ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Зіночка перелогіньтесь. Як можна бути такою тупою, щоб купити квартиру незнаючи де. Ну тобто, для чого на форумі це писати? Чи все зводиться до того, щоб підтримати діалог, коли хтось обовязково відпише "так, це НАШ будинок", "Вітаємо сусідів!!" та інший рієлоспам

2. Rozalina

Rozalina Active Member

Я недавно купила квартиру в 5тій черзі і мені сказали що здача буде весна/літо 2020. То ваш прогноз аж на рік з запізненням. А що як раптом будівники піднажмуть цього літа?

• Баян Баян x 1
  3. eosylm

eosylm Well-Known Member

Так, то він і є.

• Подобається Подобається x 1
  4. eosylm

eosylm Well-Known Member

То вам при покупці таке сказали? Яка ціна метра зараз, якщо не секрет? А ще цікавить, яка у вас в попередньому договорі дата здачі.

5. lookup

lookup Well-Known Member

Невже не бачите що це черговий бот від РІЕЛ? Той самий суржик, яким тут намагається писати ще одна інвестор Зіночка. Та й ще декілька акаунтів.

• Баян Баян x 1
  6. Rozalina

Rozalina Active Member

А вас я Прошу вас мені не грубить, не обзивать і не фаміль'ярничать зі мною.

• Смішно Смішно x 1
  7. Rozalina

Rozalina Active Member

Дата здачі 4 квартал 202019

8. lookup

lookup Well-Known Member

кококо

9. eosylm

eosylm Well-Known Member

Вже бачу, даю людям шанс:) Підхід змінився, коли я купував квартиру, то вони божились, що встигають здати до терміну в договорі. А зараз вже попереджають, що в договорі одне, а по факту інше. Цікаво чому ті хто на таке погоджуються, не задають собі запитання, "якщо вони не збираються заключати чесний договір і здавати в строк, що вони ще не збираються робити?"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. lookup

lookup Well-Known Member

Більшість людей знають про РІЕЛ лише на рівні того, що вони будують у Львові/Києві і будують ніби багато. А отже надійний забудовник. Цього достатньо для того щоб вложитись. Можливо ще в офісі роздають гарні буклети. Більшість людей цікавить отримання квартири, навіть не терміни, і що саме головне, не якість.

По факту маємо затримання термінів, хоча це частково можна закладати в ризики. Але дивлячись на реакцію клоунів з відділу продаж, які тут рієлососять на повну, прикриваючись інвесторами - закладається думка що все дуже і дуже погано. Реальний інвестор так би себе не поводив.

Михайло тут наводить приклади неякісного будівництва, навіть скорше аварійного. А їм то роса. Наводяться приклади юридичних нюансів, їм то теж роса і так має бути. Наводяться приклади затримки і кидок тих же прикордонників - їм то теж все роса.

Головне що ця тема в топах гугла і хто реально шукатиме інформацію про РІЕЛ, той зможе прочитати весь цей срач, більшою мірою спонсорований РІЕЛом. Квартет клоунів фактично сам собі риє яму, як і своїй конторі-шаразі.

• Подобається Подобається x 1
  11. Rozalina

Rozalina Active Member

Мені взагалі то і на краще що здача буде з запізненням, бо повернусь в україну через пару років і підзбираю коштів на ремонт. Мабуть усі забудовники в Україні не здають в строк і юредично компенсацій не добєшся.

Цікаво що вам , мої шановні сусіди, подобається/не подобається в нашому комплексі ?

Мені подобається що перед будинком буде англійська школа ,
    Сільпо і Близенько поруч, є гарна церква, що буде фітнес клаб в домі.
    Не подобається що автобусна зупинка в центр на Шевченка буде далеко від нас,
    Немає доріжки до вул. Шевченка з лівої сторони, так би було зручніше йти в Приват банк і до церкви.

Хто в курсі чи вже було відкриття Сільпо?

12. lookup

lookup Well-Known Member

Ще би граматику підівчити...

13. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Звісно, є ваша думка, і не правильна! Ок, нехай так і буде.

ЖК Америка - претензій 0, окрім ситуації, яка на разі виникла;

ЖК ВБ, претензій 0, окрім затримки, ну і питання Хомчина, але то таке...

В Києві відбудований Елізіум, всі щастливі.

14. Що, і котельну здали? А дату введення можна?

15. Vlad Lviv

Vlad Lviv Well-Known Member

В кращому випадку кінець 2020 року. Для порівняння можна розглянути гіркий досвід попередніх черг.

16. Vlad Lviv

Vlad Lviv Well-Known Member

Школи вже не буде, її поглине 6-та черга. Інфа від інвестрорів 6-ої черги та манхетину.

17. eosylm

eosylm Well-Known Member

ЖК ВБ, у інвесторів 3 та 4 черги спитайчи в них нема претензій щодо року затримки. В мене як в інвестора 5ї черги, вже є претензії щодо недотримання термінів. Про Елізіум ще розповім, знайомий там ліфти монтував, то там шахти не сходились на 40см, довелось інші моделі встановлювати. А іще ви палитесь коли такі дурниці пишете ;)

• Подобається Подобається x 2
  18. eosylm

eosylm Well-Known Member

Не перестаю дивуватись, де вони вас таких безграмотних беруть...

19. lookup

lookup Well-Known Member

Деякі дописувачі з Києва. От і пишуть якусь ахінею про церкви і автобуси

20. Olgared

Olgared Well-Known Member

Школи точно не буде?

а де твій аватар? :)