ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Ви маєте рацію. Ми всі інвестори 5 черги, чекаємо здачі свого будинку. Думаємо який ремонт будемо робити, які шпалери наклеїти .... А Хомчин тут зі своїми недолікамі, настрій псує.

2. lookup

lookup Well-Known Member

шпалери вони клеїти зібрались, відразу видно що це звичайнісінькі офісні щури, які з власної нерухомості мають лише намет

3. Zinochka

Нагадайте нам, ви інвестор якого будинку?

4. dmitriyludwig

dmitriyludwig Active Member

Бу га га га га. Шпалери ааааа
    Чуть людей не напугал когда ржал.
    Тяжело клеить на воображаемые стены.
    Хотя вам же "слово пацана" дают на работе. Вот вы и придумали тут хохму.
    Как наклеите, фотки выложите плиз вместе поржем.

А если вы их только выбираете то не спешите. Через 3 года в моде другие будут шпалери.

И это, там передайте своим что нарушения как бы мы видим пускай хоть эмитируют соответствие нормам свою стройку.
    Хотя кому я пишу вам же нужно шпалери выбирать.
    Отвечать мне не нужно, вы и так натошнили 67 страниц уже думаю хватит для премии да и для тех кто хотел сделать выбор полюбе уже все понял.

5. Я писав тут про ціну питання, тільки ніхто не вірить. Викидувати ще 10 тисяч зелених на переробку браку, допущеного забудовником, я не готовий.

6. lookup

lookup Well-Known Member

Ну от знову, інвестор, скільки пафосу. Як можна називати себе інвестором в неякісний, протермінований, висотний будинок? Та погляньте на будинки навколо, до прикладу на Карти Google - це ж той самий ріел. Добре якби ще якісним було б все, то це можна назвати інвестицією. Наприклад як австрійський житловий фонд - він і надалі має найвищу ціну, нехай і через локацію передусім (та й висоту приміщень). А вони тут далі про якісь інвестиції в десятиповерхові коробки.

Інвестором тут насправді є ваш роботодавець, який вклав невелике бабло в шпаківні з гівна і гілок. Ой, тобто не вклав, він лише вміло перенаправив кеш покупанів, ще й дозволивши віддавати чесно зароблене у розтермінування. Оце є дійсно інвестиція, з нульовими вкладеннями фактично

• Подобається Подобається x 1
  7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Як ТВ впливає на шумоізоляцію? Щось ви таке придумали! Це повітряний шум, і його чути завжди, а я кажу про саме будівництво сучасних будинків!

8. Vsevolod

Михайло, ви дуже палитесь!
    Чого ви взагалі судите інших на цьому форумі? Навіть, якщо і так... вам що до того? Живіть вже своїм життям, досить ваших висловлювань!

9. Vsevolod

Ви про що взагалі? Щось таке настрочили, що, мабуть, самому не зрозуміло! Ви інвестор якого будинку?

10. Vsevolod

Так продайте свою квартиру, тому, хто буде готовий! Хоча б спробуйте! На кожен товар є свій покупець!

11. Vsevolod

Рахуйте, ви вклали в акції, сьогодні їх вартість 5 гривень, а от через 10 років (як і треба для акцій) ціна зростає, їх вартість становитиме вже 500 грн. Бачите різницю? У будь якому випадку ви в +!

12. Я пропонував Ріелу, не хоче. А підсовувати людям брак не вмію. Батьки не навчили.

• Подобається Подобається x 1
  13. Zinochka

Ви не зрозуміли зміст написаного мною. ТВ ніяк не може впливати на шумоізоляцію. Телевізор, як і інші побутові прилади впливає на шумовий фон. І судячи з усього цей шумовий фон перевищує норми.

14. Zinochka

Я це вже давно пропоную.

15. Zinochka

Не треба підсовувати. Продати з усіма недоліками, як ви вважаєте

16. І ще доплатити?

Останнє редагування: 30 січ 2019
    • Смішно Смішно x 1
  17. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я, напевно, одна цим не страждаю та не цікавлюсь. Вибрала квартиру по розташуванню, плану та квадратурі!

18. MariyaGretta

Я не про кінотеатри, телевізори тощо. Коли чуєш, про що розмовляють сусіди, як вони пересуваються по квартирі та сваряться... я про це! У батьків в цегляному будинку такого нічого не чутно! А от у друзів у новобудові - жах!

19. MariyaGretta

Я не збираюсь клеїти шпалери! Це вже минулий вік! Подивіться тенденції дизайну, зараз є різні інші круті штуки!

20. MariyaGretta

Нехай клеять, ви чого завелись? Скоро будинок добудують, зустрінемось і обов‘язково побалакаєм. Всі, крім вас лукап, оскільки вас не існує, як інвестора!

а де твій аватар? :)