ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

email

2. Yahooligan

Yahooligan Well-Known Member

я так розумію, що це та ж сама секція Г, що і в мене... але я ніяких повідомлень не отримував...

3. Responsible

Responsible Well-Known Member

Чи можна подивитися на новий план з того листа?

4. KsyuLya

так. секція Г

upload_2016-6-7_16-52-34.jpeg

Останнє редагування: 7 чер 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Може як будете в офісі , то поцікавтесь по всій 1 черзі для сусідів - в яких секціях і на яких поверхах що помінялось по метражах ?

6. Responsible

Ну якщо брати ціну за метр з договору ФФБ, то знижка буде 75% :)

7. KsyuLya

запізно прочитала повідомлення. але я питала про нашу секцію Г - сказали, що зміни зачепили майже всі поверхи, типу подекуди квартири з 3 кімн стали 2 кімн., деякі збільшилися, деякі зменшилися .... Казали, що найменше зміни зачепили нижні поверхи - потім з кожним поверхом вище більше змін :sad: Як результат у мене на останньому поверсі(а я таки перепитала чи не викликані зміни планування тим шо будиноку хотять доліпити ще кілька поверхів; запевнили мене шо наша секція поверховості не змінить) потрапила у список найбільш змінених.

Будучи сьогодні у офісі, від менеджера з продажів я так і не змогла отримати жодного адекватного пояснення з якимось техніччним обгрунтуванням про причини зміни проекту. Крім того домовитися про можливі варіанти вирішення питання теж не вийшло,тому що менеджер не може тут нічим зарадити. На понеділок маю зустріч з фінансистом + попросила якусь технічну людину (проектанта), яка б могла внести трохи ясності.

Але головне гасло зустрічі - ви собі подумайте, що б ви хотіла і при зустрічі з фінансистом ми вирішим це питання. :) (але щось мені підказує, що повернути мені мою терасу вони не погодяться))))) )

• Подобається Подобається x 1
  8. Iuliia Sulima

Iuliia Sulima Well-Known Member

Дуже цікаво, бо мі купили квартиру в 3 черзі, також на останьому поверсі в секціі В ( дзеркальне відображення вашої секціі) , як що у вас пошли зміни планування . то і в нас це може бути ?

9. KsyuLya

коли я спитала про заміну квартири у іншій черзі - мені зразу сказали "ну ви ж розумієте що там ви не будете застраховані від зміни планування у процесі будівництва" )
    ну але це все лише розмови
    ви просто знайте про це

Останнє редагування: 9 чер 2016
  10. VIV

VIV Well-Known Member

а наскільки саме змінилася площа за яку ви платите? бо я дивлюся що раніше дійсно були більші тераси чи балкони (і відповідно площа за яку ви платите на терасах), тепер ніби більші кімнати, а тераси чи балкони менші.

11. KsyuLya

у мене особисто площа виросла на 11 кв.м.
    причому терасу зменшили вдвічі - на 16,5 кв.м

12. MilenaLviv

MilenaLviv New Member

в нас ситуація аналогічна(( скажіть будь ласка судячи з настроїв в офісі і їх пояснень чи допускають вони, що клієнт прийде із своїм переплануванням (таке яке йому підходить, оскільки купувала одне отримую інше) ну логічно якось, якщо забудовник в процесі має право повністю перепланувати квартиру, то чому ж немає такого права клієнт (мова не про тераси...тут я думаю ніяк вже не зарадити)?

13. KsyuLya

не можу вам нічим допомогти - тут все іде дуже індивідуально
    як на мене , то все виглядає на "як кого розведуть"
    пробувати можна завжди - максимум, то вам просто відмовлять
    нам сказали просто - підготуйте свої варіанти , які б вам були зручні ...

Останнє редагування: 9 чер 2016
  14. MilenaLviv

MilenaLviv New Member

власне якраз і збираємося то все піднімати, ну принаймні вам відповідь дали прийнятну...

