ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Я собі вже уявив таку картину. Виходжу мля рано на балкон. Повернув голову направо - Княжий , повернув голову наліво - Семицвіт , глянув прямо - Едгар Дега. І тільки поодинокі старі рухляді ,із страшним фасадом, дахами і балконами (на які ніби ЮНЕСКО і місто виділяє і списує немалі гроші) затесались поміж такої краси...

2. Yahooligan

Yahooligan Well-Known Member

я маю надію, що хоч Високий Замок буду бачити з 4го поверху... здається він вище трошки від будинку Юнеско :)

3. WIXIW

WIXIW Well-Known Member

Всем привет! После долгих раздумий собираемся приобрести квартиру в 4й очереди. Сказали продажи стартуют 18го числа. У меня такой вопрос -консультировался кто то перед заключением договора с юристами ? К договору конечно много вопросов ( сейчас я так понимаю он немного отличается от того что был ранее ) Имеет ли смысл в очередной раз настораживать себя перед заключением ?

4. VIV

VIV Well-Known Member

так, але зараз договір інший зовсім, тому наші рекомендації маловарті.
    Створюйте нову гілку тут для вашої черги і вперед.

5. eva

eva Well-Known Member

А хто знає де буде будуватися та 4 черга?

6. WIXIW

WIXIW Well-Known Member

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  7. Yahooligan

Станом на кінець березня 2016 року проводяться наступні види робіт:
    1. заливають перекриття 1 поверху (секції А,Б);
    2. зведення стін та колон 2 поверху (секція В);
    3. зведення стін та колон 4 поверху (секція Г);
    4. заливають перекриття 4 поверху (секції Д,Е);
    5. ведеться цегляна кладка 1 поверху (секції Д,Е);
    6. проводяться роботи з влаштування каналізаційного колектора (секції А-Е);
    7. проводяться роботи з влаштування дренажу (секції А-Е);
    8. завершено роботи з влаштування гідроізоляції і утеплення стін фундаменту (секції А-Е).

8. Responsible

Responsible Well-Known Member

На днях мав нагоду зробити фотокопію схеми генерального плану території першої черги в офісі "ФінБуду". Це було представлено як актуальний документ. На цій схемі важко не помітити значні відмінності від генплану, який можна знайти на офіційних сайтах Ріелу. Наприклад, замість "проектованої наземної авостоянки на 98 машино-місць" буде одна з секцій 4-ї черги. З лівого боку 1-ї черги мали бути зелені насадження, а не супермаркет. До речі, через дорогу буде торгівельний центр в "Семицвіті". Що скажете?

genplan.jpg

9. Joll

Joll Well-Known Member

Хочу сказати, що це, мабуть, ще не останній варіант планування всієї території "Великої Британії", так як самі прораби на будові достеменно не знають, де і коли будуть певні будівлі. Наразі розчищають територію під будівництво 3-ї і 4-ї черги; жителі "Княжого" намагаються врятувати хоч частину дерев, які виходять на західний бік комплексу, оскільки від місця майбутніх будинків вони віддалені, а от свою роль тіні та буферу від пилу та спеки вони таки відіграють (берези вже зрізали, на жаль). Тенісні корти та вся інша інфраструктура, я так розумію, під питанням. Дехто все ніяк не нажереться, все мало, ще більше будинків та більше грошей...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  10. Yahooligan

Обновлено фотозвіт ведеться цегляна кладка 1-2 поверху (секції Д,Е)..JPG заливають перекриття 1 поверху  (секції А,Б)..JPG

11. WaldemarDK

12. WaldemarDK

британія.jpg

• Корисно Корисно x 1
  13. WaldemarDK

Відзначив свій балкон червоним... А ну признавайтесь хто мої сусіди (кого я і хто мене буде затоплювати :))) ) ???

• Подобається Подобається x 3
  14. Responsible

Пару фото зверху. На жаль до мого балкону ще не добралися.

IMG_20160512_151605_1.jpg
    IMG_20160512_151543_1.jpg
    IMG_20160512_151618_1.jpg
    IMG_20160512_151633_1.jpg

• Подобається Подобається x 3
  15. WaldemarDK

Оновили фотозвіт - Meet Google Drive – One place for all your files
    Побачив на фотках , що в секціях Д і Е , вимурувана зовнішня цегляна кладка 2 та 3 поверхів та вставлені вікна та дверні блоки.
    Зауважив , що на 2 та на 3 поверхах вона по вертикалі не завжди є однаковою.
    Чи можна на стадії мурування цеглою свого поверху робити деякі корективи в Ріелі?

16. Responsible

На фотках цегляна кладка з вікнами та дверними блоками є на 1-му та 2-му поверхах (нижче - цокольний поверх). 1-й поверх є комерційним і він може відрізнятися від решти.

17. WaldemarDK

Тобто , я правильно зрозумів , на моїй фотці червоним відмічений балкон четвертого поверху а не п'ятого?

18. Responsible

Так, балкон відмічений на 4-му поверсі.

19. BambinoLviv

BambinoLviv Member

Підскажіть, коли, можна звертатись (і взагалі чи це реально) щоб наперед зробити в підлозі розмітки на підігрів, або я хочу студію , щоб стінку не робили між кухньою і кімнатою ( не хочу потім ламати)! Взагалі чи ви щось вже робите з своїми квартирами? І на якому етапі цим можна займатись
    Дякую

20. Responsible

В правилах ФФБ є такий пункт: "5.12. Довіритель Фонду до введення об'єкта будівництва в експлуатацію та оформлення права власності на об'єкт інвестування має право після сплати ним 100% вартості об'єкту інвестування, за письмовим погодженням з Забудовником, здійснювати індивідуальне переобладнання (перепланування) закріпленого за Довірителем Фонду об'єкту інвестування."
    Тобто, сплачуєте 100% вартості об'єкту інвестування і маєте право на індивідуальне переобладнання (перепланування).

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)