ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vitaliyliy

Vitaliyliy Well-Known Member

Є тут хтось хто купив квартиру в будинку 2гої черги секція Е?

2. vovakrab

vovakrab Member

Тобі в третю чергу,бо спочатку її називали як " третя"

3. Vitaliyliy

Для уточнення, це той будинок, що позначений на плані?
    Не знав, що там черги змінились.

Вкладення:

4. vovakrab

vovakrab Member

5. Vitaliyliy

Дякую!

6. shvarc

shvarc Well-Known Member

7. vitamin

vitamin Member

Всім привіт.

Планую купувати квартиру в 5й черзі. оплата 60%
    Хочу дізнатись, які "підводні камні" мене чекаю ? Питання стосується всього від А до Я. Від оформлення попереднього договору купівлі-продажу, та оплати до акту прийняття-передачі квартири. Особливо цікаво почути власників 1ї черги, які незабаром отримають ключі від омріяної квартири.

Думаю буде всім цікаво знати, що можна очікувати від даного забудовника. А також колективно реагувати.

Буду вдячний за кожний допис.

8. Достатньо перечитати пости, приблизно, з 37-38 сторінки і вам все стане зрозуміло.

9. Verchanu

Verchanu Active Member

У нас там квартира)3 поверх

10. olkov

olkov Member

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Хто на ці довгі вихідні буде на Шевченка 17 і буде мати бажання та можливість, будь ласка, зробіть нові фото. Хочеться знати, що нового, які зміни, якщо вони є. Дякую.

12. До відома тих івесторів 1 черги ЖК Велика Британія, хто ще не є членом групи 1 черга ЖК Велика Британія у фейсбуку: у цю п'ятницю (01.09.2017) має відбутись зустріч з керівництвом Ріелу щодо здачі 1 черги. Місце і час буде оголошено додатково. Питання можна писати сюди, а я перешлю в ФБ

13. PetroTov

PetroTov Petr

Всім добрий вечір. Підскажіть будь ласка, скільки на даний момент можна просити за м2? Напевне буду продавати. Дякую

14. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

А коли і де більш конкретно буде зустріч з керівництвом?

15. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

попередньо 1 вересня у дворику будівництва на 18-00
    якшо будуть зміни - повинні повідомити

16. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

мені прийшов лист
    upload_2017-8-31_16-5-40.png

17. В якості анонсу для тих, хто хотів купляти щось у Ріелу - категорично не раджу. Чому - опишу з фото за ці вихідні.

18. 01/09/2017 через 5 місяців після обумовленої в договорі дати здачі 1 черги (31/03/2017) відбулась зустріч інвесторів з керівництвом Ріел. Керівник Ріел Ростислав Мельник , дивлячись на дану обіцянку або за боявся зустрітись з інвестора, або погрожував зустрічатись з тими, хто забезпечує його добробут.
    Якщо в двох словах -?зустріч ні про що, зустріч пустих обіцянок і марних сподівань. Присутні представники Ріел знову били себе кулаком в груди та обіцяли до середини жовтня підготувати для передачі якісь документи. Ті самі обіцянки, які ми чули на протязі останніх місяців. Я більше не вірю цим обіцянкам і вам рекомендую ставитись до них дуже критично.
    РІЕЛ НЕДОТРИМУЄТЬСЯ ДАНИХ ОБІЦЯНОК!!! Перевірено власним досвідом. Про терміни я вже говорив. Про готовність і якість виконання все ще по переду. Докази у вигляді фотографій стану квартири через 5 місяців після обумовленої дати здачі додаються.
    1. Станом на 01/09/17 згідно договору:
    - не встановлено
    опалення;
    -не зроблена стяжка;
    - не проведено газ в квартиру;
    - не встановлено електролічильник;
    По якості виконаних робіт - в мене не вистачає нормальних слів, що б описати все що я думаю про будівельників, архітекторів і всіх, хто робив роботи в квартирі, а ненормативною лексикою не користуюсь. Ви все самі побачите на фото.

ОДНЕ ЩО РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ ІНВЕСТОРАМ ЖК Велика Британія - десятою дорогою обходять Студію Ремонту Ріел. Зекономити нерви, кошти і час.

Як працюють представники Студії ремонту видно на фото прокладки труб на воду, каналізаційних труб і труб опалення. Коштувало це немалих грошей, а нерви ще попереду.

Тим, хто ризикне, вимагайте включати в договір терміни виконання і штрафні санкції, без цього даремно потрачені гроші.

Пояснення до фото напишу в іншим разом

• Подобається Подобається x 1
  19. romazilvova

romazilvova New Member

Mykhaylo Khomchyn, а фото покажіть?.. а то я на третю чергу чекаю і дружина хотіла ще й а студії ремонту замовити дизайн та ремонт... почитав останні пару сторінок форуму і зрозумів, що все не дуже добре...

20. Михайло, давайте по порядку. Вчера вы силели как г в траве, отдувались только женщины и еще мужик из крайней секции. Да, риэл не сдал вовремя, но предложил компенсацию. И да, все было четко, мы можем приступать к ремонту и следить за исправлением всех наших замечаний. Не надо врать и мнить себя героем, потому что как только надо было в глаза сказать риэлрвцам свои замечания, гигант сдулся. Как и ожидали, собстна. Не хотелось бы иметь среди соседей такого п..бола, но как показало вчерашнее собрание нормальных людей намного больше. Спасибо за резкие и смелые вопросы, зеленогосвета нашему красивому зеленому дому:)

а де твій аватар? :)