ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Для рагулів Ріелу, які дальше Торф'яної та В. Великого не їздять, маршрутка та авто межа мрій. Як я писав, важке дипломатичне дитинство, солодше моркви нічого не їли. Цей дідок ще катається по світу, водить різнокаліберні авто, їздить в метро, поїздах, літає літаками і має можливість спокійно тролити таких повних нулів якими є ви. Маршрутками не катаюсь. Це правда. У Львові надаю перевагу автобусу 3А або власному авто, якщо не потрібно їхати в центр. Що означає слово закачати не знаю, а ось проблем з нудотою не мав і немаю: ні на землі, ні в повітрі, ні на воді.

Останнє редагування: 24 січ 2019
    • Подобається Подобається x 1
  2. Звукоізоляція на прикладі 1 черги. З одними сусідами бетонна стіна товщиною десь біля 20см, з іншими в спальна пів цегли потім 5 см пінопласт і цегла на ребро і того маємо 12+ 5+7 = 24 см плюс штукатурка.

3. Olgared

Olgared Well-Known Member

Михайло, дякую за докладну відповідь. Сподіваюся і у нас в будинку буде не гірше.

4. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Немає відповіді.. я і не наполягаю зупинитись на моїй відповіді) наприклад, можна у вп запитати.

• Тупо Тупо x 1
  5. MariyaGretta

Коли отримаєте ключі від своєї квартири вже не зможете зупинитись, будете інвестувати по накатаній!

• Тупо Тупо x 1
  6. MariyaGretta

Це можна сприймати, ніби весь поверх в одній квартирі? Чи все ж таки, це нормальна товщина?

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Мати квартиру у кожномі місці..як на мене, то це дуже круто, проте, не виправдано!

• Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Оце ви його зацепили! Михайло, напевно дуже сумує за своїм дитинством...не сумуйте, все буде добре)))

• Тупо Тупо x 1
  9. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Подорожі - це інвестиція в свій розвиток. А ось з приводу покупки квартири в кожному місті, я не зрозуміла, що ви мали на увазі))) Ви можете здавать свою нерухомість в своєму місті, і на ці гроші подорожувати.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Olgared

Я зустрічала 12 см. плюс штукатурка. Якщо у нас будуть такі стіни, як в першій черзі, то це цілком пристойно для новобудов.

11. Olgared

У мене є джерела, з яких я отримую дохід, а ось здача квартир в оренду не моє. Не подобається мені це.

12. Є таке поняття у світі як співвласник квартири. Ви володієте квартирою певний час в рік. В цей час ви живете в ній чи здаєте в рент. Всі порівну оплачують послуги. Таким чином ви можете володіти помешканнями по всьому світу, переізджаючи з одного в інше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Такі тільки між сусідами. В квартирі міжкімнатні 12 см.

14. Olgared

Я зрозуміла: мене цікавили стіни з сусідами.

15. eosylm

eosylm Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Zinochka

Цікаво. Треба детальніше вивчити це питання.

17. Zinochka

А що кажуть норми ДБН?

18. Zinochka

Шість виявлених відхилень це реально, але не 100 як у Хомчина.

19. Zinochka

ДБН В.1.1-31:2013 "Захист територій, будинків і споруд від шуму", згідно з якими звукоізоляція міжквартирної стіни в житловому будинку повинна бути не менше 52 дБ (Rw), а перегородки між сусідніми кімнатами однієї квартири - НЕ менше 43 дБ, а між кнмнатой і санвузлом - не менше 47 дБ.

Стіна в півцеглини (товщина зі штукатуркою 150 мм) 150 мм 47 дБ
    Стіна в одну цеглину (товщина зі штукатуркою 280 мм) 280 мм 54 дБ.

Все згідно з нормами.

20. Ну непотрібно знову брехати. В мене не 100 пунктів в акті. 100+ пунктів - це акт ОСББ.
    Реально, в мене було десятка два зауважень, більшість з яких були подряпини, не відрегульовані вікна двері, непідключеність котла до електрики і ще деякі. Але протікання стелі , вологість стін і висоли на стінах через порушення ДБН при облаштуванні водовідведення з тераси, кріплення огорожі тераси з порушенням ДБН - це були основні недоліки. За цей час усунули тільки проблему кріплення огорожі тераси після вимоги надати розрахунок бокового навантаження на огорожу.
    як бачимо тут та ж проблема з огорожею: ненадійно закріплена і не покрита антикорозійною фарбою.

• Подобається Подобається x 2
    • Баян Баян x 1
а де твій аватар? :)