ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. :haha:

• Смішно Смішно x 1
  2. Responsible

Responsible Well-Known Member

@Igorcju, Ви були праві. Перший пост майже відразу забанили. Ствоив новий, відповідно до неписаних правил: ЖК "Велика британія" - SkyscraperCity

• Подобається Подобається x 1
  3. Responsible

Вчора був на будові. Крім охорони, жодної активності на території першої черги не було. Хоча на інших чергах і на пасажі роботи велися. Підїзди не виглядають таками, що готові до прийому-передачі. А здається, що навпаки, на фасаді побільшало пошкоджень і розбитих вікон.

На території починає нагромаджуватися будівельне сміття. Це означає, що мешканці роблять перепланування/ремонти і без прийому-передачі місць загального користування. Що можливо і добре.

Засклена лоджія в секції Д була без змін.
    До неї невдовзі приєднається лоджія в секції Е 6-й поверх.
    IMG_20171007_112653_1.jpg Snap2.png

Зі слів охорони, ремонт в цій квартирі триває вже давно і вже на завершальній стадії. Ремонт "погоджений" із забудовником. Не погоджено лише скління лоджії. Але це питання часу. Як видно з фото, все готове до встановлення скління. І це відбудеться як тільки інвестор отримає право власності.

Під час мого перебування на території будови, туди підїхали люди, які підшуковують собі квартиру для купівлі. Я надіюся, що мої поради допоможуть їм зробити правильний вибір - не на каристь Ріелу. Тепер при кожній нагоді буду таке робити, і вам раджу.

4. Можливо комусь буде цікаво як інші ставляться до нашого ЖК. Це з Skyscrapercity:

Послушайте, господин "священная корова". Я проведу для Вас небольшой экскурс в правил форума. Уважаемое достопочтенное сообщество выбирает наиболее интересные проекты, которые действительно достойны быть отдельным постом. "ЖК Велика Британія" таковым не является, будучи чем-то средним между унылым говном с одной стороны, и похожим на десятки других, с другой.
    Поэтому у старожилов форума бомбит, когда приходят выскочки, подобные вам, и сразу лепят тему про свой ЖК, куда они имели неосторожность вложить деньги. Нет, этому не бывать.

Останнє редагування: 9 жов 2017
  5. Soncevir

Soncevir Active Member

Сподіваюсь, що люди, які роздумують над купівлею квартири у Ріелу, будуть більш уважно ставитись до коментарів на форумах, аніж я свого часу. Пам'ятаю, тоді мені трапились кілька дописів про те, що як тільки ви заплатили гроші, менеджери Ріелу на вас забивають. Та я подумала, що це просто якась зла людина пише. Бо як можна забити на клієнта, який заплатив в середньому мільйон гривень??? Виявляється, для Ріелу це легко. Окрім того, що вони затримують введення будинку в експлуатацію (наразі на пів року, а якби інвестори не підняли ґвалт, то певно чекали би ще пів року), роблять перепланування без попередження і згоди власника квартири, неякісно виконують роботи і часто відмовляються виправляти свої помилки, постійно брешуть і годують "завтракамі", вони ще й просто "відморожуються" від інвесторів, не відповідаючи ані на листи, ані на дзвінки, а коментарі в соцмережах - чистять. Здавалось би, така дрібничка, а як добре характеризує компанію.
    І якщо для когось важливі принципи, за якими працює фірма, то не раджу зв'язуватись з Ріелом ще з таких причин: 1. цікавий договір купівлі квартири, що вам не дає жодних гарантій та страхування, натомість компанія зменшує розмір необіхдних до сплати в бюджет податків в рази, 2. Ріел зруйнував у Львові на вулиці Ярославенка будинок композитора, а тепер піариться на тому, що збудує там будинок з музичною школою (певно на кошти, що не потрапили до бюджету?).

6. Все так і є. Думайте, перш ніж зв’язуватись з Ріел
    Гарний допис , скопіюйте на Skyscrapercity

Останнє редагування: 10 жов 2017
  7. Сьогодні проходили випробування на герметичність системи опалення, встановленої Ріелом. Випробування пневматичні (повітрям). Закачали повітря під тиском 2.5 bar. Через дві години, як книжка пише, перевірили. Втрати -1 bar. На тому і розійшлися. Будуть шукати де пропускає.

Накінець, через 6 місяців після заявленої дати здачі, мені провели в квартиру газову трубу і поставили газовий лічильник.

Якість робіт - словами не передати. Повішу декілька фото, зроблених сьогодні.

Як видно з фото, нічого не змінилось. Навіть палати на місці. Якість укладки плитки не витримує ніякої критики.

Вкладення:

8. Оце відкопав допис про Ріел за серпень 2013 року. Я здається пише про сьогодення ЖК Велика Британія

Новобуди від Ріел. Які враження?

