ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Joll

Joll Well-Known Member

Абсолютно погоджуюсь як мешканець сусіднього комплексу, який теж це проходив. Не приймайте на баланс будинок, і складайте акт по усуненню всіх недоробок. Цей механізм працює. Ніякий "Ріел-сервіс" вам нічого не вирішить, вони лише вміють шкодити, приховувати документи, брехати мешканцям та обдурювати.

2. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

Чи є тут хтось хто вже отримав право власності і має на руках витяг про державну реєстрацію, що в ньому зазначено як підстава виникнення права власності?

3. Це буде трохи не по темі форуму і викличе бурю емоцій, але я так бачу:
    Різниця між жителями сходу країни і заходу все таки існує. Із власного досвіду - у східняків все ще присутній ген страху, вироблений на протязі останніх 2-3 століть. Краще перечекати, щоб не було гірше. Начальство треба поважати, а що я можу. Він же голова колгоспу, начальник ЖЕК, голова ОСББ і т.д. І терпимість до несправедливості, морального тиску.
    На заході на протязі тих же століть навчились пристосовуватись до різного панування і протидіяти йому в різний спосіб. Але з`явилась інша крайність, хвороба - жаба, зелена, презелена - заздрість. А також тяга до марнотратства. В мене має бути ліпше ніж в сусіда і двуликість - в очі одне, а позаочі інше.
    Так що вчитись нам усім і позбуватись набутих звичок прийдеться ще довго поки ми досягнемо більш- менш прийнятного загального і міжособистісного культурного рівня в країні

• Подобається Подобається x 2
  4. Як благими намірами можна споганити терасу. Квартиру, яку куплялось чисто через терасу і майбутній вигляд на центр Львова, Ріел умудрився споганити до невпізнанності. Я думав, що вже все, нових сюрпризів не буде. Не тут-то було. Наскільки потрібно бути тупим, щоб зимою різати водобар'єр, щоб встановити ті перголи, які відносяться до найпершого проекту будинку і які мали бути встановлені на краю тераси, З того часу проект перероблявся вже декілька разів, а перголи переробити не додумались і тепер вони опинились посередині тераси.
    В мене і так стіни вологі з цього боку, непросихають і морози не допомогло. Вологість при підлозі за 30 відсотків. Тепер при таненні снігу і під час дощів вологість по під захисну мембрану знову добереться до всіх стін, які і так мокрі і цвітуть. А потім представники Ріелу дивуються, чому я мішаю їх з відомою субстанцією.
    Плюс тут гарно видно в якому стані огорожа тераси, як її зробили протикорозійний захист. Це ще навіть рік не пройшов з моменту встановлення.

Пора вже вводити якусь будівельну антипремію "RIEL STUPIDITY" для архітектора, забудовника і технагляду.

28450308_10215263935772585_234633930_n.jpg 28458696_10215263936212596_1935852575_n.jpg 28313887_10215263937532629_1848799731_n.jpg 28450540_10215263938572655_1884978084_n.jpg

Останнє редагування: 24 лют 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Справжнє одоробло :facepalm:

6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Не знаю, навіщо Ви виводите цю розмову в таку площину, але викладена в Вашому дописі теорія не має жодного підтвердження.
    Більш того, Ваша війна із забудовником наодинці - спростовує її. Бо усі інші мешканці-західняки сидять мовчки по кутках і складається враження, що оте все лайно в квартирі, що ми бачимо на Ваших світлинах, лише тільки в Вашій квартирі. А Ви стверджуєте, що це гарні умови для створення структури усвідомленого і відповідального самоуправління мешканців.

