ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Оо, вже на киян перейшли... ви такий дріб‘язковий! Знаєте, якщо не можете нічого гарного написати, то не пишіть...починаєте тут нісенітниці писати...

• Подобається Подобається x 1
  2. Vsevolod

Знаєте, читаю вас, 100% розумію, що ви - хейтер, але ніяк не доходить, на які емоції, і головне задля чого ви намагаєтесь тут людей вивести? Логіки немає, зв‘язки слів - 0! Про будівництво, квартиру і тд - нічого! Збудували собі свій уявний будиночок - де ви багач з квартирою, і все! А самому, явно шкарпетки мамка штопає та олів‘єшку готує, гроші дає на булочку, та бідну невістку г***ом перед усіма обливає... мажор, бліна...

3. lookup

lookup Well-Known Member

Псевдолод, ну як можна бути такою примітивною людиною? Як якась інфузорія. Для чого брати чужі слова і видавати їх за свої? Сам можеш хоч шось придумати? Чи по житті такий клоун, тільки повторюєш за іншими? Звідки у РІЕЛ набрали таких бовдурів?

• Тупо Тупо x 1
  4. lookup

lookup Well-Known Member

І ще, рієлоботе, про "Про будівництво, квартиру і тд - нічого!" - так хто тут з себе інвестора видає? Квартет бізнесменів тільки що й роблять, як пишуть якісь нісенітниці. Ні планувань, ні поверхів, ні конкретики. Що ви тут обговорюєте? Яка ваша ціль крім підняття шлакобудівничої контори РІЕЛ в результатах пошуку? Ваш формат спілкування ні про що, від нього смердить офісом РІЕЛу, мабуть сморід Полтви переїхав у новий офіс. Хоча є сумніви що квартет зі Львова. Бот#1 пише про вибір якоїсь вигаданої квартири в Києві, бот#2 пише на це якусь нісенітницю, бот#3 пише що він взагалі все до ніг жінок носить (маю підозру що насправді це волога мрія реальної дописувачки)

• Корисно Корисно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Дуже, дуже корисний коментар, а головне все по справі.

6. Zinochka

Не дивуйтеся, у тролів логіки не існує, вони емоціями підживлюються. Їм взагалі все одно про що писати і де писати.

7. Olgared

Olgared Well-Known Member

Є такий , lookup. У Ріел квартири немає, каже тут і не потрібна, все погано, але він постійно сидить на форумі, щось доводить. Явно працюєте під замовлення. Якщо вам не потрібна квартира, йдіть далі. У мене гроші вкладені - це факт. Чим ви можете допомогти? Нічим!!!

• Подобається Подобається x 2
  8. Olgared

Olgared Well-Known Member

Як завжди маячню несе.

• Подобається Подобається x 2
  9. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

10. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Коли ви вже почнете щось по справі писати?

11. lookup

lookup Well-Known Member

Баби, повідомлення було адресоване іншому боту. Хоча б з його акаунту відписуйте

• Баян Баян x 1
  12. Vsevolod

Я написав своє враження про тебе! Як бачимо, воно в нас взаємне! Але я маю чудову дружину і сина, а от ти не знаю, що маєш... чоловік ти так собі!

13. Vsevolod

Лукап, загляніть у Віку, перш ніж писати чиїмись фразочками! Що ви тут робите, бажаєте народ на негативні емоції вивести, ок! Я б міг вас облити з ніг до голови, але не буду... окрім жалю, ви не визиваєте жодної іншої емоції. Мою квартиру в 5 черзі, добудують, обов‘язково з вами зустрінусь на каву, не хвилюйтесь! Якщо ви, звісно не здрисните...

14. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Вони називають всіх ботами, тож, намагаються вивести на якісь негативні емоції, заради того, щоб у пориві гніву хтось, щось не те ляпнув, що їм на руку... але вони не розуміють, що дуже помиляються... я ніякого відношення до РІЕЛ не маю, окрім того, що обрала їх, своєю компанією-забудовником!

15. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Дитячий садок, друга группа! Ви несете в маси, тааааааку важливу інформацію, аж страшно...ахахах... два брати-акробати

16. Zinochka

Поки тут "лукапи" пишуть усяку всячину. На даху першої секції почали заливку парапету . Зайнялись дахом. І цегляними стінами п'ятого поверху, четвертого і першого. Дренаж біля першої секції вже закінчили. Думаю до літа будинок буде готовий повністю, сподіваюся з вікнами і дверима.

17. Zinochka

Яка різниця, кого і як вони називають. Ми всі говоримо про одне й те ж, про свої квартири. І всі хочемо, що б їх скоріше здали. І всі хочемо, що б все було добре зроблено, і не було ніяких проблем. Або хтось із інвесторів хоче іншого?

18. eosylm

eosylm Well-Known Member

І по мільйону доларів, і щоб для цього нічого не треба було робити. А якщо серйозно, то справжні інвестори, хотять щоб здали вчасно. А при не можливості це зробити, щоб невиконання ріелом договору було компенсовано.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Zinochka

Згодна, всі хочуть, що б здали вчасно, ну і мільйон доларів звичайно)

20. Rozalina

Rozalina Active Member

Всім привіт. Ось нові фото зроблені мною на об'єкті на початку Лютого. Будьласка, підтвердіть чи це і є наш будинок 5 черга?

Вкладення:

а де твій аватар? :)