Останнє редагування: 11 жов 2017
  9. Хто хоче дізнатись більше, читайте наступні сторінки. І чому ніхто мені не показав цей форум у 2015 році?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Це про випробування. У верхньому лівому куті день та час

C0864813-DBD6-4531-BB55-D4E6F51DFCC7.jpeg 5C72F56C-415E-4F28-9099-710CEA116D66.jpeg 137E85F9-3619-47F5-B68C-D7C3EEA9A9E4.jpeg

Вкладення:

11. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

Привіт всім, ми придбали в першому підїзді, шостий поверх, сусіди відгукніться, будемо раді знайомству.

12. Яка черга?

13. Це має бути цікаво багатьом, особливо представникам майбутніх черг. Це з переписки інвесторів ЖК Львівський квартал:

« botanic2000↓12.10.2017 21:28
    Jenek писал(а):
    Добрый вечер.

Я конечно дико извиняюсь, что внедрился в Ваши дискусии, но у меня ситуация.

Хотим, нет, будем покупать квартиру.

Вот вам пару фактов для раздумий, что с этим делать - решайте сами:

1. Когда Риел начинал строить этот ЖК, целевое назначение этой земли было "Бизнес центр" (упрощенно), сейчас Риел судится с городом, пытаясь поменять целевое назначение, что бы там фигурировало упоминание квартир. Пока с переменным успехом. Если этот вопрос не будет решен в пользу застройщика, получение почтового адреса может затянуться на годы. Со всеми вытекающими неприятностями
    На мониторинге строек даный ЖК светится как "проблемная стройка"

2. Киадолово по срокам - тут и так все понятно. На некоторых домах сроки сдвинули почти на год.

3. Просто "кидалово". Риел изменил этажность двух домов в этом ЖК с 10 до 14 этажей уже после того, как были распроданы все квартиры на первых десяти этажах. По факту - ухудшение потребительских качеств квартиры, без перерасчета её цены: лифт все так же остался один на парадное, количество паркомест тоже не добавилось

3.1. В мае, когда я был в отделе продаж, Риел прямо отказывался прописать в договоре, либо выдать как дополнение к договору, техническую характеристику приобретаемой квартиры: номер квартиры, указание на каком этаже она находится, план квартиры, план этажа, площадь, тип материалов,перечень устанавливаемого оборудования и т.п.... Вернее, писульку то они дают, но это просто писулька, никем и ничем не заверенная. Когда я прямо попросил написать на писульке "Даний додаток є невідємною частиною договору №" и поставить печать - мне так же прямо отказали. Так что нет никаких гарантий, что Риел не поменяет этажность еще раз, или не сделает еще что либо и тупо поставит вас перед фактом.

3.2. Заключая договор с этой компанией, вы, по сути, заключаете договор с какой то теткой, живущей в каком то селе Львовской области. Что как бы намекает...

Ну и работу проще поменять, чем квартиру

Татьяна Мельник↓12.10.2017 22:52
    Мала розмову із забудовником, так затримка є, але обіцяно, що буде приємна компенсація цієї затримки. Буду на тижні біля самого об'єкту, зроблю фото, викладу.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Responsible

Увійти на Facebook | Facebook

15. maariia

maariia New Member

Була сьогодні на будові , очікувалось більшого але шо маємо то маємо, прибудинкова територія майже зроблена не вистачає тільки дитячого майданчику , квартира також майже готова лічильники газу , води , котел стоять також стоять автомати на світло, тільки мені несподобалось як закріплені поручні на балконі особливо той що в стіні він рухається. З підїздом капець повний (секціяБ) чи то трубу прорвало чи ще щось невідомо, вся побілка позлазила це починаючи з 4-го поверху де ще не встигла відірватись то понадувалась , поручні виглядають серйозно але якщо сильніше дьорнути то лишуться в руках особливо ті тонші, заглушки чи як точно називається незнаю, на фото я обвела червоним не прикріплені зовсім крутяться в різні стороне не знаю чи то так має бути, вікно між 4 і 5 поверхами має дефект. Додам декілька фото можливо буде цікаво
    т IMAG1791.jpg IMAG1792.jpg IMAG1793.jpg IMAG1794.jpg IMAG1796.jpg IMAG1807.jpg IMAG1790_1.jpg IMAG1801.jpg IMAG1806.jpg IMAG1815.jpg

• Подобається Подобається x 3
  16. OlyaBurakova

OlyaBurakova Well-Known Member

А до чого тут пости за 2013 рік? давайте ще згадаємо як справи були у Радянському Союзі.

• Тупо Тупо x 2
  17. OlyaBurakova

OlyaBurakova Well-Known Member

Чи мали розмову з Ріел з цього приводу? Що вам відповіли?

18. Оля, а ви вже переїхали з Києва у Львів, чи тільки плануєте?
    А тепер по суті вашого питання - а тому, що нічого не змінилось у ставленні Ріел до інвесторів

19. Waw guys, Ріел закрив коменти для мене в фейсбуку. Я в бані.
    P.S. Видалені всі негативні коментарі про Ріел всіх дописувачів.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

Шо за пріколи? Ріел таким чином думає, що інші не дізнаються яка вони насправді гамн...на компанія. Всі і так давно про то знають і якби знали то раніше то ніколи б не звязались із ними. Так що то нікчемні спроби з боку Ріелу. Правда і так вилізла вже давно на поверхню.

а де твій аватар? :)