ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Так хто тут бреше? Чи ви про себе? Не можу зрозуміти хід ваших думок!

• Тупо Тупо x 2
  2. MariyaGretta

До Бога? Може у церкві він і просить вирішення питання, але, щоб питання вирішилось, необхідно копнути трохи більше!

• Тупо Тупо x 2
  3. MariyaGretta

Звукоізоляція від сусідів - стіни. Все.

• Тупо Тупо x 2
  4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Стіни теж різні бувають.

5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Це ви, Михайло, селюк! Хто їздить електричками? Тільки бабулі!!! Молоді їздять на маршрутках та авто!

• Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

Напевно пропустили ви інфо, хоча, якщо ви реально все читаєте, то в вашій голові вже каша!

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Судячи з усього у нього вже з‘їхав дах, хоча це його не хвилює... він же читає всі форуми...ахахх

• Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

100%!!! Йому все одно і на карму і на долю... він її вже відпрацював своєю террасою!

• Тупо Тупо x 1
  9. Vsevolod

От-от, і мені іноді здається, що він норм, але потім, як фігню якусь вимочить...

• Тупо Тупо x 1
  10. Vsevolod

Яка звукоізоляція? Думаю, як у всіх новобудовах - ніякої, всі самі її роблять!

• Тупо Тупо x 1
  11. Zinochka

Навіть якщо кредит і розстрочка, і ви цілком можете їх виплачувати, це все одно хороша інвестиція. Адже вам не доведеться в недалекому майбутньому платити за орендовану квартиру. І можливо з'являться надлишки на які ви зможете придбати ще одну квартиру, що б її здавати.

• Тупо Тупо x 1
  12. MariyaGretta

Не забувайте, що Михайло вже дідок. Напевно, що він обере електричку, а не маршрутку де може закачати...

• Тупо Тупо x 1
  13. MariyaGretta

А ви взагалі, хоч раз розраховували кредит? Яка там переплата буде в кінці? Задля цікавості..?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Zinochka

тільки за холодильник))) А з кредитами на квартиру, навіть не хочу зв'язуватися. Я вже писала, що відсотки зашкалюють.

• Тупо Тупо x 1
  15. Zinochka

Так поцікавтеся. Ви ж самі писали. що є багато цікавих пропозицій. Я таких не знаю.

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Дивні думки у вас, дивні... у вас на квартиру кредит? А ви знаєте, що кредит - це те, що нереально виплачувати, що сумма залишку постійно зростає, коміссії і тд... короче, краще назбирати грошики, а потім придбати житло.

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Дідок, не дідок, а у світовій павутині, як бачите повзає. Тож, я за маршрутки та автомобіль, а хто хоче елктричкою мотатись, то його вибір!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Краще, взагалі, навіть не починати! При розрахунках вилазять такі суми, що на голову не налазить! Є багато кращих варіантів...

• Тупо Тупо x 1
  19. Olgared

Olgared Well-Known Member

Розумію, що у Вас немає відповіді на моє запитання. Хотілося би почути думку тих, хто в курсі, а не припущення - стіни.

20. Olgared

Olgared Well-Known Member

Добре, а якщо у мене є квартира і мені гарантовано не потрібно орендувати квартиру в нашому місті, а ось якщо я подорожую, завжди доводиться оплачувати своє проживання. Поки що не можу купити по квартирі в кожному місті де була або планую.

а де твій аватар? :)