ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Що це ви мене в брехні звинувачуєте? Що конкретно я брешу? Про ваші 100 недоліків? Чи про що? А у вас плюси в квартирі є? Або одні мінуси?

• Тупо Тупо x 1
  2. Так є плюс. Це гарний вигляд з тераси на старий Львів і Високий Замок. Але я не можу скористатися цим плюсом через домінування мінусів, які забудовник не усуває.

3. Zinochka

Краще користуватися плюсами, ніж жити заради мінусів.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. І добровільно наражати себе і членів своєї сім'ї на ризики захворювань через грибок. Ні дякую такий плюс не вартує здоров'я близьких тобі людей.

• Подобається Подобається x 2
  5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ух, якби не вся мішура, я б і сам продав все, і мандрував би зі своєю родиною по всьому світу! Це було б найкраще життя!

• Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

Ну, накупити собі квартир по всій Україні, і щоб вони просто стояли - це, взагалі нелогічно! Тільки квитанції по комуналці будете виплачувати!

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Квартиру купували лише заради вигляду з вікна? Особисто мені не зрозумілий такий підхід до вибору житла!

• Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

Чого ж наражати на небезпеку? Ви навіть не заїхали до квартири.. грибок легко прибирається!

• Тупо Тупо x 1
  9. Так, заради вигляду. Це ви хочете тільки кавалерку. Я в гуртожитку прожив 4 роки і не хочу туди, а ви і дітей намагаєтесь туди засунути. Каждому своє.

10. Zinochka

Так хто вам заважає?

11. Zinochka

Ооой. Продайте ви вже кому небудь свою квартиру. І живіть у своєму заміському будинку щасливо і спокійно. Ловіть рибу, ходіть за грибами. (Або про гриби це зайве?))

12. Olgared

Olgared Well-Known Member

Коли вже є готова квартира, то можна приймати її чи не приймати. Знаходити недоліки і вимагати, щоб їх виправили або надали матеріали. Іноді матеріали навіть краще, ніж усунення недоліків з боку забудовника. Але складно говорити про те, чого не маєш - квартира моя ще не побудована. Може я і егоїстка. Мені потрібно, щоб забудовник кинув всі сили на будівництво мого будинку і моєї квартири, а не усунення недоліків. Коли я отримаю квартиру, може моя думка і зміниться і у мене будуть зауваження. Але зараз мене цікавлять терміни і коли я зможу зробити ремонт. Життєві пріоритети можуть змінитися і, можливо, мені буде не до ремонту.

13. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ну добре, тоді немає за що хвилюватись! А то не зрозуміла інформацію Михайла... чи то є багато, чи замало!

14. MariyaGretta

Вперше про такий варіант чую. Юридично, квартира, виходить оформлена на 2-х власників, чи як?

15. MariyaGretta

А хто знає багато це, чи ні? Шість відхилень, для мене тільки одне значне, всі інші дрібниці!

16. MariyaGretta

Дуже цікаво, чому ж у новобудовах така звукоізоляція? Як, взагалі, її можна так назвати? Якщо всі будують згідно норм, чому всі чують, що робить сусід на 5 поверхів нижче?

17. MariyaGretta

Михайло, згідно з описаною вами інформацією, чи не надійніше вам буде все самостійно переробити? Чи ви так і хочете? Просто не зрозуміло, чого ви хочете добитись...

18. Olgared

Olgared Well-Known Member

Михайло дав детальну інформацію по товщині стін в першій черзі. І вона досить непогана.

19. Zinochka

Тому що, ці норми не змінювалися вже кілька десятиліть. А за цей час шумовий фон в квартирах, навіть не беручи до уваги потужних джерел, типу систем домашніх кінотеатрів, за минулі десятиліття у нас в країні значно зріс. В даний час практично в кожному будинку і в кожній кімнаті є телевізор, телефон, магнітола, а в кухні і ванній кімнаті працюють пральна або посудомийна машини, витяжка, кондиціонер і т.п.

20. Zinochka

Товщина стін відповідає нормам ДБН.

а де твій аватар? :)