ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

А в чому саме хаос? Я так дивлюсь багато нових ЖК на старті, переглянув декілька форумів, йдуть до завершення та здачі черги в деяких з них, в деяких люди вже проживають.

• Подобається Подобається x 1
  2. JuliiZesar

Я так розумію Київ та Львів це дві основні локації нашого забудовника, проте всі хто будує та працює на РІЕЛ між собою не сумісні, тож навіть не порівнюю.

3. JuliiZesar

Людина-робот, чтого ж ні як то є її задача у компанії, тут вже хто на що вчився.

• Подобається Подобається x 2
  4. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

але то все ж таки не робот, а багато хто не має поваги

5. MrjanaLylka

ну ясно що підрядні бригади різні, але ж керівництво одне

6. MrjanaLylka

підтримую

7. anp

anp Well-Known Member

Теж чекаю.
    Щодо форумів - то я про фб писав, там легко знайти групи інвесторів РІЕЛу, до прикладу Київ\ЛьвівськийКвартал:
    Загальнодоступна група ЖК Львівський Квартал, Глибочицька 13. Форум мешканців | Facebook

8. anp

anp Well-Known Member

Всеволод - вона представляє компанію, на хамство права не має.
    Взагалі дурницю робить РІЕЛ що відповідає з аккаунту працівника, це може погано скінчитись. Краще б завели аккаунт в Фейсбук для компанії. Імхо

А поки... Олександра Кулій просто тимчасово псує репутацію компанії і собі здоров'я.

9. anp

anp Well-Known Member

В процесах хаос, будівельні процеси маю на увазі.
    Проблеми в організації, в кваліфікації. Працюють без нормального проекту після того як послали Зелемінь(тут про ЖК Америка).
    От і протерміновують все.

З того що Ви питаєте "де хаос" - можна зробити висновок, що ви з РІЕЛом не більше місяця-двох. Бо це лежить на поверхні - спитайте когось як дефекти виправляють знайдені, та й взагалі хто за це відповідає(

10. anp

anp Well-Known Member

Та власне тут Олександра Кулій немає поваги до інвесторів.

Крім того елементарної професійної етики не дотримується.
    Ви уявляєте, вона замість того щоб відповідаючи на питання додати "Чим ще я можу допомогти" дозволяє собі написати у відповідь "Питання вичерпане... Зрозуміло?"

Теж до речі їх шкода, угробить здоров'я - а того ніхто і не оцінить, і замінять за тиждень.

11. anp

anp Well-Known Member

Керівники проектів(деколи РІЕЛ їх називає головними інженерами) і їх команди всюди різні.

12. anp

anp Well-Known Member

Допоможіть їй організувати нормально роботу. Підтримки мало

13. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Просто все г*** йде на неї - конкретну особу, от і все. Це спірне питання, як на мене то ок, що певна людина працює з інвесторами у мережі.

14. MariyaGretta

Здається Цезар тут давно. Щоб щось виправити треба спочатку зафіксувати, отримати висновки і тоді вже приступати до роботи.

15. MariyaGretta

Тут згодна, неблагодарна в неї робота, але ж працює, значить подобається! Вам то яка різниця, етика у кожного своя.

16. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

17. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

18. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

І хоча не вклалися в срок, все одно добре, що до будинку бонусом йде паркінг та добре, що його будують. І судячи з відео він просторий та світлий, а не такий який буває: темний і страшний.

19. JuliiZesar

Чому ж немає поваги? Якщо це не закладене з дитинства, то намагатись її «видоїти» безглуздо. Висновки робіть самі.

20. JuliiZesar

Я давно інвестував у свою квартиру, просто сильно не «занурювався у глиб», я живу сьогоденням, і вже тепер звертаю увагу на те, що коїться на будівництві.

а де твій аватар? :)