ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Поки тут зграйка платних клоунів Ріелу імітує обговорення якихось міфічних інвестицій... з сусідньої гілки процитую
    Новобуди від Ріел. Які враження?

На фейсбуку проскочило

Один із практичних прикладів ефективного використання Закону України “Про захист прав споживачів” із метою відновлення порушених прав громадян у спорах із будівельними організаціями. Адвокат, Володимир БОРОВЕЦЬ, 30.01.2019р. – Адвокат

Потенційним вкладникам в новобудови від РІЕЛу потрібно замислитись. А ще краще - не з'вязуватись

2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ворожкою? Точно-точно, язик є, гострий! Може хоч грошей заробить!!! Хоча, горбатого навіть могила не виправить!

3. lookup

lookup Well-Known Member

Грошей маю достатньо. А от працівники РІЕЛу, які відмазують контору, явно їх не мають, бо працюють на такій невдячній роботі явно за малі гроші

4. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Це, квартири, які вже з ремонтом продаються у новобудовах? Читала, що є варіанти зі сміттям під ліноліумом, зі шпалерами на стінах без штукатурки і тд... це справжній треш.

5. MariyaGretta

Але ж подивіться, як шифрується красень! Морозиться від всіх,тільки підгавкувати приходить... дуже дивна позиція у нього... в принципі немає що сказати, от і мороз вмикає!

6. MariyaGretta

Михайло, розкажіть краще, як це в суді відбувається, скільки коштує позов, і які відсотки на те, що суд присудить пеню. Ааа, і ще, скільки років буде та пеня виплачуватись, і чи взагалі варто туди лізти?

7. lookup

lookup Well-Known Member

Мдас, до чого тут Михайло.... Відповім у стилі РІЕЛоботів: "йду посру"

8. Olgared

Olgared Well-Known Member

Підіть у відділ продаж і працевлаштуйте всіх сотрудників Ріел на гарну роботу. Ви ж заможна людина. Вам слабо?

9. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Якщо у вас все є, так насолоджуйтеся. Що ж ви стільки бруду і злоби в собі носите?

10. Zinochka

Ні, це тільки ваш стиль. Ідіть, і ніколи не повертайтеся.

11. lookup

lookup Well-Known Member

Співробітників. Ну як таких неграмотних можна взагалі десь на роботу брати? Я би сказав за макдональдс, але вас туди не візьмуть, бо там треба чітко працювати. Та й взагалі ця неграмотність у вигляді русизмів вже проскакувала від двох акаунтів, тому можна сміливо стверджувати - пише одна особа. Яку ще й примушують робити це у неробочий час. Співчуваю.

РІЕЛ такий РІЕЛ. Будує відверто неякісно ще й співробітники як раби на галерах.

12. Olgared

Olgared Well-Known Member

Я навіть таких місць не знаю, де ви працюєте за макдональдсом

13. lookup

lookup Well-Known Member

Москалиха не розуміє української мови. Які ж ті кияни тугі.... Сумніваюсь що ці гастролери навіть у Львові колись були.

14. MikolaMoroz

MikolaMoroz Member

didil.jpg

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Zinochka

Так ви в Макдональдсі розбагатіли? На пиріжок вистачає? А на квартиру не вистачає. Ось звідки злість.

16. Zinochka

до чого тут кияни?

17. lookup

lookup Well-Known Member

Зіночко, у мене на відміну від вас нищуків, не одна квартира. І в явно кращих будинках ніж цей.

Ой, хоча про що я, у вас 0 квартир. В тому числі і в ріелі нічого ви не маєте

18. Zinochka

Тупо, дуже тупо робити такі припущення. Але вам можна пробачити.

19. Vsevolod

Смішно... заможня людина))) то-то я бачу скільки часу на форумі тусить. Михайло каже, не був тиждень, але не витримав, і від імені Лукапа надрукував свою характеристику з якимись там посиланнями і тд...

• Подобається Подобається x 1
  20. Vsevolod

Ахах... а ви знайдете таких співробітників, які реально погодяться в свій НЕ робочий час працювати? Та ще й, як ви кажете, за копійки....ой дуже сумніваюсь...

а де твій аватар? :)