ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

Ще хочу додати - опалення теплою підлогою хоч і істотно дорожче на старті, але в рази комфортніше і приблизно в 1,5 рази економічніше, тобто окупиться багаторазово навіть якщо енергоносії не дорожчатимуть, більше корисної площі приміщень, краще зовнішній вигляд інтер'єру, ніж з радіаторним опаленням!
    Але майже всі майстри які роблять теплі підлоги, НЕ розбираються в гідравліці, теплотехніці і роблять теплу підлогу в основному на 2 бали, нерідко і на 1 бал, за 4-х бальною системою, чим, по суті, вбивають економічність, а іноді і комфортність, опалення теплою підлогою.

2. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

Такся робит, закон теплотехніки і гідравліки. А хто відрізнить теплотехніка від тракториста тому і бонус в подарунок.

3. Sofatv

Sofatv Well-Known Member

Дякую усім за поради. Не можу не спитати тоді, може в когось є гарний майстер по цьому питанню? Порекомендуйте...

• Баян Баян x 1
  4. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

бачу, що тут немає ні у кого добротних майстрів, тому шукайте самі на профільних форумах, або олх, а як знайдете діліться контактами та відгуками

5. Responsible

Responsible Well-Known Member

В Суботу 21.04.2018 відбудуться установчі збори ОСББ 1-ї черги ЖК "Велика Британія". Деталі тут: Увійти на Facebook | Facebook

• Подобається Подобається x 1
  6. Sofatv

Sofatv Well-Known Member

та зрозумів вже, декого мені знайомі порекомендували, якщо по ціні домовимось, то по результатам відпишу

7. Всі зайняті ремонтами і приготуванням до зборів, але поки ОСББ буде створено, відслідковувати як забудовник усуває недоліки і залишати це на розсуд самого ж забудовника неварто.
    Тому по порядку:
    - Фото № 1, 2 - протікання на сходовій і в мене в квартирі. По сходовій дах перекрили, воронки і далі без захисних решіток, на даху все ще є посторонні предмети (фото №3,4,5,6).
    Але найсмішніше, що горизонтальні поверхні перекрили, а вертикальні - ні (фото №7,8).
    Чекаємо перших літніх грозових злив. Тільки тоді можна буде зробити висновки про ефективність додаткового шару ребуройду.
    У квартирі - після перекриття кількість плям тільки збільшилась. Якщо після цементування вода проступила тільки з однієї сторони, то зараз - покругу ( фото 9, 10).
    - Огородження тераси. Почали заміну кріплення. Старе кріплення будут повністю зрізати і замінювати на перевернуте Г подібне, заховане під плитку. Правда ті, хто це робить, сьогодні «лика не вязали». Побачу що буде в кінці квітня, коли вийде 15 робочих днів на усунення зауважень (фото 11 - так було. Як буде скину, коли зроблять)

Вкладення:

8. Д

Вкладення:

9. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

я так зрозуміла ви заповнили акт зауважень до квартири і зараз забудовник має деякий час на їх усунення? Тоді може просто почекайте як закінчать, а потім паніку піднімайте?

10. Немає ніякої паніки. До кінця місяця вони не встигнуть усунути всі недоробки. Для того щоб змусити їх переробити огорожу, я потратив більше року зусиль і нервів. Тільки після того, як мені зробили розрахунок її невідповідності ДБН, а свій розрахунок вони відмровились надати, почали переробляти. До цього стверджували, що ніхто ніколи не буде її переробляти. А це все час та додаткові витрати на консультантів.
    Залишилось водовідведення з тераси і вологість стін. Подивимось, що вони зроблять. Але такий варіант ,як на фото не проходить 1000%.
    Плюс стеля. Для мене це питання залишається відкритим.

Вкладення:

11. Sofatv

Sofatv Well-Known Member

а така огорожа тільки у вас в квартирі? тобто тільки вашу переробляють, чи весь поверх?

12. MrjanaLylka

ну тримайте нас у курсі чим все це закінчиться, вже цікаво

13. Така огорожа на всіх терасах 1 черги. У 2черзі вже виправили цей недолік.

14. Як і обіцяв, виставляю на загальний огляд змінене кріплення огорожі тераси.Причину можливого падіння через спотикання забрали, але огорожа все ще гойдається. В п'ятницю кінцевий термінусунення зауважень. Наразі моя тераса має наступний вигляд:

Вкладення:

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Sofatv

Sofatv Well-Known Member

роботи ще непочатий край, але ж добре, що погодились все виправити

16. Соседи! Хомчин обнаружил в техпаспорте мусоропровод!!!! Держите меня семеро. Вот что бывает, когда трусливый военрук учится читать по техпаспорту, пока косит от войны, удрав в Америку:haha:)) Хомчин спасибо за счастливое утро. Меняй профессию на стендап комика.

• Тупо Тупо x 1
  17. MrjanaLylka

квартира Хомчина, дивлюсь, нікого не залишила байдужим, і сміх і гріх

18. Так. Я бачу, що я сьогодні зачепив дуже щепетильну тему про сміттєпровід. Тема була піднята тільки в закритій групі фейсбуку, тільки для інвесторів першої черги. Я не збирався виносити її на форум взагалі, але у когось із співробітників Ріел, які підписані на групу, здали нерви і він вирішив зіграти на випередження. Дякую за підказку, будем копати дальше.
    Суть проблеми: переглядаючи техпаспорт квартири, виявив, що в ньому вписано наявність сміттєпроводу. В реальності - комірки для сміттєпровода є в наявності, але ні сміттєпроводу, ні навіть отворів в перекритті.

Останнє редагування: 26 кві 2018
    • Подобається Подобається x 1
  19. Загубився «Пилип з конопель». Відкликається на логін Valeriy Ponomarchuk. Прошу не проходити мовчки. Якщо хтось теє чудо зобачить, дайте знати. Дякую.

20. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Ви, напевно це все вигадуєте з сміттєпроводом?

а де твій аватар? :)