ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

2. Yahooligan

Yahooligan Well-Known Member

Банк не надав інформацію про власників як вимагає НБУ, але оплачуємо надалі туди...

3. WaldemarDK

В Ріелу до того був банк ''Фінансова ініціатива'' і теж були проблеми і втрати. Варто такій великій фірмі брати надійний банк , наприклад Кредобанк...

4. WaldemarDK

Якщо банк визнають проблемним ,потім неплатоспроможним,потім введуть тимчасову адміністрацію - тоді почнуться проблеми... ФФБ не зможе проплачувати наші гроші на рахунок РІЕЛу для продовження будівництва...Потрібно вже організувати зустріч інвесторів будівництва з власниками РІЕЛу на тему роботи ФФБ в банку ,який не пройшов стрес-тести і який в майбутньому може мати проблеми...

5. Responsible

Responsible Well-Known Member

Дайджест ЖК "Велика Британія" за вересень
    Станом на кінець вересень 2015 року проводяться наступні види робіт:
    1. завершено земельні роботи;
    2. ведуться роботи з влаштування фундаментної плити (секції А,Б);
    3. завершено влаштування фундаментної плити (секція В);
    4. ведуться роботи з влаштування стін фундаментів (секції Г,Д,Е).
    Фотозвіт: Meet Google Drive – One place for all your files

• Подобається Подобається x 2
  6. Joll

Joll Well-Known Member

Власне через те, що "Фінансова ініціатива" скрутилась, у нас досі не можуть доробити дорогу і всю прилеглу інфраструктуру; роблять-роблять, але трохи повільними темпами. Правда, 4-та черга перебуває у стані активної роботи, не знаю, чи встигнуть згідно графіка, але там кипить робота щодня, як і на будовах ВБ та ВБ-2.

ФІ - це ж регіонівський банк, очевидно, була вимога чи домовленість, щоби кошти через них йшли.

7. vilochka

vilochka New Member

Всім привіт ))) +1.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Alexandra Art

Alexandra Art New Member

Всім доброго дня! І ще +1 :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. WaldemarDK

Хто там поближче до будови - закиньте пару свіжих фоток...

10. Responsible

IMG_20151029_140307_1.jpg

• Подобається Подобається x 3
  11. Dario

Dario Member

Доброго дня!
    Потихеньку придивляємося до житла у цьому районі... Цікавить одне питання (може хто підкаже) - а хто займається проектуванням цього ЖК і чи можливі якісь коригування по квартирі? На "Ріел" ще не звертався, хочеться підназбирати побільше інфи...

12. Sunduk

Sunduk New Member

наскільки мені відомо, сам Ріел проектуваннями-переплануваннями не займається, для цього наймаються проектні організації (з Ріелом не стикався, знаю по інших забудовниках).

13. Responsible

В правилах ФФБ є такий пункт: "5.12. Довіритель Фонду до введення об'єкта будівництва в експлуатацію та оформлення права власності на об'єкт інвестування має право після сплати ним 100% вартості об'єкту інвестування, за письмовим погодженням з Забудовником, здійснювати індивідуальне переобладнання (перепланування) закріпленого за Довірителем Фонду об'єкту інвестування."
    Тобто, сплачуєте 100% вартості об'єкту інвестування і маєте право на індивідуальне переобладнання (перепланування).

14. Maryana Nana

Maryana Nana Member

Доброго вечора! Я тоже купила віртуальну квартиру в секції Е у III черзі Британії, здача якої 3 квартал 2017р. Є тут ще такі сусіди???

15. Sunduk

Sunduk New Member

Кого цікавить - проектна організація, яка проектувала "Британію": ТОВ "АКД", вул. Стрийська, 202, сайт http://shulgagroup.com. Телефонів не знаю, довідаюся напишу... До речі, казали люди, що вони проектують любе, не тільки ЖК.

16. WaldemarDK

Тут ніби всі з I черги переписуються. Щоб не було плутанини є доцільнісь створити вам окрему тему.

17. Maxonova

Maxonova Member

Привіт,є ))Секція Е 3 поверх

18. WaldemarDK

Я вибачаюсь , може я чогось не допер - а де в третій черзі є секція Е ???

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Taras Khomytskyy

Taras Khomytskyy Active Member

Застарілий план у вас

20. Taras Khomytskyy

Taras Khomytskyy Active Member

а де твій аватар? :)