ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Наче нічого і не відбувається, водять на будівництво, та й все... звісно всі розуміють, що є ризики, але ніхто не париться.

• Подобається Подобається x 1
  2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Цієй фото вже місяць.

Вкладення:

• vb5-jan-4.jpg
      vb5-jan-4.jpg
      Розмір файлу:
      215,9 КБ
      Переглядів:
      10
  3. Zinochka

Так чи інакше, вам доведеться заплатити.

4. За що. Я не живу в квартирі. Я не маю на руках документів. В мене навіть опалення незавершене. Акт прийому я не підписав і не підпишу до усунення недоліків. Я вже півроку чекаю на відповідь забудовника.

Що вже кого то взули, чи хтось пробує прикрити свою дупцю через введення в оману керівництва.

Подавайте в суд. ОСББ подавати не буде.

• Тупо Тупо x 1
  5. Zinochka

Ні мені, ні ОСББ до вас діла немає. Що ви будете робити, коли весь ЖК повністю здадуть? і всюди буде ОСББ?

6. Ви перше здайте. А потім питайте. Як я писав, зима найкращий діагностик недоліків. Прийде весна і поговоримо.

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

У вас реально Нарцисцизм! Ви настільки себе любите? Аж читати бридко, простежуючи в кожному рядочку вашу надмірність...спустіться на землю...

8. Vsevolod

Я чекаю з нетерпінням, вже смішно з ваших постів... «Один єдиний, проти всіх...» це ж яка у вас була травма в дитинстві, що ви на старість так себе поводите?

9. Це у вас травма з дитинства. Вас привчили не виділятись, бути сірою мишкою. Тільки на просторах інтернетет під вигаданим ніком ви залишаєтесь тією ж заляканою сірою мишкою. Страшно вилізти з кнопки.

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Olgared

Olgared Well-Known Member

З вікном не все так просто. Щоб зрозуміти, яке пластикове вікно у вас буде встановлено, потрібно розбиратися в профілях. Один і той-же виробник пластикових вікон може їх виготовляти з різного профілю. При цьому склопакети для вікна замовляють готові. На одному об'єкті можуть бути встановлені пластикові вікна від різних виробників з одного і того ж профілю.

11. Zinochka

Коли мій будинок здадуть, мені нема чого буде тут обговорювати.

12. Zinochka

Хомчин, не робіть з себе героя. Вам не йде.

13. Zinochka

Дражнили в школі хом'яком, був дуже товстим хлопчиком. Ось він всіх сірими мишами і називає.

14. Vsevolod

«Пі-пі-пі.. ну ок, нехай буде так! Головне, щоб вас влаштовувало... а то кожного дня тут клоунаду розводите, по незрозумілим причинам, не зрозуміло задля чого..

• Смішно Смішно x 1
  15. lookup

lookup Well-Known Member

Думаю Всеволод то баба, але типу волога мрія реальної Зіночки. Бо десь "він" писав що все приносить до ніг жінки, як бабораб типовий. Ех, як би реальній Зіночці цього хотілось, але нема кому... Скорше за все всі ці клоуно-інвестори це одна особа, на більше Ріел бабла не виділяє. Їх до речі не цікавить навіть сам формат спілкування, їх більше цікавить щоби теми були в топі, ну бо ревалентність тоді краща в Ріела в пошукових результатах, не обовязково навіть посилання на цей срач.

16. MariyaGretta

Знаєте, тут вже навіть слова відсутні... кожного разу читаєш одне і те саме.. Михайло і його проблема - все! Невже нам немає про що спілкуватись, Михайло навіть не на своїй гільці пасеться..

17. MariyaGretta

Дізнавалась я про звукоізоляцію, сказали, що скільки б я не намагалась прибрати «потойбічний» гомін, нічого в мене не вийде... от мені цікаво, можливо хтось пробував, і знає перевірену схему?

18. Та не дуже гарно виглядає в топі. Я сам був шокований, коли задав в пошук ЖК ВБ а там фото браку з моєї тераси і посилання на форум. Тому і бісяться, що не можуть перебити негатив і строчать пости ні про що на одне просте речення

Останнє редагування: 8 лют 2019
  19. Zinochka

Ви вже визначтеся, хто є хто. Баба, мужик, мрія чи одина особа. Ви, правда, не відрізняєтеся розумом і кмітливістю. Думаю, ви ще не скоро визначитеся.

20. Zinochka

Спробуйте включати музику і телевізор набагато голосніше, ніж у сусідів. Це точно допоможе перебити шум від сусідів)

а де твій аватар? :)