7. Я
    Я ж написав, що я так бачу, виходячи із спілкування і спільної військової служби з вихідцями з ваших країв. Я не претендую на істину в останній інстанції. Все тече, все міняється.
    Щодо квартири. Просто більшість інвесторів далекі від будівництва і вірять тому, що їм кажуть. Це не перше моє будівництво. Маю досвід бетонщика, муляра, плотника, електрика, гіпсокартонщика. Не люблю тільки штукатурити, але можу. Тому я бачу недоліки зробленого. Не критичні пропускаю, а інші висвітлюю. На жаль, у нас технагляд у будівництві навіть не у зародиші, а в мінусі. Він проявляється тільки тоді, коли стається якась катастрофа. Тоді починають діставати креслення і все перепровіряти.
    А те що я один, це не так. Тут я висвітлюю один. А робота кипить. І потихеньку ми просуваємся до створення ОСББ. Інакше Ріел-сервіс прийме будинок зі всіма недоробками і з пустими ліфтовими шахтами в деяких під’їздах.
    Щодо Слобожанщини. Ви про котру: ту що від Білгорода до Воронежа чи Суми-Харків?

8. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

А у вас ОСББ? Який тариф у будинку за квадрат? Взагалі цікаво до якої ціни вийде ОСББ у першій черзі, приблизно ж інші черги підуть тим же шляхом...

• Тупо Тупо x 1
  9. Чому ви так переживаєте за тариф, якщо головна проблема - затримка зі здачею будинку. Хай буде навіть і 5 грн за метр, так це всього 250 гривень зі студії і 500 зі 100 м кв.

10. Zorianna Zor

Zorianna Zor Member

11. Olya Burko

Olya Burko New Member

Всім Доброго дня і доброго здоров'я. Ми з чоловіком вирішили подумати про власну квартиру. По коштам зійшлись на ЖК "Моне", що на Замарстинівській,233.Однак, прочитавши відгуки тут, я задумалась. Прошу Вашої допомоги, як людини в цьому плані "зеленої" чи варто, все ж, таки вкладати свої кошти у цей проект чи, можливо, хтось знає кращий варіант?

12. Zorianna Zor

Zorianna Zor Member

Мені не все одно, скільки платити:500 чи 280.Тому, я за менший тариф.

• Подобається Подобається x 1
  13. А я за кращі послуги, а не викинуті гроші, хоч і при меншій ціні. Скупий платить двічі, або ми не настільки багаті, щоб купляти дешеві речі і послуги

14. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ото ж і мені не все одно, також не маю ніякого бажання переплачувати, я знайду куди зайві гроші витратити. І ніхто не гарантує у нас кращу якість за більші гроші.

15. Ріел-сервіс за 280 грн взагалі нічого не гарантує, крім збору тих самих 280 гривень.

16. Joll

Joll Well-Known Member

2,77 грн за квадрат, нещодавно підняли, до того було 2,44. ОСББ створено у 2015 р. у перших двох чергах, на кінець 2017-го року увесь комплекс перейшов до ОСББ. Різниця із РІЕЛ-сервісом по обслуговуванню разюча, правління дійсно старається і хоч щось робить для мешканців. Із введенням охорони та закритого двору, звісно, будемо платити більше.

17. Я так думаю, що про закритий двір можна буде говорити тільки коли закінчать Британію. Тоді, створивши якусь асоціацію ОСББ, можна буде закрити весь квартал і навести лад. Скоріше малоймовірно.

18. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

Добрий день, закритий двір з одним входом, на такий комплекс мав можливість бачити і враження резервації мене непокидало ще довго. Ну і мешкаці там відповідали цьому стилю. Маю надію що гулагу з кпп в нас небуде

19. sorokinvadoym

Оце ляяяпппппп! Як будуть викручуватися тепер сторонники недоторканості зовнішнього вигляду будинку, щоб ніхто а ні ні, недай Боже, упаси Господи засклив балкон, чи шось там примудрував в себе на фасаді? Тепер сидіть з тим гімном і тіштися.

20. sorokinvadoym

Оце ляяяпппппп! Як будуть викручуватися тепер сторонники недоторканості зовнішнього вигляду будинку, щоб ніхто а ні ні, недай Боже, упаси Господи засклив балкон, чи шось там примудрував в себе на фасаді? Тепер сидіть з тим гімном і тіштися.

а де твій аватар? :)