ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

Насправді площа квартира НЕ збілшилась - вони просто зменшили балкони , які рахуються за коефіцієнтом 0.3 ! Що це означає коефіцієнт 0,3???

2. KatnissEverdin

Такі зміни затронули усі поверхи секцій Г і Б ???? Інші секції без змін????

3. zxzs

zxzs Електрик Львів

Свіжі фото 1-2черга

Вкладення:

• DSC09815.JPG
      DSC09815.JPG
      Розмір файлу:
      87,7 КБ
      Переглядів:
      90
    • DSC09816.JPG
      DSC09816.JPG
      Розмір файлу:
      220,4 КБ
      Переглядів:
      87
    • DSC09813.JPG
      DSC09813.JPG
      Розмір файлу:
      215,2 КБ
      Переглядів:
      94
    • DSC09798.JPG
      DSC09798.JPG
      Розмір файлу:
      185,4 КБ
      Переглядів:
      90
    • DSC09799.JPG
      DSC09799.JPG
      Розмір файлу:
      139,6 КБ
      Переглядів:
      86
    • Подобається Подобається x 1
  4. zxzs

zxzs Електрик Львів

ЛАЙКАЙТЕ. Натисніть що вам подобається і ще при нагоді пофотографую.

шкода що сайт форому не зберігає якості оригіналу, бо фото високої якості де можна розглянути маленькі деталі

Вкладення:

• DSC09814.JPG
      DSC09814.JPG
      Розмір файлу:
      197,7 КБ
      Переглядів:
      88
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. zlyi

zlyi Member

Люди - нічого їм не допачуйте !
    Не дозволяйте робити з вас ідіотів!

Нема ніякої зміни в конструктиві будинку за якої ваша квартира мали би збільшитись на 15-25%.
    Якщо вони таки наважаться просити якісь гроші і спробують змінити квартири:

- Пропоную гуртом зібратись біля їхнього офісу
    - Запросити телебачення- і нехай розкажуть про чудо-збільшення площі та зміну конструктиву будинку

От тоді в них підуть продажі..

6. KatnissEverdin

От тоді в них підуть продажі..[/QUOT
    повністю погоджуюсь

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. MariaLawyer

MariaLawyer Member

Площу моєї квартири (секція Д) збільшили за рахунок зменшення балконів! цю квартиру я купила рік тому і погодилася чекати 2 роки на цей тривалий процес будівництва тільки через тераси! тепер тераса буде вузькою і довгою, там ніякого столика не поставити, до одного місця таку квартиру з такими балконами!!!
    Сусіди, з цим треба боротися! вони надіються, що ми це проковтнемо! я пропоную всім разом зібратися і повернути ці тераси! ніяких технічних передумов для перепланування не може бути!
    Я в понеділок біля 12 планую бути в офісі і говорити з фін. директором. Працюю юристом і у випадку не врегулювання мирним способом маю намір судитися! Ми можемо це висвітлювати в пресі.
    Я думаю, якщо ми об"єднаємося і якщо для Ріелу буде страх публічного розголошення таких махінацій, то все обійдеться і ми зможемо повернути попередні планування.
    Можливо хтось ще має можливість прийти в понеділок до офісу Ріелу?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. MariaLawyer

MariaLawyer Member

Планування...
    Із 3к зробили 2к

Вкладення:

• нове.jpg
      нове.jpg
      Розмір файлу:
      41,5 КБ
      Переглядів:
      84
    • старе.jpg
      старе.jpg
      Розмір файлу:
      79,4 КБ
      Переглядів:
      80
  9. MariaLawyer

MariaLawyer Member

І ще одне..може це не зовсім показник, але все ж таки.. на сайті Ріелу готовність 3 і 4 черги 27%, 2 черги 32%, а 1 чомусь тільки 10%
    І з такими темпами будівництва дуже сумніваюся, що до грудня 2016 року вони здадуть будинок!

10. zlyi

zlyi Member

Планую там бути 10-11 година в понеділок.

11. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

По факту в 1 та 2 черзі найвища готовність будинку. 3 та 4 тільки на етапі котловану. І по документам 1 чергу мають здати вкінці 1 кварталу 2017 року , а не в грудні 2016.

12. zlyi

zlyi Member

А є тут хтось з Ріел ?
    Можете пояснити хто придумав таку аферу ?

Останнє редагування: 12 чер 2016
  13. MariaLawyer

MariaLawyer Member

мені відомо, що в понеділок на 9 год хтось із клієнтів вже зустрічається з фін.директором, особисто я швидше 11.30 ніяк не зможу прийти(

14. Siromanec

Siromanec Member

Пропоную всім хто матиме нагоду поспілкуватись з фін.директором в понеділок розповісти решті про хід та результати розмови! Маю інформацію що в секції Г серед власників квартир є представник Ріелу але в світлі останніх подій вони навряд будуть це афішувати. На жаль зустріч з Ріелом на понеділок не планувалась але спробую завітати ближче до 12-ї та підтримати присутніх.

15. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

це я іду на зустріч з фін директором завтра на 9 год.
    і я знаю хто з працівників Ріел має квартиру у секції Г :) Вона мені сказала, що вони теж у шоці - їх квартира теж збільшилася - але як на мене у кращу сторону) На питання, що вони будуть робити з цим , так і не відповіла нічого

16. KsyuLya

ну от ви як юрист , передивлялися останніми днями договір з метою знайти там пункт, згідно якого є за що судитися ?
    підкажіть нам, будь ласка

17. MariaLawyer

MariaLawyer Member

якщо б просто збільшилася, то це може і плюс, але через те, що планування змінилося і тераса стала простим балконом, оце вже величезний мінус

18. Responsible

Responsible Well-Known Member

+1 біля 12-ї

19. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Не можу під'їхати сьогодні в офіс РІЕЛу , бо не у Львові зараз. Будь ласка , візьміть хтось повний перелік квартир (по секціях та поверхах) , в яких відбулися конструктивні зміни в плануванні , без погодження з інвесторами. Дякую.

20. KsyuLya

Були ми сьогодні на зустрічі, отримали нарешті детальні креслення з розмірами
    Висловили свої "фе", фінансист сказав, що він нас розумію і сьогодні ж зустрінеться з архітектором і спробує повернути нам планування або знайти альтернативу вирішення нашої проблеми іншим способом
    Мають нас повідомити, коли щось буде

а де твій аватар? :)