ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Responsible

Responsible Well-Known Member

2. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

Чому найближчий перегляд аж 8 числа а не 1?

3. Тому що Ріелу потрібно показати інвесторам хоч якісь зміни порівняно з останнім переглядом, що б інвестори не так злились через несвоєчасну здачу будинку. Можливо до того часу навіть викличуть декількох для прийому-передачія. яким встигнуть встановити лічильники.
    Якщо будуть викликати на прийом-передачу без встановлених лічильників і підключеного газу до котлів, то тоді це спроба погасити хвилю невдоволення серед інвесторів.

4. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Взагалі при прийомі-передачі квартири власнику які повинні бути присутні опції? Має бути встановлений котел і лічильник обліку газу , має бути встановлений лічильник обліку електроенергії з заведеним кабелем в квартиру , має бути встановлений лічильник обліку води в квартирі?
    Газ в трубах , електрика та вода в трубах мають бути , чи це вже після повної здачі будинку?

5. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

я була вчора на будові(секція Г)
    у мене уже є двері, стоїть котел, всі батареї, стоїть лічильник води, заведено світло у квартиру, початково гідроізоляція тераси зроблена(там ще купа шарів всього має бути)
    стік води з тераси прорізаний від воронки на 6 поверсі до самого першого поверху у всіх отих зашклених балконах - якшо б хтось раптом ще не знав, то уже буде в курсі
    стяжкау мене не залита ще) обіцяли на наст тиждень
    у під'їзді уже всі поручні є, плитка вся на сходинках є, робота кипіла коли я була
    ще один з сюрпризів - кавалєрка у холі під'їзду)я спочатку подумала, що то жарт, посміялася а коли мені пояснили що там житимуть люди - втратила мову )
    прибудинкова територія уже непогано так зроблена , порівняно з тим, що я бачила попереднього разу

по воді - сказали, що проводиться випробовування лише повітрям
    по газовим лічильникам - сказали, що там якісь бюрократичні проблеми з лічильниками, хочуть прийом-передачу робити без них
    сам процес планують починати з числа так 8 , орієнтовна пропускна здатність у них 5 чол/день

ніби все, що запам"ятала :)

• Подобається Подобається x 1
  6. OleksandrBPD

OleksandrBPD New Member

Всім привіт)
    Продам 1-кімнатну квартиру в 2 черзі на 4 поверсі. Секція Б, 41,42м2, 30800$. Торг)
    Якщо когось зацікавить - пишіть в приваті повідомлення :)

7. Що і потрібно було доказати.
    Наступним буде спроба здати нам квартири без лічильників, води, газу, але поставити галочку про прийом передачу. Багато погодиться під приводом необхідності робити ремонт. Але після цього почнуться проблеми з підключенням комунікацій, особливо газу. При першій подачі газу повинні бути присутні всі власники для попередження аварійних ситуацій.
    Інша проблема - опалення. Як приймати невипробовану систему опалення. Ви зробили ремонт, а потім виявиться що є протікання і що далі.
    І таких питань виникає багато.

8. П. KsyuLya, а на терасах вже встановили огородження чи нам теж будуть пропонувати приймати без облаштованих терас

9. Юначе, ви не по адресу. В офісі можна купити значно дешевше. Не засмічуйте ефір. Дякую.

10. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

ще нема
    казав, що будуть найближчим часом

Останнє редагування: 28 лип 2017
  11. OleksandrBPD

OleksandrBPD New Member

Ну в офісі зараз ціна 21 500₴/м2 на 1-кімнатні квартири в 2 черзі. Чи у Вас якась інша інфа?
    Власне якщо Вам не цікаве моє повідомлення - просто проігноруйте, не маю бажання в полеміку вступати, просто пропоную для читачів цього форуму свою пропозицію (~19 000₴/м2). Гарного Вам дня.

12. T
    1.Тут зустрічаються ті , хто вже позбувся грошей, інвестувавши їх.
    2.!Потрібно слідкувати за інформацією. В Ріел літня акція-розпродаж: 13500 м.кв. Ваші сані літом по такій ціні ніхто не купить. In any way, good luck

• Баян Баян x 1
  13. PetroTov

PetroTov Petr

І ви хочете сказати що в другій черзі зараз м.кв 13500?

14. Не знаю. Але Ріел крутить рекламу про гарячі ціни в ЖК Велика Британія від 13500

15. KatnissEverdin

Е ні. Про жодне приймання-передавання без лічильників води, газу, світла не може й бути мови. Ви що здуріли приймати лише коробку без нічого а на папері буде написано те що не є в реалі. В жодному разі це не варіант.

16. Тут, на жаль, інвестори розділяться на дві групи: тих, що готові приймати, тільки б почати ремонт, і тих, хто готові приймати згідно договору і не йти на договорняк. Без підключення комунікацій неможна почати ремонт: де брати воду, як обігрівати в процесі ремонту, як освітлювати і багато як.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. PetroTov

PetroTov Petr

13500 це може в 6 черзі, та і зовсім я вже їм не вірю!

18. KatnissEverdin

І я про те ж. Без підключення комунікацій про ремонт не може бути й мови, а тому і приймати треба, щоб усе було не тільки на папері, але і в реалі зроблено)

19. BasiL

BasiL Member

Підскажіть, коли оглядини?

20. Yulia Svyripa
    Я сьогодні телефонувала, сказали, що точно завтра на 11:00. Потрібно у менеджера записатись. Але я думаю, якщо Ви і без запису прийдете, то навряд чи Вас проженуть.

а де твій аватар? :)