ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. sosna

sosna Member

Ріел дійсно затягує з будівництвом та здачею обєктів, до прикладу 5 чергу Британії почали продавати в середині лютого але досі фундаменту під будинок не залили,тільки починають розбирати ангар на місці якого має бути будинок.(((
    Думаю якби старт продаж співпадав з початком будівельних робіт то таких довгих затримок по здачах обєктів ріелу не було.

2. OlyaBurakova

OlyaBurakova Well-Known Member

Я ні на кого не наїзджала, Mykhaylo Khomchyn почав ображати, погрожувати, а я що повинна мовчати? І нікого я не відбілюю, у Mykhaylo Khomchyn параноя, йому тут всяке ввижається.

• Не подобається Не подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  3. Назвати злодія злодієм тепер це називається ображати. Щось новеньке в українській лінгвістиці. Про решту навіть не пишу. На хворих гніватися не можна.

А правду називати параноєю - значить аргументів взагалі немає.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А чого б Вам і не промовчати, якщо Mykhaylo Khomchyn ображає Ріел тим, що вимагає притримуватися власних обіцянок? Адже Ви до Ріелу не маєте відносин? Чи таки маєте, раз так болісно реагуєте і промовчати не в силах :)))

Уявляю, як би Ви образилися за власні гроші, якщо так реагуєте на те, що Вас не стосується.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Latana Royal

:))) круто працюють
    Треба в договорі штрафи прописувати за затримки забудовника. Це нормальна цивілізована практика. А то звикли по совковому обслуговувати...

• Подобається Подобається x 2
  6. Vatra

Vatra Member

А що я писав про вашу брехню, то ви не заперечуєте?

7. Заперечую, тому що я ніде нікого не обманув, навпаки мене обманули, тепер задіяли групу ботів, щоб скрити свій обман, перекладаючи з хворої голови на здорову

8. Latana Royal

І Ватра, і Оля 19 жовтня "народилися". Піду гляну, що Ви там таке крамольне написали напередодні :)))

• Смішно Смішно x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Якщо будуть штрафи як в цивілізованих країнах то ріелу прийдется квартири задарма віддавати

• Подобається Подобається x 1
  10. Oleksiibunikevych

Oleksiibunikevych Well-Known Member

11. Oleksiibunikevych

мутки з землею на якій побудований комплекс?
    хтось питався в офісі про це? не претендуватимуть потім ЗСУ на землю...всяке може бути у наш час....
    що каже славний Ріел на це? ....
    бо мені менеджер Юля, після того як скинув їй посилання на кадастрову карту, де земля під Британію явно не під житлову забудову, відповіла шановний у вас є вибір з інших забудовників!!!!)))))))) ви маєте вибір......
    хто в курсі цього??

Наказ про затвердження містобудівних умов і обмежень виданий зовсім не РІЕЛу, а військовій частині 2144 ДПСУ (прикордонникам).

Із цього наказу виходить, що Держприкордонслужба в особі ВЧ 2144 хоче збудувати на місці колишньої військової частини багатоквартирний будинок для військовослужбовців. Справа в тому, що величезна ділянка, на якій «росте» новий ЖК – територія військової частини. На публічній кадастровій мапі ця ділянка позначена як територія, що перебуває у державній власності (цільове призначення 15.03: «Для розміщення та постійної дислокації Державної прикордонної служби України»). Актуальність цієї інформації ІА Дивись.info підтвердили і в ГУ Держгеокадастру у Львівській області.

Тобто, ділянка, що перебуває у державній власності «відноситься до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; за цільовим призначенням – для обслуговування будівель і споруд військової частини. В головному управлінні Держгеокадастру додали: відповідно до даних Держземкадастру, інформація про зміну форми власності та цільового призначення земельної ділянки протягом 2012-2016 рр. відсутня».

12. olgaspring

olgaspring Member

З дозвільною документацією повний порядок, якщо ДАБІ видала документи про введення першої черги в експлуатацію, які ще можуть бути питання.

13. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

В Ріелу є дозвіл від міської ради про будівництво житловго комплексу на цій земельній ділянці з майбутнім зміненням цільового призначення з "земель військової частини" на "землі під будівництво" з умовою, що кілька квартир буде виділено військовим.

14. OlyaBurakova

Цікаво, в чиїх інтересах написана ця стаття?

15. Oleksiibunikevych

цікаво в чиїх інтересах відповідає ця паняночка?))))))
    от ліпше б зареєструвалася як справжній працівник Ріелу..... і питала своїх босів, що відповідати ...але офіційно, людям,яких цікавить цей комплекс... дали б відповідь, спростували чи підтвердили б інформацію, так то й так, те то й те, з землею буде так і так, здача буде не завтра,а за місяць чи два, чи скільки..ех
    Повсюду грязь... и я не о погоде...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. curiosity

curiosity Member

Думав-думав і передумав...
    Буду брати в Леополь Тауні на Стрийській, відразу коло автовокзалу.
    Чому:
    - Ціна на таку саму квартиру 30к в Ріелі, 22к в Леополі.
    - говорив з ріелторами, ціна на здачу буде така сама в цих двох районах. Якщо чесно, казали, що по Стрийській можна навіть краще здати, хоча я сумніваюсь... Хоча, коли буде збудовано ІТ квартал коло податкової, то можливо.
    - Леополь розташований відразу в парку. Буду брати з вікнами на парк. Зараз живу в квартирі з таким виглядом і розумію бонуси.
    - У Леополі подвір'я вільне від машин - дуже класна штука.
    - У Леополі збоку величезна автостоянка.
    - Управляюча контора (яка зараз буде брати першу чергу на контроль) веде відкритий діалог щодо робіт, усунення недоліків і покращення у будинку. Це дуже добре видно по групі у фейсбуці.
    - Якість будівництва Ріелу.... всі розуміють...

З мінусів:
    - Леополь також не встигає по термінах перших черг. Хоча на наступні черги взяли запас по часу, то ж обіцяли втигнути.
    - у Леополі дуже мало включено в ціну квартири - немає стяжки, штукатурки, батарей, розводки електрики. Думаю це доведе ціну десь до 25к.

17. Latana Royal

Та так, цікаві методи: замаскуватися під дурнувату квочку і вигукувати через тин щось, у вигляді пліток.
    Дуже яскраво характеризує компанію, ага :)))

• Подобається Подобається x 1
  18. Latana Royal

А з іншого боку, краще вже окремо і самостійно те робити, бо судячи з того які стяжки і розводки ми тут бачили від Ріелу :facepalm: Вийде дешевше, бо не доведеться переробляти.

19. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

це правда що вже отримано сертифікат на введення в експлуатацію?

20. OlyaBurakova

У мене на відміну від вас господарів немає. Це ви напевно звикли комусь служити, ось і вішаєте ярлики .. А ви все бачу ночами пишете або у вас там вже день?

а де твій аватар? :)