15. AlexGBP

AlexGBP Member

Добрий день, можливо хтось вже знайомився з основним договором. Маю до Вас два питання:
    1.) що розуміти під балансовою вартістю в пункті №3 ?
    2.) для чого цей пункт взагалі там фігурує ?
    Менеджер пояснила, що під балансовою вартістю слід розуміти собівартість квартири. Але я не впевнений, що в даному випадку це коректне визначення цього терміну. Прошу глянути на приєднаний файл: balansova_vartist.gif

16. KatnissEverdin

KatnissEverdin Well-Known Member

балансова вартість це і є вартість квартири по державним міркам, тобто собівартість квартири, решта суми це просто оплата за договором доручення довіреному

17. zlyi

zlyi Member

Привіт сусіди! (перша черга, секція Б)

От і до мене прийшов лист щастя:

" Доброго дня, Андрій.
    Хочу Вас повідомити про те, що відбулись певні зміни до проекту в будинку за адресою вул. Шевченка,17, перша черга, у зв’язку зі зміною конструктиву будинку. В прикріпленому файлі нове планування Вашої квартири.
    Зміни відбулись також у площах квартир, зокрема, площа Вашої квартири збільшилась з 69,9 кв.м. на 80,25 кв.м.
    Ознайомтесь, будь ласка, з плануванням.

Чекаю від Вас коментарів і пропозицій, які будуть передані керівництву для узгодження. "

Думаю ух ти ж - 11 'халявних' метрів !! Дивлюсь нове планування... кручу верчу і починаю розуміти в чому суть 'покращення':

Насправді площа квартира НЕ збілшилась - вони просто зменшили балкони , які рахуються за коефіцієнтом 0.3 ! Браво РІЕЛ :)

В результаті квартира зовсім інша функціонально - нема великого спільного балкону кухні та спальні котрий мене власне підкупив,
    я б не купив квартиру з таким плануванням !

Додаткові 'бонуси' від посунутої стіни на пів метра:

1. Я отримую додаткові витрати на ремонт
    2. Опалювання, комунальні послуги..
    3. Податок на додаткову площу (при тому що площа то така сама)..

І ще таке питання до Ріел:

Будинок вже давно будується - як так могло статись, щоб такі суттєві зміни в плануванні мені повідомили лише зараз,
    коли я вже майже повністю проплатив всі гроші ?

Цікаво почути тих кому РІел вже щось запропонував ..

Вкладення:

• Riel.png
      Riel.png
      Розмір файлу:
      105,2 КБ
      Переглядів:
      18
  18. KsyuLya

Welcome to the club :)

Я іду до них лише у понеділок - буду слухати чим можна зарадити
    Але загальна фішка у тому, що всі повелися на "коефіціент 0,3" і прикольні просторі тераси - можливо план був саме таким
    Тепер всім поголовно просто зменшили теарси на 100% оплачувану площу - проста арифметика. Чомусь підозра закрадається, що чуваки сиділи , дививилися і сказали "а чо то так дешево люди матимуть такі площі , це не розумно. а зробим їм там ще по кімнаті , і їм тепло) і нам гроші))))"

А щодо того що зміни викликані технічними умовами -я сказала їм що бачу, що жодна несуча не зрушена з місця, що взагалі нічого не перенусуто крім кімнати на терасу і попросила технічного огбрунтування з документацією на понеділок

Останнє редагування: 10 чер 2016
  19. zlyi

zlyi Member

Я би також підійшов послухав, я так думаю вони 'намацують' , чи можна так 'кинути' людей і на скільки.. адже ніяких конкретних цифр я ще не чув..
    Ох згадав як рекламували мені ті великі тераси, які ми всі сучасні і таке :)

20. Responsible

Не забудьте нагадати Ріелу, що по договору ФФБ ви заплатите за додаткові метри по ~4K UAH за метр.

а де твій аватар? :)