ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Всі користувачі інтернету знають, що ваші фото - фейк річної давності.

2. Для недосвідчених.
    не виключаю геолокацію і час на смартфонах. Так що спеціалістам дуже легко перевірити час і місце проведення зйомки.

3. Olgared

Olgared Well-Known Member

Гомін - це не так страшно, гірше, коли тонкі стіни і в прямому сенсі чутно, що обговорюють сусіди. У знайомих була квартира з космітичним ремнота, коли зняли старі шпалери, то з'явилися щілини біля стелі до сусідів. Після ремонту цих щілин не стало значніше спокійніше.

4. Olgared

Звукоізоляція добре перевіряється дитиною, яка займається в музичній школі на трубі, а вдома репетирує.

5. Olgared

Навіщо в п'яту чергу вплітати першу? Є враження про РИЕЛ, все це можна писати там. Тут краще писати поточний стан будівництва. Питання, які залишилися незрозумілими, порушення якщо такі є і т. д. А то по всіх гілках одне і теж.

6. Zinochka

Ого, що це за будинок такий, де щілина до сусідів?

7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Мені дуже шкода вас, Лукап, бо ви ще за своє життя нічого не зрозуміли... залишитесь самотнім мудаком, на старості років, і ніхто вам навіть чашки води не принесе.

І за теми.... ви б вже свою пастку закрили і мовчали, бо у вас ані тем, ані запитань, нічогісінько немає!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Vsevolod

Марія, дійсно, якщо навіть ви повністю ізолюєте свою квартиру, шум не зникне! Він буде доходити по відкритим частинам стін, через витяжку і тд... є можливість лише приглушити - все!

9. Vsevolod

Оо, Михайло, ви вже в ТОПі, то ж це круто, дивіться, на весь інтернет стали відомим... і дуже дешево! Блогери витрачають колосальні кошти на рекламу, і до ТОПу не попадають...мої вітання.

10. Vsevolod

Ахахах... та ви що, Лукап - «найінформаційніша» особа форуму, жодного разу не був замічений в темі, жодного разу нічого толкового не висказав, не написав, АЛЕ, він круто вміє прийти нас***и своїм поганим язиком, і пійти...

11. Vsevolod

Ну це ви зовсім загнули... у такому випадку, краще купити заглушки у вуха))) я не уявляю, якби мій маленький сусід вчився грати на будь-якому інструменті...це жах! Особливо у вихідний день!

12. lookup

lookup Well-Known Member

Та я просто прусь з невдах з відділу продажу РІЕЛу, які ні освіти хорошої не здобули, ні роботи нормальної не мають. Або бізнесу. Щодня така невдячна робота, писати на форумі. А РІЕЛ як не вмів будувати, так і не буде вміти. І скорше за все скоро цей бізнес буде перепрофільовано, а вас, квартет клоунів, викинуть на мороз.

Та й мабуть я вгадав )

13. Olgared

Будинок будувала фірма Консоль. Не можу судити по всіх квартирах, але в моїх знайомих був такий випадок.

14. Olgared

Моя донька вчиться грати на фортепіано. Але у нас цифрове фоно. Можно регулювати звук або просто одягати навушники. Дуже не мучимо сусідів. А ось трубу добре чутно.

• Смішно Смішно x 1
  15. Zinochka

Да які теми, він же просто троль.

16. Zinochka

З вашим аналітичним розумом, вам треба працювати в відділі прогнозів. Або ворожкою.

17. Zinochka

Моїм сусідам не пощастило. У дитинстві я грала на фортепіано, а зараз на гітарі)))

18. Olgared

Візьміть новий інструмент - скрипку. Не тільки ваші сусіди будуть раді, а й оточуючі.

19. Olgared

Повернемося до нашого основного питання. Наші квартири. Сьогодні були фото в фейсбуці. Копіюю відтуди звіт.

52366924_1792631584176813_4664498619926183936_o.jpg 52117860_1792631590843479_7597776895853199360_o.jpg 51699164_1792631660843472_2834715098675675136_o.jpg 51752245_1792631670843471_4267513959533248512_o.jpg 52366924_1792631584176813_4664498619926183936_o (1).jpg

20. Zinochka

Так, я заходила бачила в фейсбуці. Дуже добре що ви сюди скопіювали.

Є зрушення за місяць, і це радує.

а де твій аватар? :)