ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я також роздивлялась такий варіант, з переїздом, але якось не хочеться все кидати тут. Мови не знаю, якщо знадобиться. Куди там «притулитись» також...страшнувато. До того ж по зарплаті, і у нас такі гроші можна заробити.

2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А чому вам має від того бути сумно? Ви вже палку перегинаєте своїми дописами! Як хоче, той так і пише. Мені здається до граматики менше б придирались, якби всі на англійській мові писали.

• Подобається Подобається x 1
  3. Vsevolod

Ви про що? В очах ввижається? Слідкуйте за собою, і перелогінюйтесь з Михайлом більш вдало, дуже палитесь! І харе вже «ефір» зас**ати!

4. Vsevolod

Щоб було. Бо не знає Михайло, що вже написати, то вирішив писати аби що. Всі ж сліпі, не бачать ні суржик, ні граматики. І дуже дивно, що дехто вважає, що всі мають спілкуватись чистою укрмовою.

5. Vsevolod

Наш народ такий: побудуйте, нехай буде, і оце «нехай буде», у всьому! А от коли збудують, скажуть вартість тієї школи, садка і тд, тоді вже починають інше співати.

6. Vsevolod

Та ніхто тут не свариться, кожен має свою думку, от і все. Що стосується адмінів, як проконтролювати весь форум, до того ж ситуація у нас не гостра, всі погані слова перекриваємо «зірочками», не беріть в голову.

7. Olgared

Olgared Well-Known Member

Ми не плануємо переїжджати в іншу країну, просто розглядаємо можливість придбання апартаментів на березі моря. Дитині корисно морське повітря.

А я через кілька місяців і так буду переїжджати в нову квартиру.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Британія це комфорт клас, і квартира здається в стані від будівельників з підведеними комунікаціями і електрикою в тому числі. Звідси і ціна менша ніж в бізнес класі. А за ремонт під ключ і встановлену кухню ви завжди і без проблем можете заплатити забудовнику.
    Якщо вас цікавить еліт або бізнес - клас, то вам на іншу гілку.

9. Zinochka

Ви дивні. Кухню і техніку ніхто безкоштовно не встановлює ні в Болгарії
    , ні в Голландії, ні в Америці. За все потрібно заплатити.

10. Vsevolod

Ви знаходите вигідним купити квартиру на березі моря, для відпочинку впродовж декількох місяців на рік? Болгарія і так, не найдорожча країна, можна спокійно зняти апартаменти будь-де на узбережжі. А квартири купувати краще у великих містах, але то є ваша справа.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. А Північній Америці квадратний метр нового житла готового до проживання з кухнею та вмебльованими санвузлами стартує десь від 350 доларів за метр квадратний. Це залежить від штату, місто-село, транспорту і інших факторів. В Нью Йорку і навколо це може бути і 5000$ а за 50-100 км 500$.
    Але у містах компаній будують будинки за власний кошт чи кредити, а потім продають. На переферіі невеликі будівельні компаній будують самі і продають або будують під ваше замовлення.
    Особливість в тому, що в містах і приміських зонах вартість землі десь в 2 рази вище вартості самого будинку.

12. Zinochka

Але Львів не периферія, і ми не в Америці. І в Україні теж є невеликі компанії, які будують за свої гроші а потім продають, їх мало і в основному теж на периферіі. В основному це котеджні селища, або малоквартирні будинки. І теж під замовлення. І з кухей. Але ми спочатку інвестували в квартири, і знаємо, що вони в стані від будівельників. Я б теж не проти за ці гроші отримати квартиру з ремонтом) і кухнею і ще й з технікою.

13. Vsevolod

Ну давайте все будемо в нашій країні порівнювати з Америкою! Що за дурниці? У кожної країни свої ціни на житло, свої умови і тд. Не потрібно всіх під одну лінію рівняти.

14. Vsevolod

Ми живемо в нашій країні, і маємо, що маємо! І давайте будемо проживати в наших реаліях, а не у видуманому, чи далекому світі! Ми маємо середню вартість за м2, і при купівлі квартири МИ обираємо і забудовника, і будинок. Якщо наша країна не влаштовує, їдьте в Америку.

15. MariyaGretta

Вся проблема в тому, що всі намагаються купувати квартиру вже з готовою інфраструктурою в ЖК, проте, не часто виходить так, як гадалося, точніше майже ніколи не виходить... і це правда. Що стосується освітньої частини в ЖК, то не так вже й важливо буде школа, чи гуртки. Хоча, дивлячись з якої сторони глянути.

16. MariyaGretta

Якщо чесно, то я взагалі не можу зрозуміти, і це серед всіх забудовників. В чому ж різниця між бізнес і комфортом? Матеріали однакові використовують. Лише вартість, к-ть квартир на сходах та саме планування?

17. MariyaGretta

А в Індії, деяких її частинах, можна за декілька долларів виняйняти житло, по типу барака, а якщо в кишені буде 200$, то все, будете мажором! Це також, для порівняння.

18. Якщо вже апологети Ріелу пишуть, що яка різниця школа чи гурток, значить школи, скоріш за все, не буде як і Спортлайфу чи що там обіцяли.
    А багато купляти саме через близькість до гуманітарноі гімназіі і майбутньоі школи

19. Vsevolod

Марія, вся правда в тому, що перші 2-5 років інфраструктура «обростає» в ЖК, хтось приживеться, а хтось ні. Не відомо, хто займе некомерційні приміщення, і який бізнес там буде вестись. Я купував квартиру за ради квартири, а не повної інфраструктури у дворі.

20. Vsevolod

Не кажіть дурниць! Можливо ви, і купували через близкість до гімназії, щоб онуків далеко не водити. А онуків ще не має, от і тягнете час з заселенням до квартири.

а де твій аватар? :)