ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

Шановні власники терас

Пропоную організувати зустріч - випити кави з юристом і прийняти спільне рішення
    Бажаючі можуть писати мені тут повідомлення або у ФБ Войдите на Facebook | Facebook

2. IMG_1929.JPG IMG_1980.JPG Пишу одразу, по свіжим слідам. Тільки що розмовляв з сервісним відділом Ріел. Три тиждня тому направив їм запит щодо письмового обґрунтування влаштування подібного огородження тераси.
    Відповідь прекрасна: проектанти готують обґрунтування. Як я правильно розумію, Забудовник встановив огорожу а тепер робить креслення і описову частину з обґрунтуванням.
    П Р И П Л И Л И !!!!!!??????
    WTF

• Подобається Подобається x 1
  3. KsyuLya

як сказали мені, завдяки цій унікальній кладці плитки досягнуто максимального ефекту водовідення з терасу
    то ще певно треба подякувати Ріелу - тепер же ж нам не страшні ані зливи, ані сніги
    а нічо нам уже не страшне , бо такого жаху як робота Ріелу я навряд побачу ще колись

4. cityzen

cityzen New Member

Сьогодні зайшов на квартиру. Газовий лічильник вже стоїть :). (секція Д, 6 поверх)

• Подобається Подобається x 1
  5. KsyuLya

хоч одної обіцянки дотрималися ) аж якось не звично :crazy:

6. Siromanec

Siromanec Member

Всім доброго дня! Вчора проходив повз наш з вами будинок і помітив перший зашклений балкон в секції Д. Не певен як давно він зашклений, можливо хтось вже раніше поділився з майбутніми сусідами таким же фото. У власника даної квартири може виникнути питання, мовляв "Яке вам діло до моєї квартири?". Випереджуючи таке і подібні питання хочу почути думки майбутніх сусідів з даного приводу. Що ви думаєте, як до такого ставитесь? Адже будинок ще навіть не введено в експлуатацію ;)

П.С: Нічого особистого!!!. Висвітлюю дану проблему оскільки не являюсь прихильником таких архітектурних рішень в фасаді будинку. Дотримуюсь позиції що кожен з нас в праві робити все що заманеться у власному помешканні, якщо це не суперечить нормав ДБН і ці зміни не поширюються за межі стін помешкання! Фасад багатоквартирного будинку є спільною власністю всіх мешканців і внесення таких змін "за власним бажанням" є неповагою до ваших сусідів!!!

Вкладення:

7. Алло, Ріел, що сє діє?
    А у відповідь - тишина

8. sosna

sosna Member

Доброго вечора. Менеджери Ріелу дуже активно пропонують склити, принаймі мені пропонували. То які питання можуть бути до ріела?

9. Якщо не секрет з якого ви ЖК і хто конкретно вам пропонував, а то нам 2.5 роки тому казали що неможна і це включено в Договір ФФБ.

10. sosna

sosna Member

я купив в 5 черзі Британії місяць тому

11. Співчуваю. Хоча хто зна, може до здачі вашоі черги щось зміниться. Удачі вам і терпіння

12. sosna

sosna Member

менеджер Юля

13. Тут трішки підчистили коменти в ЖК Львівський квартал, але ми дещо встигли зберегти:
    ssevenn↓
    Сегодня, 18:15

Удалили 2 поста где говорят правду о задержке стройки и отношении застройщика к инвесторам. Что за цензура и безпридел ?!

А ось і один знизу:

"Сегодня, 12:47
    Не здадуть вони перший будинок ні в жовтні,ні в листопаді, ні в грудні... якщо все ж таки здадуть то аж в березні 2018 року ( щоб рівно 1 рік " затримки" був) !!! <:sad: <:sad: <:sad: так що всі хто надіявся вже переїхати і не проживати в арендованих в Києві холодних і незатишних квартирах, кімнатах за космічну ціну - можуть не розривати свої договора-аренди ще довгий час...На будівництві ще дуже багато роботи: гора будівельного сміття в самому дворі, чкесь постійне перенесення судових розглядів ... Що відділ продажу так і студія ремонту ніколи не дають конкретних відповідей , ніколи нічого не знають, несерйозні та некомпетентні ще й постійно грублять!!! ( особливо білявка яка сидить зправа коли зайти в відділ продажу !) ."

14. Вже видалили навіть комент про видалення 2 постів про затримку будівництва. Ріел ввів цензуру на forum.domik. ua

15. Igorcju

Igorcju Member

Перший пішов.
    20170929_155352.jpg

16. bostvl

bostvl Well-Known Member

Як на мене, то балкон виглядає непогано. Але краще б зробили у колір фасаду, щоб не вирізнявся.

17. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Виглядає по рагульськи. Особливо чорна решітка на білому сендвічі.
    Степан Луців був на зборах 1 вересня і прекрасно чув мою промову щодо зашивання лоджій та балконів. Всі присутні усно попередньо домовились не робити жодних рухів щодо зміни фасаду до загальних зборів всіх мешканців. Видно що похєр...

18. Він би цього не зробив, якби йому не потакали

19. KsyuLya

та це може бути що він на зборах уже коли був то вікна уже і замовлені були
    у двір якщо зайти - багато квартир явно робить ремонти і думаю багато хто з них були на зборах :wacko:
    трохи напрягає, що ми чекаєм і воюєм коли іншим на це начхати :ireful1:

а де твій аватар? :)