ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ви серйозно все це пишите? Реально вам потрібен сміттєпровід, бо не хочете виносити сміття? Розкажіть нам, як в Європі живуть, а то ми не знаємо... доречі, нагадаю, що там все сміття, кожна родина ділить за типом, і виносить у двір, в спеціальні баки....а не всю купу у один кульок, як у нас!

• Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Сподіваюсь Михайло в активі!

• Тупо Тупо x 1
  3. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Дорогі сусіди, начитавшись ваших коментарів, переписок... волосся дибом стає. Не знаю, що це, виховання, чи толерантність, проте зайшовши на Київські форуми РІЕЛу, не знайшла причин його гнобити...затримки у будівництві там є, проте, я так і не зрозуміла на скільки. Але байдикунів, яким нічим занятись там немає!

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  4. Київський форум проплачений і редагується адміном. Якщо пост проти Ріелу і підкріплений фактами, то його можуть не опублікувати або видалити наступного дня.

Останнє редагування: 25 жов 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. lookup

lookup Well-Known Member

То мабуть київський десант висадився на львів-порт. Прям анка-пулемьотчіца (Марія-Постомьотчіца)

• Смішно Смішно x 1
  6. Vsevolod

З якого ви села?
    Із села виїхали, а село у собі залишили...

• Тупо Тупо x 1
  7. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

8. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

а можна подробиці? це який форум? ви ж тільки факти пишете, ніколи не брешете, але щось мені здається ви написали це як завжди з голови. Забрехались ви Михайло.

• Тупо Тупо x 1

9. Seva28↓
    29 окт 2018, 15:43

Karp52 писал(а):Сейчас они ещё наши деньги на компанию садового закинут - там у ростика все завязано.. лучше бы он врачём в село поехал бы по распределению. Строитель, блин. Главное людям навешать лапшы и бабла состричь, ответственности ноль. Что он там обещать будет? Возле 6-7 дома и конь не валялся.

ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, 13 - "Ріел" - Страница 160 - forum.domik.ua

• Інформативно Інформативно x 2
  10. Vsevolod

На тому форумі, Карп-це ви? І вас кияни забанили за цей поганий відгук?

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  11. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

це ви називаєте форум - домик - проплаченим і тим що захищає Ріел? Ви серйозно? Чим докажете? Як на мене це повністю незалежний форум, багато разів користувався ним в пошуку інформації щодо ремонту і буд. матеріалів.

• Баян Баян x 1
  12. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

100% дуже схоже на правду)

• Тупо Тупо x 1
  13. Vsevolod

Для Михайла всі і все проплачене... окрім нього!

• Тупо Тупо x 2
  14. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

нічого собі, ви вже і домік звинувачуєте, що то весь форум- бот, його спеціально Ріел створив? ото у вас фантазії, почитала форум, навіть знайшла під яким ніком ви там пишете свої гадощі, ваші "гострі" думки одразу видно.

• Тупо Тупо x 1
  15. Фантазії і видумки вам не займати. Форум виник скоріше ніж Ріел, але підхід до власників сайту чи до сисадмінів знайшли. Я слідкую за форумом з 2016. Ні одне повідомлення новачків без дозволу адміна опубліковане не буде. Якщо наберете певну кількість постів, то ваші пости публікують одразу, але через деякий час можуть бути зняті і ви знову попадаєте під контроль адміна. Якщо ви постійно читаєте пост це кидається в очі. Був пост - немає посту. Ви останній раз переглядали пости на 162 сторінці, а тепер знову 161.
    В ЖК де 7 будинків здззають з великою затримкою і зміною поверховості з 10 поверхів на 22 поверхи і іншими неприємними змінами тільки пару дописувачів, які всім задоволені і вже 4 дні ні одного допису про компенсацію? А як активно вихваляли. Думаю,що адмін змучився банити пости.
    На цьому форумі я з червня 2016 року і ще ніхто нікому не заборонив висловлювати тут своє бачення ситуації і не видалено жодного посту.

16. Не встигли чорнила висохнути після того, як я написав, що сисадмін замучився банити дописи на forum.domik.ua і вже чотири дні немає нових дописів по такій гострій темі як компенсація затримки, гуль і masha знову застрочила як кулемет. Правда розмовляє в основному сама з собою. Але то таке. Буває, поки духтори не приїдуть.
    ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, 13 - "Ріел" - Страница 162 - forum.domik.ua

17. Vsevolod

А ви тільки за будинками РІЕЛу слідкуєте? Я хочу проінвестувати в ще одну квартиру, проте в Києві, не допоможете обрати будинок?
    P.S з 2016 року...2 роки! В ж**у...страхіття

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Ви реально думаєте, що доміку є до вас справа? Я в шоці...які курси для підвищення самооцінки порадите?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. До мене немає, а до повідомлень щодо порядності Ріелу - так. Такі повідомлення не пропускаються до публікації, а якщо хтось з чергових сисадмінів пропустить, буде видалене протягом доби. Перевірено власним досвідом.

Останнє редагування: 13 лис 2018
  20. Vsevolod

Зовсім нічого ви не розумієте в цій сфері! Але, якщо вам так на серці тепліше, то ок!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)