ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Та ні , ви помиляєтесь. Квартплату вже нараховує ОСББ, а не Ріел-сервіс, і виставляє йог власникам. Власником моєї квартири до усунення недоліків є Ріелпогранбуд. Я маю тільки майнові права на неї. Вженіхто нічого перераховуватине буде. Тільки до сплати.

2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Що ви маєте на увазі? Дмитро, давайте серйозно, якщо у вас виникають питання з будівництва, то немає чого розпинатись, тут, на форумі! Вам пряма дорога до вп. Що стосується, особисто мене, то, так, мій будинок не збудований, тож претензій не маю!!!!

3. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Михайло, я так і не зрозуміла, що саме ви прагнете від мене почути? Гасла підтримки? Чи можливо мені, тут, описувати детальний план своєї квартири, як ремонт планую робити, чи які матеріали купувати? Дивне у вас враження про форум!

• Подобається Подобається x 1
  4. MariyaGretta

По першому запиті, вас мають запустити на будівництво? Хм... цікавенько, а де таке написано, не підскажете мені?

5. MariyaGretta

Ви такий дивний, ніби всі інвестори мають перед вами розпинатись, щось, комусь доводити, бути корисними! Це питання до вашої дружини, дітей і тд! Я вам нічого не винна, тож закрийте взагалі цю тему!

6. Olgared

Olgared Well-Known Member

Михайло, а який тариф у вас в будинку на тепло? Ви його на загальних зборах встановили?

7. Vsevolod

Звісно, він хоче почути слова негативу, і в паралелі підтримку його особистості... обсирати забудовника це до однієї особи - Михайло Приус Лукапович...

8. Vsevolod

Не підскаже, бо такого ніде не пишуть... мало того, ті будівельні компанії, які «приймають інвесторів» на территорії будівництва, добряче порушують закон!

9. Vsevolod

Взагалі, було б цікаво дізнатись, які у вас тарифи, на все, підключили до міста, чи ще оплачуєте комунальні послуги за тарифами будівництва..?

10. Я не знаю, ще нічого не плачу.

• Тупо Тупо x 1
  11. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Але сусіди ж платять?

12. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А що вони порушують? Якби порушували, то ніколи б не зустрічалися на будівництві з інвесторами.

13. MariyaGretta

А мені цікаво, двокамерний склопакет, якої фірми? Ця інфо досить важлива, оскільки, знаю, що в деяких новобудовах люди одразу міняють, а от в інших так і стоять... якісні, від забудовника!

14. О, Ріел прикупив свічний, ой, тобто віконний заводик?

• Тупо Тупо x 1
  15. Olgared

Перефразую своє питання. Хотіла поставити про тариф, встановлений ОСББ, а написала про тепло. Тариф, узгоджується на загальних зборах власників квартир. Хто підкаже, за квадратний метр скільки платити?

16. Olgared

А вас цікавить склопакет або віконний профіль?

17. Vsevolod

Вони порушують правила безпеки. Це не є дуже поширена практика. І є об‘єктивні причини...

1. Будівельний майденчик - це небезпечно для людей, як не крути. По факту - об‘єкт з підвищенними ризиками для життя. Кожного разу відвідувачі отримують каску та слухають інструктаж, чи не так?
    2. Давайте подумаємо, якщо кожного дня будуть проводити відвідувани, то це, як мінімум буде не зручно будівельним бригадам, та заважатиме їх роботі. До того ж посторонні очі, не найкращий варіант на будівництві.
    3. Загалом, багато компаній переходять в он-лайн режим, тим самим вирішуючи багато питань з інвесторами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Vlad Lviv

Vlad Lviv Well-Known Member

Був на майданчику. Можна зробити висновок, що бетонний каркас поверху будується місяць з хвостиком. Не хочу бути скептиком, однак ви ще рано про тарифи ОСББ та склопакети тему піднімаєте;)) Мій прогноз 2021 рік.

19. MariyaGretta

Взагалі, до чого тут заводик? Що у вас в голові? Якщо і прикупив РІЕЛ завод, то я його щиро вітаю, чого в вам, бажаю!

20. MariyaGretta

Мене цікавить повністю вікно (його виготовляє одна фірма), а от встановлювати може інша. Якщо ви маєте інфо більш детальну, то буду вам вдячна, коли поділитесь з нами)

а де твій аватар? :)