ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vladshvets

Vladshvets Member

Вся інформація є в доступі на офіційній сторінці Ріелу.

2. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Люди перепитують зайвий раз про доки на землю , бо бояться втратити вкладені гроші. Інвесторам ЖК Хмельницький парк не повезло в цьому плані - будуть зносити їхню новобудову ...

3. YuliaSv

YuliaSv Member

Дякую щиро за відповідь.

4. YuliaSv

YuliaSv Member

На офіційній сторінці - мається на увазі, на сайті, тут на Форумі, чи на фб?

5. YuliaSv

YuliaSv Member

Мене цікавить, що буде із землею потім після оформлення права власності на квартиру... як відбуватиметься переоформлення землі, на чиєму балансі вона буде, і в скільки ще тисяч доларів мені як власниці квартири потім обійдуться усі ці процедури.

• Подобається Подобається x 1
  6. Responsible

Responsible Well-Known Member

Оформити землю під ОСББ буде коштувати більше 50 тисяч гривень

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. YuliaSv

YuliaSv Member

8. Щось життя завмерло на нашій сторінці. Ні новин, ні нових фото. Те, що перша черга не буде здана вчасно, надіюсь усім зрозуміло. Але все одно діліться наявною у вас інформацією, будь ласка.
    А то офіс навіть полінувався зробити новий фотозвіт. Висить останній за грудень.
    Дякую.

9. Vladshvets

Vladshvets Member

10. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

Мова іде про першу чергу - там явно нема прогресу, моя квартира яка була місяць така і зараз

11. Soncevir

Soncevir Active Member

А у вас яка секція? У мене Б. Була місяць тому приблизно, то ще не всі вікна були і деякі перегородки домуровували, але от дзвонили, що вже цього тижня починають нарешті стяжку заливати (хоча обіцяли ще наприкінці листопада, та, кажуть, погода завадила).
    Щодо затримки, то коли підписували договір, то на моє питання відповіли, що затримка у, приблизно, 3 місяці, буде точно, але ішлося передусім про оформлення документів і комунікації. Думаю, раніше середини літа то все не закінчиться. Але це виняткво моя особиста думка).

12. KsyuLya

У мене секція Г, вікон зі сторони Шевченка нема навіть , стяжка не залита, дах будинку теж не готовий....
    Було б добре якщо б до літа завершили...
    а з документами то взагалі буде довго , там вони якось підписують по 3-4 договори в день як я чула, то це ще може розтягнутися на півгороку :crazy:

13. Soncevir

Soncevir Active Member

Ого! А я думала, що секції А і б будуть останніми готові, бо по фотках зі звітів виглядало, що решта вже майже готові. У понеділок мабуть буду до них іти, то треба з'ясувати, як воно там все насправді.

14. Responsible

Responsible Well-Known Member

Декілька сьогоднішніх фото. Облаштовують прибудинкову територію, підїзди. Монтують ліфти.

IMG_20170224_145823_1.jpg
    IMG_20170224_141049_1.jpg
    IMG_20170224_141156_1.jpg
    IMG_20170224_145333_1.jpg
    IMG_20170224_144754_1.jpg

• Подобається Подобається x 6
  15. KsyuLya

Дякую !:good:

16. Soncevir

Soncevir Active Member

Шановні сусіди, підкажіть, будь ласка, як ви вирішуєте питання опалення, якщо в кімнаті панорамне вікно?

17. Підлоговий конвектор - трохи дорогувато, але вирішує одночасно декілька проблем : запотівання вікон, кращий дизайн приміщення

18. YuliaSv

YuliaSv Member

Скажіть, будь ласка, хтось користувався послугами Студії ремонту від Ріел? Як враження? Ваші відгуки. Буду дуже вдячна.

19. Наразі ненайкращі

20. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

ЧОМУ???

а де твій аватар? :)