, не хочете. Тому і не чули той анекдот. А він саме про ваші відносини з людьми. Я, звичайно, вибачаюсь перед форумчанами, але прийдеться розповісти, коли такі діла...
    [CENZ]Приходить чоловік найматися в цирк і пропонує новий номер, а саме - набирається повнісінький величезний мішок багнюки (або чого іншого - то за смаком;)), під барабанну дріб піднімається під самий купол цирку і висипається на глядачів! "І що?!!!" - витріщивши очі, питає директор цирку. " И тут на арену выхожу я! Во всём белом!"[/CENZ]

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

:)):)):yahoo::good:

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

А чого так радісно?

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Добре хоч той джарта сдох. В мене учора було особисто свято, і тут такий подарунок від бога. :)

5. tanna

Ніколи не радій чужій смерті і тоді, дасть Бог, ніхто не зрадіє твоїй.

6. Mr. Blick

А я от радію. :rolleyes:

7. ГРАНД

В принципі Джарти розпочав процес, який повинен був розпочатись ще 15 років тому. Це позбавлення Криму недолугої автономії. мотиви такого процесу від Джарти (земля йому пухом) на мою думку, доволі меркантильні та цілком корисливі. але все ж таки.

8. tanna

От тоді ти дійсно жлоб. І Дон Кіхот вже не допоможе. :pardon:

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мудак ты, блик...:sad:

[ADMIN="duncan"]хамство[/ADMIN]

10. Mr. Blick

Що, Степанич, шкода свого синьожопого брата по ідеалам ?
    Його, мабуть, вже чорти там шмалять в аду на великій синій сковороді. :)) Всі там будете.

11. Лана Николана

Лана Николана Well-Known Member

Ой-ёёёёёёёё, если Вы написали это вполне серъёзно и осознанно, то, видимо Вы еще не потеряли никого из своих близких ( и хорошо), ибо смерть сама по себе не может вызывать радости.....печаль, горе, досада, облегчение-может быть, но радость.....увольте...:sad:

12. Степаныч

Могу только повторить: МУДАК ТЫ! Я знал Джарты.

13. Mr. Blick

Ви з ним ще зустрінетесь. :))
    Сподіваюсь, що скоро.

14. tanna

А ти ні?

15. Mr. Blick

Я, як хороша людина, потраплю прямісенько до раю. І з цими панами зустрінусь там навряд чи :p

16. Степаныч

Ты не мудак. Ты идиот.

17. Mr. Blick

Жлоб, люба моя, це той, хто стурбований власним комфортом настільки, що не вміє навіть ненавидити своїх ворогів, щоб спокійніше жилося.

18. ГРАНД

Не "газуйте" любі друзі. Степанич. Мабуть таки щось там не так було з Джарти навіть у себе в Макіївці. Нате ось подивіться.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це ж треба? Який я негативний, що "не хочу слухати та читати" їхню беліберду.
    З якими людьми? З Собакевичами, Коробочками, Галахвастовими та Джарти? Я й до таких людей, як Гітлєр зі Сталіним погано відносився.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Раз він ЗНАВ, то Блік МУДАК! Логіка тих, кого "умом не понять".
    До теми. Сьогодні був коло оперного театру, де проходить так званий "форум українців". Клоунада на "любові до України" на повний масштаб. Одних "казацкіх гетьманів" штук десять. Та у всіх такі півнячі еполети, кашкети та лампаси, що Галахвастову й не снилися. Навіть були КАЗАКИ з імперським триколором на штандартах, які теж жалілися на те, що держава... Україна на них не виділяє гроші.
    На самому форумі майже ніякого конструктивізму. "Дайте грошей та пільг" заробітчанам по чужих краях від держави, яку кинули вони будувати "дяді". А жлобський "дядя" і збудував сурогат.
    "А братія сидить собі,
    витріщивши очі.
    Може так і треба?"

а де твій аватар? :)