ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Якщо порушені вимоги ДБН, то може звернутись з питанням до інстанції яка приймала будинок?

• Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Моя квартира ще будується... а окрім вас, тут, ніхто свої квартири не виставляє...і нічого про них не пише.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Vsevolod

Я інвестую, бо нерухомість - це найкращий вклад в майбутнє!

• Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Я і читав цей форум, в чому в вас проблема? Ви не бачите, що люди пишуть? Там чорним по білому написано, що ВСЕ ВИПРАВЛЕНО!

• Тупо Тупо x 1
  5. Де написано про газ?

6. Olgared

Olgared Well-Known Member

Михайло, а які ЖК можете порекомендувати у Києві. У мене подруга купила квартиру під Києвом, вже робить ремонт. Пропонувала і мені взяти квартиру поруч, але якщо брати, то вже в місті. Буду вдячна за підказку.

7. Olgared

8. Olgared

Нерухомість - це камінь, який позбавляє вас крил. Але кожен сам вирішує, куди краще вкладати гроші. Хто у що вірить. Якщо ви так вважаєте, то для вас це найкращий внесок.

9. Я вже у віці, тому віддаю перевагу заміському життю. Якщо ви готові користуватись електричками, краще за містом. Це світова тенденція, але мати невелике помешкання в місті на форс-мажор. Я прожив 4 роки на Печерську, недалеко від ліцею Богуна. Рекомендував би район Ботанічного саду

10. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Цікавий варіант виходить, будинок зданий, окрім однієї квартири.. дивно, навіть, якщо вимоги порушені, невже немає виходу з данної ситуації?

• Тупо Тупо x 1
  11. MariyaGretta

Боже, Михайло, ви там живі, чи інсульт з вами??? Букви плутаються, намагаєтесь на мові пращурів писати?

• Тупо Тупо x 1
  12. MariyaGretta

З геологією місцевості трохи в них не склалось, але ж виправили - молодці, їдуть далі!

• Тупо Тупо x 1
  13. Переробити згідно вимог. Такі порушення у всіх квартирах 1 черги з терасами. Просто ніхто не читає ДБН, а я прочитав.

14. Так, біг ме, шести ти ніц не написали. Заприсягаюся. Ніц ЄС не зналяз, ні єдней букви.

• Баян Баян x 1
  15. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Чому ви думаєте, що нерухомість це камінь, який позбавляє крил. Нерухомість-це пасивний дохід, який як раз дозволяє літати де тобі заманеться.

16. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Так. Це дуже красивий, старий , дорогий район.
    Ціни на нерухомість там захмарні.

17. Olgared

Дякую за пораду. Остаточне рішення по Києву будемо приймати через пару місяців. Передмістя не цікавий, напевно не той вік ще, потрібно ближче до центру.

18. Olgared

Молодці, якби здали наші квартири раніше терміну.

19. Olgared

Інвестувати можна не тільки в нерухомість. Наприклад, у мене є 2 мільйони, я вклала їх в квартиру, зробила ремонт і стала там жити. І де тут у мене крила? Якщо ви берете квартиру для бізнесу, для здачі в оренду і т. д., то так. Якщо у вас гроші лежать в торбі і ви не знаєте куди їх дівати, то так, нерухомість саме воно. Ну а якщо кредит, розстрочка, то вам потрібно працювати і віддавати їх. Я люблю свободу, можу працювати, можу не працювати. Інвестую тільки надлишки.

20. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

просто всі вже давно все вирішили, зробили ремонти і не мають собі клопоту, а вам нема більше чим зайнятись. Думаю, якщо б це дійсно була проблема реальна ніхто б не мовчав із ваших сусідів.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)