ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Дякую, але на форумі сидять вже ті люди яким консультація непотрібна, адже ми вже придбали житло.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

та то рекламоспам, скрізь його зустрічаю, не звертайте уваги

3. MrjanaLylka

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Там не тільки виховання, там мізки відсутні. За цим, особисто я вже майже рік спостерігаю, ніяких змін!

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Чому ви так категоричні, можливо комусь з рідних буде необхідна консультація чи аналіз забудови, ще може знадобитись це посилання.

6. MrjanaLylka

так тут на форумі найактивніші інвестори, та і багато і тих, хто просто цікавиться, тому інформація ніколи корисна не завадить

7. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Взагалі так, проте глянула сайт, він може бути комусь і корисним, треба запам‘ятати його.

8. MariyaGretta

Складно ділити будинок по секціях, але ок, чудово, залишилось тепер позакривати інші питання по нашим секціям та здати чергу у користування)))))))

9. MariyaGretta

Насправді, про зовсім корисну інфу може й ви перегнули, але!!! Тут хоча б живі душі є, і раптом що, тут завжди когось знайдеш (в плані спілкування).

10. Vsevolod

А які у вас виникли питання? Питання по затримці чи що? Які «дири» треба закрити? Я маю лише одне питання і все.

11. Vsevolod

100% погоджуюсь з вами, тут і не айс спільнота у нас утворилась, але все ж таки краще аніж нічого та нікого!

12. JuliiZesar

13. JuliiZesar

Таких сайтів по всьому інтернету тьма, забили в гуглі і пішли, нащо ще щось запам‘ятовувати?

14. JuliiZesar

Єдиний форум на якому ще хоча б хтось щось пише, інші вже віджили своє. Хоча і тут активність не висока.

15. MariyaGretta

Ну є ж невирішені питання в тих секціях, є. От і чекаємо коли їх всі вирішать) я про це.

16. MariyaGretta

Що ви маєте на увазі: не айс? Це ви про кого? Для вас «айс» це що означає?

17. Vsevolod

Кожен може самостійно підключити систему і потім «нанизувати» на неї всі свої забаганки.

18. Vsevolod

Не невирішені питання, а скоріш за все будівництво, добудівництво. Ми їх черги не стосуємось.

19. Vsevolod

Загалом про форумчан, інвесторів, випадкових заїзжджих і тд. «Не айс», це я про конструктив.

20. Rozalina

Rozalina Active Member

Всім сусідам привіт. Хтось був на об'єкті? Як там все іде? З фото останнього звіту виглядає дуже обнадійливо , шо на різдво вїдемо . Погоджуєтесь?
    Наші знайомі купили в 4ій черзі і вже роблять ремонт. Зробили відео і прислали мені, то з їхнього балкону дуже добре видно наш дім 5 черга. Виглядає все супер. І дивлячись на їхнє відео я маю чітке уявлення в якому стані буде і моя квартира. Всередені все цементне, звичайно, але добре видно як чисто зробили, вікна якісні.
    На жаль не можу сюди на форум добавити відео, бо завеликий файл.

а де твій аватар? :)