ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ну ок. Досить вже, не викидуйте! Намагайтесь чогось там досягти іншими методами, не знаю, що ви там збираєтесь робити, але ви пишите на 5 гілці форуму! У вас квартира вже давно добудована, а будинок здан в експлуатацію! Ми, ще не маємо будинку та квартири! І ви тут ниєте, як у вас все пагано з ремонтами! Тьфу!

• Подобається Подобається x 1
  2. Olgared

Olgared Well-Known Member

Ви ж квартиру для здачі в оренду взяли, а я для себе. Тому у нас різні підходи. Мені все цікаво про мою квартиру.

3. lookup

lookup Well-Known Member

Прям скоро добудують, для кого ці вкиди. Зараз ще таксист настрочить 5 коментів, докаже мені шо я неправий

4. Так ви теж ще ні одного допису не зробили про інвестовану квартиру. Одні дописи спонукання до купівлі квартири в Ріелу. Діла взагалі швах, якщо іде підштовхування до купівлі квартир в новобудові-гуртожитку на Левандівці. Потенційні покупці у вас не куплять і грошей не дадуть. У вас обличчя сумні.

• Смішно Смішно x 1
  5. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Так. Але не у всіх будинках. Швидше за все від класу новобудови залежить, тобто від якості будматеріалів.

При ремонті можна використовувати шумопоглинаючі плити і гіпсокартон . І збільшити шумоізоляцію від 54 Дб до 60 Дб.

І вже точно не буде чутно, як сусіди розмовляють.

6. MariyaGretta

Навіть, коли купувала для власного користування, все одно так не поглиблювалась у деталі!

7. MariyaGretta

А, що я маю написати про інвестовану квартиру? Ви, маєте квартиру і проблему, от і пишете про неї з ранку до смерканку...у мене немає ніяких проблем, я всім задоволена, життя прекрасне!

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Тоді напишіть хоча б про будинок. Тут про хід будівництва писали тільки декілька людей, решта ведуть невидиму боротьбу проти недоліків і мрій квартирі. Реальні інвестори прочитали вас, плюнули і пишуть тепер у фейсбук. Тільки три дописувачі активно роблять вигляд, що вони інвестори, одразу нагадавши ні одного підтвердження цьому у вигляді опису, фото з будівництва.

9. dmitriyludwig

dmitriyludwig Active Member

Vsevolod вроде бы пытаетесь что-то ответить, но читать то надо перед тем как отвечать. Я же просил не тошнить.
    Какая разница инвестор какого я дома?
    Это меняет работу вашу?
    Это меняет ход строительства?
    Это меняет качество вашей работы?
    Ответ однозначный "нет"
    Все тут прекрасно знают кто тут когда пишет, поэтому воздержитесь и не отвечайте на мои посты это бесполезно.
    Будете тошнить сделаю экспертный ализ и все везде выложу, только зачем оно вам?
    Поверьте нарушений уже выявили без допуска инвестора на територию обекта в который мы инвестируем, а допуск должен быть предоставлен по первому моему требованию как инвестора.

10. Zinochka

А чому вас в фейсбуці немає?

• Подобається Подобається x 1
  11. Я там є, але як читач. Питання і проблеми вирішаю в приват переписці з ОСББ.

12. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Думаю всі знають де брати інформацію про будівництво - фб, сайт Ріел, розсилка, а також власні очі. Із останніх новин ЖК Велика Британія: в першій секції п’ятої черги майже завершено систему вентиляції та димовидалення - Будівельна корпорація RIEL

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. MrjanaLylka

а чому ж там не відстоюєте свою думку і не викладаєте посилання на старезні статті та різну дурню? Бо розумієте, що вас там швидко забанять

• Тупо Тупо x 1
  14. MrjanaLylka

налякали жуть, ви з чого у нас експерт? Претендуєте на експертні лаври Михайла?

• Тупо Тупо x 1
  15. А при чому тут питання оплати послуг до браку, допущеного забудовником.
    Так от , якщо ви вже такі настирні, то остання переписка стосувалась квартирної оплати. Дійшли згоди, що оскільки я ще не підписав акт прийому передачі, то рахунки на оплату будуть виставлятись сервісному відділу Ріела. Так що ми вирішуємо поточні питання.
    А от про що пишете ви? Це посилання я і без вас бачу. Чим ви порадуєте чи поможете іншим інвесторам своїми дописами?

16. Zinochka

Його там немає і як читача.

17. Zinochka

А все прям зобов'язані допомагати іншим інвесторам?

18. Ні, але те, що неможете осторонь пройти попри мої дописи говорить само за себе які ви інвестори і що ви тут робите.

19. Zinochka

Потім всі рахунки все одно перерахують і вам, і всім вашим сусідам. Ви своєю "допомогою" надаєте ведмежу послугу.

20. Zinochka

Вас забула запитати, де мені перебувати. Ви всяку маячню тут пишіть, а прикриваєтеся незрозумілими і невидимими листуванням, незрозуміло де.

а де твій аватар? :)