ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. eosylm

eosylm Well-Known Member

Ну по перше не по одній, а по регулярних. А по друге ніхто вас не судив. Ви вкотре показали себе неосвідченим, агресивним і поверховим обзиваючи Михайла лохом, мене задротом ітд. І ваша агресія то слабкість. По вашій активності очевидно що ви бот на зарплаті, і вас по людськи шкода. Доречі ви не знаєте куди Зіночка поділась? ;)

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Olgared

Olgared Well-Known Member

Сьогодні дивилася два нових проекти в Києві від нашого забудовника. Подивилася. Так там величезні масштаби.

3. Olgared

Ви про який будинок тут говорите?

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Не знаю я ні Зіночку, ні Приуса, ні Лукапа! На особисті образи тут, на форумі, перейшов не я перший, і вже неодноразово про це писав! Що стосується цих образ, ок, баста!

5. Vsevolod

Так, мене вразив ЖК Грейт, ще й партнерство з Інтегралом здивувало!

6. Vsevolod

Ми про Київ говоримо, про затримки у будівництві. ЖК Львівський квартал, якщо я не помиляюсь!

7. Про ЖК Львіський квартал, де не тільки затримка вже декількох будинків від року до двох, так ще збільшили поверховість з 10 до 22 поверхів 6 і 7 тільки почали будувати. Тепер, знаючи темпи, з якими будує Ріел, спрогнозуйте здачу 22 поверхових будинків. У вже зданих чергах проблеми з підключенням газу. І це вже зима. Будинки обіцяли здати ще в 2017 році.

8. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ну ок, якщо така затримка, вас не влаштовує, чого ж не дієте? Чого сидите на місці?

9. MariyaGretta

Я пораділа за РІЕЛ, адже початок будівництва нових ЖК, означає, що наш прискориться у будівництві! Ура!:yahoo:

10. MariyaGretta

Я цікавилась причинами затримки будівництва цього ЖК, дійсно, там всьому виною був старий коллектор, Київська міська рада нічим не допомогла для його переносу, тож, РІЕЛ був змушений справлятись самостійно + земля, дивилась відеоогляд на ютубі, то ще й вона з сюрпризом була)

11. Olgared

Мене більше приваблює правий берег. Грейт на лівому.

12. Olgared

Дивилася всі проекти Ріел, в Києві ще немає квартири, але може знадобитися. Правда, поки нас не добудують, інвестувати не буду. Швидше зупинюся на варіанті готової квартири.

13. Olgared

А з яких причин зростає кількість поверхів - це жадібність, попит, або інші фактори?

14. Olgared

Дайте посилання, цікаво подивитися

15. Я ось не розумію. Чи у вас склероз, чи ви інших тримаєте за маразматиків, але ще нещодавно ви і представники Ріел посилались на відсутність робочих, які, начебто поїхали на заробітки за кордон. Це призвело до затримок зі здачею об`єктів.
    Тепер ви стверджуєте, що початок нових будівництв призведе до прискорення будівництва протермінованих об`єктів, а не до розпорошення і так малочисельних будівельних бригад.
    Ріел вже повернув всіх будівельників-мігрантів? Чи може підняв оплату до рівня Європи і вони самі повернулись?

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Непередбачувані витрати на колектор, який прийшлось переносити і протизсувна підпірна стінка з’їли очікуваний прибуток. Оскільки Ріел на любить отримувати прибуток менше запланованого відсотка від інвестованих коштів, було прийнято рішення понизити якість використовуваних будматеріалів та збільшити поверховість в будинках останньої черги, щоб отримати запланований прибуток. Одним словом - жадібність.

Останнє редагування: 10 січ 2019
  17. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Ну нові будови, то шанс що за кошти нових лохів добудують старе, скажемо так відбудетьеся перехід звання лох до нових покупців. Тому радість Марії зрозуміла - є шанс на отримання своєї квартири.

18. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Скучили?)))

19. Zinochka

А як вчинили б ви?

20. Zinochka

Всі обговорюють ЖК Львівський квартал в Києві
    (бувають непередбачувані ситуації, і цього ніхто не заперечує)
    , і проблемну квартиру Хомчина. Зациклилися всі на цій огорожі. А чому ніхто не обговорює ЖК "Доктор Ватсон", який зданий в експлуатацію вчасно, та 9 січня отримав сертифікат? Таких будинків багато у Ріел.

Останнє редагування: 12 січ 2019
а де твій аватар? :)