ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Я це все розумію, але питання полягає в тому, як економити на теплі в зимній період, маючи панорамні вікна, і чи це реально враховуючи наш клімат?

2. Vsevolod

Весна-осінь я бачу одні величезні плюси, а от цьогорічна затяжна зима мене змусила задуматись. Бо переплачувати кожного місяця в декілька разів, дивно, чи не так?

3. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Енергоефективність з панорамними вікнами? Дивно, треба було купувати квартиру з мінімальною кількістю вікон, щоб економити на теплі!

4. JuliiZesar

Це питання до останнього буде загадкою. Дізнаємось, лише коли їх встановлять, або відмовлять у встановленні.

5. JuliiZesar

Марія, не існує спеціальної схеми енергозбереження для багатоповерхівки. Якби це був будинок, за містом, наприклад, то так, сонячні батареї, спеціальні системи кондинціонування повітря і тд врятували б ситуацію, а так, немає сенсу про це говорити.

6. JuliiZesar

До речі, на фб бачив, що РІЕЛ проводить якусь акцію з теплозбереження у старих будинках, не знаю, що там і до чого, але, Всеволод, можливо вам варто поцікавитись у них. Бо спеціалістів з енергоефективності в Україні дуже мало.

• Подобається Подобається x 1
  7. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

8. MrjanaLylka

наскільки я розумію, всі наші будинки вже будуть із використанням цієї технології, сподіваюсь що суми у платіжках будуть адекватні

9. MrjanaLylka

якарз такі системи існують, погугліть, наразі старі багатоповерхівки тільки такі системи і врятують

10. MrjanaLylka

це зовсім нелогічно, сучасні вікна чудово справляються із збереженням тепла

11. lookup

lookup Well-Known Member

Вже по 4 пости нісенітниць. Ріелоботи, досить вже накручувати ці теми.

12. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Якщо теплозберігаючі технології будуть використані в нашому будинку, то це економія 40% грошей на опалення. Але, не передбачено це у Великій Британії. Можливо, 6-та черга вже буде з ними.

13. MariyaGretta

Я, мабудь, якісь не ті вікна собі у квартиру ставлю, бо 4-5 років і з них йде холод. На вікнах я не економлю!

14. MariyaGretta

Всім за квітень прийшов звіт виконаних робіт? Щось я до сих пір його не отримала.

15. Vsevolod

Я піддався мрії. Шуткую, просто хочеш-не хочеш, а в зимовий період всі розмірковують над тим, як зекономити, і я не виключення!

16. Vsevolod

Там не акція, а конкурс якийсь для старих будинків. Не знаю, що можна запропонувати тим мешканцям, звісно, добре, якщо їм можна хоч якось допомогти.

17. Vsevolod

Все...можна і не звітувати щодо будівництва, всі в курсі. Веб-камера не планується? Було б не погано споглядати на будівництво.

18. Vsevolod

А ви все підтявкуєте, смішно, ви як клоун на арені, прийшли - тявкнули - пішли. Краще б замовкли вже.

19. Vsevolod

Щодо 6-ї черги не впевнений, проте, можливо, і щось новеньке буде у них. Можливо і нам якусь систему встановлять.

20. MariyaGretta

Всеволод, ми ж вже обговорювали раніше питання щодо вебкамер і іншого) якби планувалась, вже б всі про це знали.

а де твій аватар? :)