ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Responsible

Responsible Well-Known Member

Так виглядає генплан зараз.

unnamedd.jpg
    Але там ще є помилки з позначенням черг і 2-га черга (ЖК Манхеттен) тут не зображена.

2. Taras Khomytskyy

Taras Khomytskyy Active Member

Так там просто все зіхало із-за Манхетена

3. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Я правильно зрозумів нову розстановку черг? Британія (та що ближче до Деги) - це 1 черга; Британія 2 (вона ж колишній Манхетен) - це 2 черга; Британія (дзеркальна до 1 черги через супермаркет) - це 3 черга ? А кіко тих черг має бути в мікрорайоні?

4. Joll

Joll Well-Known Member

Якщо брати візуально, то там більше нема місця на будівництво (якщо ще врахувати, що вліплять "Спортлайф", британську школу та супермаркет), тому, думаю, на 3-тій черзі мають зупинитися.

5. Yahooligan

Yahooligan Well-Known Member

6. Taras Khomytskyy

Фотограф нездара. Ні одної фото у фокусі.

Останнє редагування: 17 лис 2015
  7. Yahooligan

Yahooligan Well-Known Member

по ходу це якийсь будівельник після 50грам фоткав... :drinks:

8. WaldemarDK

Фотографу впадло було піднятись на останні поверхи Деги і Княжого, щоб нормальний фотозвіт відзняти...

9. irunadim

irunadim Member

чи є хтось, хто купив квартиру Велика Британія 3, друга черга? Була у них в офісі, багато квартир розкуплено, але потенційних сусідів на форумі не знайша!

10. WaldemarDK

Це на генплані позначено як ІІІ.1 , ІІІ.2 , ІІІ.3 ?
    Причин багато... хтось не знає про форум , хтось не хоче реєструватись і просто переглядає як гість новини.

11. Taras Khomytskyy

Так я купив в 3 черзі, це будинок дзеркальний до першоі черги.

12. irunadim

irunadim Member

а нікого не смущало те, що договір доручення укладається з трьох сторін, і якщо щось піде не так з будівництвом, то притензії в першу чергу будуть висуватись до ФОП, а забудовник в суді буде виступати, як третя сторона? Не краще і надійніше було б укладати договір з забудовником на пряму, а з ФОП за отримані послуги по обслуговуванню окремо??? так пояснив знайомий юрист, може я не права?!

13. irunadim

irunadim Member

трохи заспокоює, що ми не одні :)

14. Taras Khomytskyy

15. bostvl

bostvl Well-Known Member

Ви праві, але забудовник використовує ФОП для зменшення податків і при оплаті на забудовника ми б платили додатково ще й суму податків. Тішимо себе тим, що в цьому договорі забудовник виступає гарантом того, що будинок буде збудований. Тобто в разі проблем відповідає забудовник, а не ФОП. Чи я десь помиляюся?

16. irunadim

irunadim Member

залишається тільки надіятись, що все буде добре!

17. irunadim

irunadim Member

може хтось знає, чи починаються, якісь роботи на Велика Британія 3, черга 1-3, бо не буваю в тих краях, не знаю чи є якийсь рух, бо на сайті вказано, що роботи мають початись листопад 2015 р.?

18. WaldemarDK

Велика Британія 3 - це і є 3 черга, з секціями А,Б,В,Г,Д,Е...

19. irunadim

irunadim Member

менеджер казала, що там є черги, перша черга - здача березень 2017 р., друга - кінець 2017 р. (листопад).

20. irunadim

irunadim Member

WaldemarDK, Велика Британія 3 - це і є 3 черга, з секціями А,Б,В,Г,Д,Е...,
    ще раз уточнила, ви праві, це просто на генплані нечітко вказано!

а де твій аватар? :)